Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:5 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 4:3 (kon.) | Technika Brno – Poruba 2011 3:2 (2:0 po s.n.)
Havlíčkův Brod – David Servis 4:0 (kon.) | Nymburk – Tábor 3:4 (po pr.) | Mor. Budějovice – Jindř. Hradec 10:3 (kon.)
Řisuty – Děčín 3:4 (2:3 po s.n.) | Vsetín – SHK Hodonín 7:3 (kon.) | Žďár n/S – Kolín 3:4 (kon.)
Písek – Pelhřimov 6:3 (kon.) | Kobra – Bílina 4:2 (kon.) | Jablonec n/N – Klatovy 7:4 (kon.)
Trutnov – Vrchlabí 2:3 (po pr.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
7:4 (1:0, 4:2, 2:2)
HC Klatovy
Sobota 01.10.2016, 18:002. liga skupina Západ • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Vlci právě vstřelili branku!
    KAMILU BŘÍŠKOVI sice trochu utekl kotouč v samostatném úniku proti prázdné brance, ale díky kombinaci s Lukášem Tondrem se znovu dostal k puku a trefil prázdnou branku. Je rozhodnuto. Asistence: Lukáš Tondr.
     
    57:36
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Slavík pálil od modré čáry doprostřed branky, ale Hosnedl puk neudržel a ten se dostal na levou stranu k maličkému TOMÁŠI PACANDOVI, který prostřelil Hosnedla. Ten mnoho neviděl. Pacanda tak zaznamenává v dnešním zápase hattrick! Asistence: Jakub Slavík, Jan Topinka.
     
    41:23
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Po chybě domácí obrany se zmocnil puku TOMÁŠ PACANDA, který střelou z prostoru mezi kruhy trefil přesně levý růžek Hosnedlovy branky. Bez asistence.
     
    41:04
    Vlci právě vstřelili branku!
    Věřte nebo ne, ale i tuto krátkou přesilovku domácí využili. Brokeš vybojoval puk na obranné modré, zavezl ho do pásma, tam se dostal po několika odrazech puk k Peřinovi, ten našel MICHALA NEVYHOŠTĚNÉHO, který prodloužil svou sérii zápasů se vstřleným gólem na čtyři! Asistence: Jiří Peřina.
     
    39:42
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Lukáš Kaňák je vynikající střelec od modré čáry, alespoň tedy na druhou ligu. Tentokrát jeho střelu od modré tečoval do sítě TOMÁŠ PACANDA. Gól padl při hře čtyři na čtyři. Asistence: Lukáš Kaňák, Jakub Slavík.
     
    36:16
    Vlci právě vstřelili branku!
    Opět měly Klatovy šanci a následně znovu propadly v obranném pásmu! Po ose Moravec – Tondr se dostal do samostatného úniku JAN ŠULC, který má sice držení na opačnou stranu hole než střelec předchozí branky Havlas, ale vymetl stejnou pavučinku! Asistence: Lukáš Tondr, Jiří Moravec.
     
    34:38
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nejprve Vojtěch Tulačka trefil tyč Hosnedlovy branky a z rychlého protiútoku se radovali domácí! VOJTĚCH HAVLAS vyřešil samostatný únik ranou do levého vinglu. Polívka neměl šanci. Bez asistence.
     
    33:47
    Vlci právě vstřelili branku!
    Moravec nejprve skvěle udržel pásmo a po krásné kombinaci mezi Šulcem a Bříškou se puk dostal ke kapitánovi LUKÁŠI TONDROVI, který zakončoval do prázdné branky! Další přesilovkový gól! Asistence: Jan Šulc, Kamil Bříška.
     
    30:27
    Vlci právě vstřelili branku!
    Útok domácích ještě ovšem pokračoval. Vlci vybojovali puk za brankou, TOMÁŠ BROKEŠ dostal puk před Polívku a nedal mu šanci! Jablonec podruhé v zápase vede. Asistence: Ladislav Pulec, Jakub Mulač.
     
    22:03
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Kaňák opět zkušeně střílel od modré čáry a JIŘÍ UHLÍK tečoval puk do sítě! Je vyrovnáno, gól opět padl v přesilovce. Asistence: Lukáš Kaňák, Jan Topinka.
     
    1:50
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí zavřeli hosty do zámku. Z pravé strany posunul puk na vrchol kosočtverce Mulač, Pulcovu střelu Polívka vyrazil jen před sebe a MAREK FRK doklepl puk do sítě. Asistence: Jakub Mulač, Ladislav Pulec.

    David Schlegel

    Branky a nahrávky: 2. Frk (Mulač, Pulec), 31. Brokeš (Pulec, Mulač), 34. Tondr (Šulc, Bříška), 35. Havlas, 37. Šulc (Tondr, Moravec), 42. 27 (25), 60. Bříška (Tondr) – 23. Uhlík (Kaňák, Topinka), 40. Pacanda (Kaňák, Slavík), 42. Pacanda, 58. Pacanda (Slavík, Topinka)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Bouška) – Moravec, Pilař, Čechura, M. Pavlů, Zeman, Bílek, Pulec – Šulc, Bříška, L. Tondr – Nevyhoštěný, Havlas, Gecko – Mulač, Brokeš, M. Frk – Babec, Homolka, Peřina. Trenér: Demel.
    HC Klatovy: Polívka (Sochůrek) – Houfek, Holý, Slavík, Kaňák, Leština – Krliš, Tulačka, Švarc – Uhlík, Topinka, Pacanda – Němec, Presheva, Kučera. Trenér: Vostřák.

    Rozhodčí: Luczków – Hynčica, Goltsch

    Diváci: 252
    bahis siteleri