Chabarovsk – N.Novgorod 0:1 (kon.) | Vladivostok – Soči 1:0 (kon.) | Kunlun – Spartak Moskva 4:2 (kon.)
Omsk – Novosibirsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Magnitogorsk – Čeljabinsk 4:3 (kon.) | Riga – Jaroslavl 3:2 (3:2 po s.n.)
Minsk – Viťaz 2:3 (po pr.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:0 (kon.) | HC Slovan – Čerepovec 3:2 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
4:2 (1:0, 0:2, 3:0)
Spartak Moskva
Čtvrtek 06.10.2016, 13:30 • Feiyang Ice Skating Center, Šanghaj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (15:54:18)
     
    Třetí třetina jasně vyzněla pro pekingský klub, který v šanghajském azylu dokázal otočit nepříznivý stav zásluhou Viklunda, Wärna a Fleuryho. Hosté jednoduše nezvládli poslední dějství, byť po dvou dějstvích vedli o jeden gól. Jednu asistenci si v tomto utkání připsal na své konto český rodák Lukáš Radil.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Ohlášena byla poslední minuta tohoto utkání.
    58:11 Damien FLEURY - 4:2
     
    58:11
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A o vítězi je definitivně rozhodnuto. DAMIEN FLEURY zkusil u tyčky najít skulinku v Bespalovově výstroji a uspěl. Podél jeho betonu zamířil v pádu po zemi právě ke vzdálenější tyčce. Bez asistence.
     
    56:54
    Mizerná rozehrávka Spartaku, kotouč prošel jen přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    56:32
    Znovu zasáhl Makarov, jenž si poradil se střeleckým pokusem Leščenka. Už jen kousek je Kunlun od svého vítězství.
     
    55:42
    Berdnikov nyní před brankovištěm hledal svou přihrávkou Nikonceva, ten byl ovšem dobře bráněný. O pár chvil později Makarov schoval touš do své výstroje.
     
    55:00
    Je to jasné, Červená Hvězda se už bude chtít za každou cenu bránit nejtěsnější možný náskok. Podaří se ještě Spartaku vymyslet něco alespoň na vyrovnání?
     
    54:05
    Spartaku se čas enormně krátí. Od pátého gólu tohoto utkání Makarov nemusel předvést nějaký složitý zákrok.
    52:35 Max WÄRN - 3:2
     
    52:35
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Zazvonila tyčka, nebo to byl platný gól? Vše prozkoumal videorozhodčí a rozhodl o jeho uznání. Domácí se zhruba sedm minut před koncem znovu ujímají vedení. Wärn unikl podél pravé strany a odtud poslal střelu za záda Bespalova, kde se touš odrazil od zadní brankové konstrukce a ven z brankoviště. Nakonec byla trefa připsána zřejmě dorážejícímu JOONASU JÄRVINENOVI. Asistence: Max Wärn, Miika Lahti.
     
    51:56
    Radil teď hodně ohrozil brankáře Makarova svou dělovkou golfem, ale trefil jen jeho rameno! Byla to zase velká skrumáž před domácí brankou. Ani Stoa se pak například k dorážce nedostal.
     
    50:14
    Provolněv, hříšník nedávného vyloučení, nevyhodil puk zcela podle představ, z čehož mohl těžit Rau. Nakonec si však z otočky pouze zamotal puk pod nohy.
     
    49:30
    Deset minut zbývá do konce tohoto střetnutí. Očekávaný tuhý souboj zřejmě bude mít dohru v prodloužení. Ale nepředbíhejme.
    48:03 Tobias VIKLUND - 2:2
     
    48:03
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Opět se čínský celek prosazuje z přesilové hry. A to bleskově. TOBIAS VIKLUND se na modré čáře s ničím nemazal a svou dělovkou propálil vše, co mohl, včetně brankáře Bespalova, který na puk ani neviděl. Asistence: Linus Videll.
     
    47:46
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Vladislav Provolněv – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 17. Järvinen (Rau, Wärn), 49. Viklund (Videll), 53. Järvinen (Wärn, Lahti), 59. Fleury – 23. Nikoncev (A. Voronin, N. Li), 40. Stoa (Radil, Gilroy)


    Red Star Kunlun: An. Makarov (Zagidulin) – Järvinen, Mäntylä, Jüe, Bellemore, Pereťagin, Viklund, Mikulovič – Rau, Lahti, Wärn – Videll, Collins, Fleury – Marcinko, Veličkin, Ponikarovskij – Jašin, Pereskokov, T. Sia – Jing.
    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Gilroy, Högström, Dyblenko, Kalinin, Bondarev, Kirillov, Sorokin, Provolněv – Radil, Stoa, Leščenko – M. Plotnikov, Bobrov, Šmoljov – Bobyljov, V. Berdnikov, Kuvajev – N. Li, A. Voronin, Nikoncev.

    Rozhodčí: Vasiljev, Sergejev – Ivanov, Černyšjov
    ocianews.com