Chabarovsk – N.Novgorod 0:1 (kon.) | Vladivostok – Soči 1:0 (kon.) | Kunlun – Spartak Moskva 4:2 (kon.)
Omsk – Novosibirsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Magnitogorsk – Čeljabinsk 4:3 (kon.) | Riga – Jaroslavl 3:2 (3:2 po s.n.)
Minsk – Viťaz 2:3 (po pr.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:0 (kon.) | HC Slovan – Čerepovec 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Dinamo Minsk
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Čtvrtek 06.10.2016, 18:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (21:37:28)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Krajíček (MIN) – 0+0, 0 střel, čas na ledě: 21:48
    Jakub Jeřábek (CEC) – 0+1, 1 střela, čas na ledě: 27:20
    Roman Horák (CEC) – 0+0, 0 střel, čas na ledě: 19:30
     
    Střely na branku: 24 – 23
     
    Je dobojováno! Dinamo Minsk nakonec podlehlo Viťazu 2:3 v prodloužení! Hosté byli od začátku lepším celkem a v první třetině se zásluhou Aaltonena dostali do vedení! Minsk poté přidal a Rob Klinkhammer šťastnou brankou srovnal na 1:1! Devět sekund před koncem druhé třetiny vrátil hostům do vedení znovu Miro Aaltonen ! To ale nebylo vše! Dinamo si v závěru vzalo oddechový čas a Marc-Andre Gragnani minutu před koncem poslal zápas do prodloužení! Těsně před jeho koncem zařídil hostům výhru Igor Golovkov !
     
    Konec zápasu.
     
    64:49
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hosté vítězí! Hosté rozhodují o svém vítězství 11 sekund před koncem! Všechny hráče Dinama zaskočil IGOR GOLOVKOV, jehož rána prosvištěla mimo dosah domácího brankáře! Bez asistence.
     
    64:00
    Matt Ellison postupoval vpřed podél pravého mantinelu, ale do útočného pásma vlétl sám. Proti přesile obránců neměl šanci.
     
    63:24
    Nahození do obranného pásma Dinama nenašlo nikoho v bílém dresu. Domácí obránci mohou rozjet další útok! Hraje se hodně opatrně.
     
    62:37
    Sergej Kosticyn si prodloužil pobyt na ledové ploše, nahodil puk do útočného pásma, jenže kotouče se zmocnili jen obránci.
     
    62:15
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Sergej Kosticyn zkusil štěstí střelou zápěstím, jenže Harri Säteri byl na svém místě.
     
    61:04
    Zatím se hraje spíše ve středním pásmu. Ani jeden z týmů nechce udělat chybu, která by jej mohla stát bonusový bod.
     
    60:10
    Do prodloužení vstoupilo lépe domácí Dinamo. Běloruský celek bude o svém vítězství chtít rozhodnout ještě před samostatnými nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina je minulostí! Základní hrací doba o vítězi dnešního duelu nerozhodla! Dvě minuty před koncem totiž vyrovnal Sergej Kosticyn! Zápas proto pokračuje do prodloužení!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:24
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Minsku se podařilo dotáhnout vedení svého soupeře! Tvrdou střelou od modré čáry se prosadil MARC-ANDRE GRAGNANI! Zápas podle všeho směřuje do prodloužení! Asistence: Sergej Kosticyn.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 34. Klinkhammer (Lisovec, Ellison), 59. Gragnani (S. Kosticyn) – 5. M. Aaltonen (Kopejkin), 40. M. Aaltonen (Davidov, Jeřábek), 65. Golovkov


    HC Dinamo Minsk: Scrivens (M. Karnauchov) – Šinkevič, Gragnani, Chenkel, Krajíček, Lisovec, Ustiněnko, Znacharenko – Drozd, N. Komarov, Pavlovič – Ullström, Klinkhammer, S. Kosticyn – Matěruchin, Linglet, Ellison – Lopačuk.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Saprykin) – Golovkov, A. Semjonov, Katičev, Jeřábek, Voronkov, Gimajev, Davidov – Afinogenov, A. Nikulin, Makejev – Kempe, M. Aaltonen, Kopejkin – Šitikov, Horák, Vyglazov – Al. Stěpanov, Kokšarov, Soloduchin – Džiošvili.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Bukin – Michel, Střelcov
    thejrc.org