Třinec – Slavia 2:4 (kon.) | Litoměřice – Česká Lípa 1:0 (kon.) | Interobal Plzeň – Chrudim 1:5 (kon.)
Hradec Králové – Vysoké Mýto 2:2 (kon.) | Zruč n/S – Hodonín 3:3 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
1:0 (1:0)
FC Démoni Česká Lípa
Pátek 07.10.2016, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:55
    Českolipští zkouší hru bez brankáře, s pěti hráči v poli.
     
    38:00
    Oddechový čas pro FC Démoni Česká Lípa.
     
    37:02
    Tak už i domácí mají na svém kontě pátý akumulovaný faul.
     
    35:31
    Žlutou kartu dostává David Filinger (Gardenline Litoměřice).
     
    34:24
    Na druhé straně hrací plochy zakončoval opět Silva, jenže tomu dnes není přáno a míč orazítkovává břevno, od kterého směřuje míč mimo hrací plochu.
     
    34:13
    Jedna velká akce střídá druhou. Hosté rozebrali obranu hostů a jen díky Silvovi, který přikopl míč pod svého brankáře před opuštěnou bránou, zachránil jasně inkasovanou branku. Za hráčem domácích se totiž skrýval jeden z Démonů.
     
    33:30
    Hosté faulují a domácí si mohou vybrat ze dvou možností. Nakonec zvolili možnost rozehry míče zhruba z osmi metrů, ale se Silvovým prudkém zakončení si Kirov poradil.
     
    32:40
    Démoni se hnali tři na jednoho, ale Fichtner to vzal na sebe. Jeho zakončení se hodně minulo s přesností a jak rychle přišli hosté, tak rychle se zase musejí vracet před vlastní bránu.
     
    30:06
    Vavrek vytěsnil mimo bránu hodně nadějnou šanci hostů, kterou zakončoval Kaňkovský. Nadějná situace tak zůstala nevyužita.
     
    28:16
    Démoni si připisují pátý akumulovaný faul. Nyní už si budou muset dát na další fauly setsakramentský pozor.
     
    27:23
    Taverna protáhl míč škvírkou přesně do běhu Wendersenovi, kterému v cestě stál už pouze Kirov, ale nepodařilo se mu brankáře České Lípy obhodit.
     
    25:12
    Jeden z hostujících hráčů unikl po pravé straně a poslal milimetrový centr na nohu Kaňkovského, který se ale s míčem nepopasoval dobře a ten mu uniká mimo hrací plochu před opuštěnou bránou Litoměřic.
     
    23:45
    Žlutou kartu dostává Karel Kaňkovský (FC Démoni Česká Lípa).
     
    23:21
    Žlutou kartu dostává Stanislav Bejda (FC Démoni Česká Lípa) za faul na pronikajícího Silvu, který zůstává ležet na hrací ploše a musí být ošetřován přítomnými lékaři.
     
    19:18
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Aktivnější domácí se přeci jen dostávají do vedení ještě v prvním poločase. Nenápadnou akci po levé straně nejprve zakončoval Tichý, který ale otřel míč pouze o Kirova, od něhož se míč odrazil na nohu RODRIGA TAVERNY, který už se střelou do pravého horního rohu nemýlil. Asistence: Petr Tichý.
     
    18:33
    Silva skryl svojí střelu za soupeře a pro Kirovova bylo těžké míč zahlédnout, ale dokázal si s touto událostí poradit.
     
    15:11
    Domácí trenér na to odpovídá oddechovým časem.
     
    14:23
    Litoměřice se dostaly do další vyložené šance při akci tři na jednoho. Silva přiťukl míč na nohu Tichého, který ještě hledal u vzdálenější tyče nabíhajícího Wendersona. Poslední jmenovaný ale trefil pouze konstrukci brány.
     
    13:41
    Tichý si poradil s brankářem na zádech a ještě zvolil nahrávku na volného Rodriga Tavernu. Ten sice vystřelil, ale trefil jediného hráče, který stál míči v cestě do brány.
     
    11:47
    Při domácích teď stáli všichni svatí, jelikož poslal Havrda kličkou na zem svého strážce a jeho následná křižná přihrávka přes celou šíři hrací plochy skončil v zámezí. Za jedním z obránců číhal Švec.
     
    11:22
    Žlutou kartu dostává William Andrei (Gardenline Litoměřice).
     
    02:40
    Silva si v osobním souboji s Bažantem poradil. Hned jak se dostal s míčem před tohoto hráče, nebezpečně vystřelil. Naštěstí pro Českou Lípu byla střela nepřesná.

    Josef Cestr

    Branky: 20. Rodrigo Taverna (Tichý)

    Karty:   12. Andrei (GRD), 36. Filinger (GRD) – 24. Bejda (CLI), 24. Kaňkovský (CLI)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Bartůněk) – Rodrigo Taverna (C), Wenderson, Blažek, Hrdý, Léo, Filinger, Silva, Krok, Macháček, Andrei, Sedláček, Tichý.
    FC Démoni Česká Lípa: Kirov – Bejda (C), Mažári, Kaňkovský, Vobořil, Bažant, Švec, Havrda, Fichtner, Havlásek, Michálek.

    Rozhodčí: Daniel Vomastek, Martin Cílek.
    Delegát: Jiří Kirilák
    bahis siteleri