Vítkovice – Sparta 6:3 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
6:3 (2:0, 1:1, 3:2)
ACEMA Sparta Praha
Sobota 08.10.2016, 17:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    52:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hráčům z Ostravy se to daří! Matejčík vybojoval míček, poslal jej MARKU BRÄUEROVI a jeho rána končí v síti! Slezané tak vedou již o tři branky! Asistence: Marek Matejčík.
     
    51:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A početní výhoda je využita! Slezané rychle přenesli hru z jedné strany na druhou a VÁCLAV KOMAČKA trefuje nekompromisně k bližší tyči! Asistence: Adam Delong.
     
    46:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hráči z hlavního města teď vstřelili dva góly během čtrnácti vteřin a silně dramatizují toto klání! Prudkou ránu vyslal LUKÁŠ UJHELYI a Vítkovice vedou už jen o jednu branku! Asistence: Jaroslav Jaroš.
     
    46:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané svou první přesilovku také využívají! Vytvořili před Součkem pěkný závar, ve kterém se nejlépe zorientoval JAKUB VRÁNA, který snižuje na 4:2! Asistence: Luka Časar.
     
    40:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže hosté jej také rychle odevzdali a po krásném ťukesu, který předvedla trojice Rebro, Matejčík a zakončující MAREK BRÄUER, Slezané na začátku třetí periody uskakují do možná klíčového vedení! Asistence: Marek Matejčík.
     
    33:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A má slova gólově potvrzují! Po skvělé kombinaci Slezanů našel Hájek ADAMA DELONGA, který takřka do prázdné branky zakončil a vrací tak hráčům z Ostravy dvougólové vedení! Asistence: Lukáš Hájek.
     
    26:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hráči z hlavního města dramatizují průběh dnešního duelu! Vrána přihrál z rohu na lépe postaveného ONDŘEJE SVATOŠE, který svou přesnou trefou na zadní tyč snižuje na rozdíl jediné branky! Asistence: Jakub Vrána.
     
    17:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Početní výhodu Slezané rychle zužitkovali! Hájek poslal JOSEFU RÝPAROVI míček na levou stranu hřiště, následovala pěkná střela tahem a Kotouček se nestihl přemístit – 2:0! Asistence: Lukáš Hájek.
     
    14:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hráči z Ostravy jdou do vedení! Šebesta našel pěknou přihrávkou LUKÁŠE HÁJKA a ten nabídnutou příležitost využil! Asistence: Jan Šebesta.

    Petr Šatalík


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 15. Hájek (Jan Šebesta), 18. Rýpar (Hájek), 34. Delong (Hájek), 41. Bräuer (Matejčík), 52. Komačka (Delong), 53. Bräuer (Matejčík) – 27. Svatoš (Vrána), 47. Vrána (Časar), 47. Ujhelyi (Jaroš)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Blakala) – Jankulár, Komačka, Mertha, Nehera, Švajný, Ivan – Firda, Jan Šebesta, Rýpar – Gál, Pešat, Hájek – Bräuer, Matejčík, Jurdzin – Delong, Matúš, Krejčíř.
    ACEMA Sparta Praha: Kotouček (Mart. Beneš) – Kadoch, Ježek, Marvánek, Mart. Rebro, Koščo – Ujhelyi, Vrána, Zouzal – Hartman, Bína, Košir – Jaroš, Rodina, Svatoš – Krejča, Časar, Pruner – Kalaš.

    Rozhodčí: Kamil Sojka a Tomáš Sojka

    Diváci: 207
    bahis siteleri