Otrokovice – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
konec
PSG Panthers Otrokovice
3:6 (0:1, 2:2, 1:3)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Pondělí 10.10.2016, 18:00 • SH Euronics Zlín • Livesport Superliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
    56:00 Pavel JURČÍK - 3:6
     
    56:00
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Domácí se ale ještě nevzdávají, Nagy poslal přihrávku na levou stranu na PAVLA JURČÍKA, který ho poslal ihned mezi tři tyče. Asistence: Michal Nagy.
    55:40 Radek KRAJCIGR - 2:6
     
    55:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Novotný po chybě obrany, když získal míček, střílel pouze do zadního mantinelu, od kterého se balónek odrazil na druhou stranu k RADKU KRAJCIGROVI, jenž v pohodě zakončil do horní části branky. Asistence: Petr Novotný.
    54:26 Martin ROŽNOVJÁK - 2:5
     
    54:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MARTIN ROŽNOVJÁK vyslal skrytou střelu zpoza obránce, od kterého míček ještě změnil střel a z levé strany zamířil ke vzdálenější tyčce. Asistence: Josef Pluhař.
     
    50:06
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Radek Krajcigr – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
    40:29 Tadeáš CHROUST - 2:4
     
    40:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Natov sice nedokázal využít velice dobrou šanci, to mu ale nemusí příliš vadit, jelikož se k míčku poté dostal po chybě domácích TADEÁŠ CHROUST, jenž využívá přesilovou hru Mladé Boleslavi. Asistence: Petr Novotný.
     
    38:59
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (Pavel Jurčík – 2 minuty, Blokování soupeřovy hole).
    38:05 Tomáš SOVJÁK - 2:3
     
    38:05
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš. Právě toto pravidlo se nyní potvrdilo, když dostal přihrávku na střed hřiště TOMÁŠ SOVJÁK a hned pálil přesně k pravé tyčce. Asistence: David Hrdina.
    32:24 Tadeáš CHROUST - 1:3
     
    32:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    První střelu dokázal Michajlovič vyrazil, poté ale Bína poslal míček na volného TADEÁŠE CHROUSTA, jenž z první zamířil přesně do horního rohu branky. Asistence: Jakub Bína.
    29:52 Karel ŤOPEK - 1:2
     
    29:52
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Otrokovice snižují po rozehrávce z rohu hřiště, po odrazech v předbrankovém prostoru se balónek odrazil od obránce Gwuźdźe do branky. Asistence: Dominik Vyoral.
    Filip ZAKONOV - 0:2
     
    20:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté v úvodu druhé třetiny rychle udeřili. Curney našel z pravé strany na středu hřiště FILIPA ZAKONOVA, jenž z první namířil balónek přesně k pravé tyčce. Asistence: Jiří Curney.
    11:23 Dobrá příležitost domácích hráčů
     
    11:23
    Zapletalův pokus zamířil do tyčky domácí branky!
    07:26 Jan NATOV - 0:1
     
    07:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je tu první branka utkání, když si JAN NATOV vyběhl s míčkem ze středu na pravou stranu a nasměřoval balónek přesně do levého horního rohu branky. Asistence: Jiří Curney.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 30. Ťopek (Vyoral), 39. Sovják (Hrdina), 56. Jurčík (Mich. Nagy) – 8. Natov (Curney), 21. Zakonov (Curney), 33. Ta. Chroust (Bína), 41. Ta. Chroust (Novotný), 55. Rožnovják (Pluhař), 56. Krajcigr (Novotný)


    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič (Majrich) – Ťopek, Vyoral, Koníček, Kostka, Mich. Nagy, Szweda – Zatloukal, Sovják, Uhrinovský – Olbert, Jurčík, Zapletal – Čevela, Pančocha, Mar. Nagy – Krchňáček, Hrdina, Petřík.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Bauer) – Novák, Kološ, Gwuźdź, Křenek, Jelínek, Zakonov, Krzyžanek – Novotný, Ta. Chroust, To. Chroust – Bína, Rožnovják, Pluhař – Gruber, Curney, Krajcigr – Natov, Fojta.

    Rozhodčí: Svrček, Waliczko

    Diváci: 211
    bahis siteleri