Targu Mures – Nikósie 3:3 (kon.) | Chrudim – Bratislava 4:1 (kon.)
konec
City US Targu Mures
3:3 (2:2)
FC APOEL Nikósie
Úterý 11.10.2016, 16:30 • Zimní stadion Chrudim • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    34:45
    Targu Mures právě vstřelilo branku!
    Nyní si ale brankář kyperského týmu vybral slabší chvilku, po které se bude začínat od nuly! RAZVAN TOGAN byl ve správný čas na správném místě, když rychle dorazil za záda Paraskevy volný balon – 3:3!
     
    31:19
    APOEL právě vstřelil branku!
    Rumunská defenzíva již nedokázala tlaku kyperského mistra déle odolávat a necelých devět minut před koncem si APOEL bere vedení zpět na svoji stranu! Rychlou kombinaci z pravé strany z voleje zakončil CARRASCO – 2:3!
     
    19:19
    APOEL právě vstřelil branku!
    Fantasticky sehraná akce kyperského mistra přináší vyrovnávací branku! Celou kombinaci rozjel z vlastní půlky Léo, Iacovou na konci celé akci našel před prázdnou brankou SAVVASE OMIROUA, který se z bezprostřední blízkosti nedokázal mýlit – 2:2!
     
    11:30
    Targu Mures právě vstřelilo branku!
    S nařízenou penaltou si bez problémů poradil DUMITRU STOICA, který otočil stav zápasu a poslal Rumuny v Chrudimi poprvé do vedení – 2:1!
     
    03:39
    Targu Mures právě vstřelilo branku!
    VLAD TIPAU se se štěstím dostává k vyrovnávací trefě! Ve skrumáži před brankou se dostal na poslední chvíli k míči Stoica, předložil ho svému spoluhráči, který po zemi na přední tyč srovnal stav utkání – 1:1!
     
    01:22
    APOEL právě vstřelil branku!
    V polovině druhé minuty zde máme úvodní trefu utkání! První ostrou ránu po zemi brankář Tatar vyrazil pouze před sebe, kde ho bleskurychle poslal do sítě CHRISTOS IACOVOU – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 4. Tipau (Stoica), 12. Stoica (pen.), 35. Togan (Tipau) – 2. Iacovou (Feitoza), 20. Omirou (Iacovou), 32. Carrasco (Omirou)

    Karty:   12. Léo Feltoza (MUR) – 16. Ch. Christodoulou (APO), 20. Iacolou (APO), 27. Covaci (APO)


    City US Targu Mures: Tatar (Molina Davila) – Mario Velasco, Stoica, Cardenas Macía, Covaci (C) – Csala, Dobi, Tipau, Togan, Pop, Kusmodi, Boros. Trenér: Lucian Nicusan.
    FC APOEL Nikósie: Paraskeva (Zantis) – Stylianou, Léo Feltoza (C), Iacovou, Carrasco – Nene, Ch. Christodoulou, De Quadros, S. Christodoulou, Platis, Pericleous, Omirou. Trenér: Chrysostomos Chrysostomou.

    Rozhodčí: Eihler (Německo), Manzione (Itálie) – Soykan (Turecko)
    bahis siteleri