Targu Mures – Nikósie 3:3 (kon.) | Chrudim – Bratislava 4:1 (kon.)
konec
FK Chrudim
4:1 (1:1)
SK Pinerola Bratislava
Úterý 11.10.2016, 19:00 • Zimní stadion Chrudim • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    38:12
    Tak přece jen ještě Herko míří na střídačku, příliš času ale bratislavskému týmu nezbývá!
     
    37:11
    Po čtvrtém gólu si slovenský šampion bere oddechový čas!
     
    37:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jenže hra v power-play slovenskému mistrovi příliš nevyšla! LUKÁŠ REŠETÁR se zmocnil míče na půlící čáře a již neměl problém trefit prázdnou branku Pineroly – 4:1!
     
    36:50
    Pinerola Bratislava přistupuje ke hře bez brankáře!
     
    32:19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí v rozmezí sedmidvaceti sekund odskakují na rozdíl dvou branek! RADIM ZÁRUBA se opřel do volného přímého kopu, jeho zakončení bylo tečované, ale i přesto si našlo cestu do slovenské sítě – 3:1!
     
    32:17
    Roman Mareš se hnal do dalšího zakončení, tentokrát byl poslán k zemi Markem Mikulišinem, jenž si za svůj zákrok vysloužil žlutou kartu.
     
    31:52
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Český mistr se osm minut před koncem dostává do vedení! Hrdinou je zkušený ROMAN MAREŠ, který ukončil skrumáž na vápně Pineroly a nekompromisní ranou pod břevno propálil Herka – 2:1!
     
    24:05
    Další komplikaci pro chrudimské mužstvo, domácí dvakrát zakombinovali s Carlosem a nyní se musí bránit velmi nebezpečné standardní situaci slovenské Pineroly z hranice pokutového území!
     
    19:56
    Tak to byla neskutečná šance Pineroly v posledních vteřinách prvního poločasu! se hladce zbavil Felipeho, následně i Carlose a s největší pravděpodobností trefil tyčku prázdné branky Chrudimi!
     
    17:16
    Hrubá chyba v chrudimské rozehrávce nabídla obří šanci pro Jurkemíka, který se zjevil naprosto sám před brankářem ERA-PACKu! Carlos vytáhl první skvělý zákrok dnešního večera a zachránil tím Chrudim!
     
    16:52
    Standardní situaci nakonec zakončil těsně nad břevno Radim Záruba!
     
    15:06
    Rychlý Záruba jednoznačně podražen hostujícím Michaelem Javnickým, který si po zásluze vysloužil žlutý kartónek do svých statistik.
     
    12:15
    Odražený centr Lukáše Rešetára přistál na noze Romana Mareše, který z první jen o centimetry minul levou tyč Herkovy branky!
     
    11:43
    Pinerola právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je tu vyrovnání slovenského soka! Ztráta balonu ve středu hřiště znamenala rychlou protiakci, kterou z levé strany rozjel Jurkemík přesně na nohu MARTINA SMĚŘIČKY, jenž si nehlídaný na zadní tyči poradil mazácky – 1:1!
     
    08:30
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Brazilská spolupráce na Zimním stadionu v Chrudimi přináší vedení českého mistra! Felipe pěkným lobem vyslal na zteč MAXE, který jemnou tečí usměrnil míč přesně mezi nohy gólmana Herka – 1:0!
     
    07:28
    Tak to byla první obrovská šance chrudimského týmu! Sražená střela Felipeho přistál na noze zády stojícího Maxe, který ho šikovně sklepl pro Lukáše Rešetára! Ten se po kličce do levé nohy opřel do balonu a poslal ho těsně mimo branku Pineroly!

    Petr Dejnožka

    Branky: 9. Max (Felipe), 32. R. Mareš, 33. Záruba, 38. Rešetár – 12. Směřička (Jurkemík)

    Karty:   16. Javnický (PIN), 33. Mikulišin (PIN)


    FK Chrudim: Carlos (Žďánský, Šimon) – R. Mareš, Max, Rešetár (C), Felipe – Záruba, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Ricardinho, Lukas, Slováček. Trenér: Felipe Conde.
    SK Pinerola Bratislava: Herko (Oberman) – Hájek, Jurkemík, Smeřička, Šporánek – Zdráhal, Mikulišin, Štilla, Marušinec, Paštrnák, Štrbák, Bagin, Javnický. Trenér: Viliam Zwinger.

    Rozhodčí: Ivanov (Ukrajina), Soykan (Turecko) – Manzione (Itálie)

    Diváci: 385
    bahis siteleri