Znojmo – Varnsdorf 2:1 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
2:1 (1:1)
FK Varnsdorf
Středa 12.10.2016, 17:00 • Městský stadion Znojmo. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    64
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Z celkem nenápadné akce přichází druhý gól Znojma. Šumbera založil celou akci, míč zavedl do pokutového území, kde si jej vyměnil s Klímou, poté jej přihrál na střed LUKÁŠI MOTALOVI, který ranou z voleje po zemi ke vzdálenější tyči posílá Znojmo podruhé do vedení.
     
    30
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Domácí přestali po vedoucí brance hrát a jsou za to po zásluze potrestáni. Dlouhý aut zpracoval pro ALEXANDERA JAKUBOVA jeden z jeho spoluhráčů a nejlepší střelec FNL prudkou ranou z voleje pod horní tyč nedal Halouskovi nejmenší šanci.
     
    17
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Njire odhlavičkoval míč před bránu, kde byl balón odvrácen pouze ke kapitánovi Znojma Cihlářovi, jenž vypálil z voleje na bránu, míč byl ještě jemně tečován JIŘÍM KLÍMOU a ač se jej Kolář dotkl, vytěsnit mimo bránu jej už nedokázal. Znojmo se tak poprvé v sezóně na svém stadionu ujímá vedení jako první.

    Petr Frömel

    Branky: 17. Klíma, 64. Motal – 30. Jakubov

    Karty:   88. Klíma (ZNO), 90+4. Bartolomeu (ZNO) – 18. Richter (VDF), 38. Jakubov (VDF), 73. Dordič (VDF), 88. Zieris (VDF), 90+4. Fotr (VDF)


    1. SC Znojmo FK: Halouska – Svozil, Odehnal, Cihlář, Helísek – Motal, Javůrek (58. Bartolomeu), Njire, Urbančok (86. Čereda) – Rybička (58. Šumbera), Klíma.
    Náhradníci: Doleček – Čereda, Šumbera, Nepožitek, Yilmaz, Holub, Bartolomeu.

    FK Varnsdorf: Kolář – Beránek, Zieris, Neuberg, Zbrožek (63. Novotný), Knejzlík (85. Beneš) – Dordič (80. Fotr), Daníček, Richter, Rudnytskyy – Jakubov.
    Náhradníci: Samoel – Novotný, Beneš, Fotr, Rys.

    Rozhodčí: Marek – Pochylý, Vodrážka

    Diváci: 513
    bahis siteleri