Jaroslavl – Záhřeb 2:1 (kon.) | Viťaz – HC Slovan 3:2 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:2 (2:0, 0:0, 1:2)
HC Slovan Bratislava
Pátek 14.10.2016, 18:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Andrej MESZÁROŠ - 3:2
     
    58:45
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté ještě dramatizují závěr! ANDREJ MESZÁROŠ se prokličkoval až na pravý kruh a vypálil. Jeho střelu nešťastně holí přizvedl bránící Aaltonen a Sätteri, který šel do rozkleku, neměl šanci.
    47:36 Alexej MAKEJEV - 3:1
     
    47:36
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí opět vedou o dvě branky! Tečované nahození Semjonova od modré ještě Brust vyrazil, ale před brankou se nejlépe zorientoval ALEXEJ MAKEJEV, jenž kotouč poslal kolem nohou klečícího brankáře Slovanu do síťky – 3:1. Asistence: Miro Aaltonen a Alexej Semjonov.
    42:57 Jeff TAFFE - 2:1
     
    42:57
    Slovan právě vstřelil branku!
    Jen jsem to dopsal, tak přišel kontaktní gól Slovanu! Jonathan Cheechoo se z pravé strany natlačil před Sätteriho, který jeho střelu ještě vyrazil, ovšem kotouč dokázal ze vzduchu trefit do odkryté klece dojíždějící JEFF TAFFE – 2:1. Asistence: Jonathan Cheechoo.
    15:52 Alexej KOPEJKIN - 2:0
     
    15:52
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru rychle využívají a vedou o dva góly! Od modré čáry nahodil kotouč na branku ALEXEJ KOPEJKIN a gólman Brust přes clonícího Soloduchina vůbec nic neviděl. Asistence: Jakub Jeřábek.
    01:15 Miro AALTONEN - 1:0
     
    01:15
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba brankáře Barryho Brusta, který doslova daroval domácím vedoucí gól! Gólman Slovanu se vydal pro kotouč za svou klec, kde však puk odevzdal napadajícímu MIROVI AALTONENOVi a ten už to měl po rychlém objetí branky jednoduché. Bez asistence.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 2. M. Aaltonen, 16. Kopejkin (Jeřábek), 48. Makejev (M. Aaltonen, A. Semjonov) – 43. Taffe (Cheechoo), 59. Meszároš


    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Saprykin) – Golovkov, A. Semjonov (C), Katičev, Jeřábek, Voronkov, Gimajev, P. Lukin – Al. Stěpanov, Kokšarov, Cyganov – Afinogenov, Horák, Makejev – Kempe, M. Aaltonen, Kopejkin – Soloduchin, A. Nikulin, Vyglazov – Rubcov.
    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Starosta, Kundrátek, Ďaloga, Meszároš (C), Plastino, Švarný, Pokorný, Rosandić – Cheechoo, Taffe, Chipchura – T. Kubalík, Zigo, Valský – Jeglič, Viedenský, Nedorost – Šiška, Lušňák, M. Hlinka.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Naumov – Misjur, Otmachov

    Diváci: 3250
    bahis siteleri