Nikósie – Bratislava 6:5 (kon.) | Targu Mures – Chrudim 0:3 (kon.)
konec
City US Targu Mures
0:3 (0:2)
FK Chrudim
Pátek 14.10.2016, 19:00 • Zimní stadion Chrudim • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    39:32
    Právě na hřišti futsalové Ligy mistrů David Drozd, Pavel Drozd, Ricardinho a Marek Lukas. Chrudimský futsal má o budoucnost postaráno!
     
    37:07
    Svoji premiéru v dresu A-týmu a zároveň i v UEFA Futsal Cupu si odbývá Marek Lukas!
     
    36:09
    Skvělá samostatná akce Ricardinha nabídla šanci pro Pavla Drozda, který ale z ideální pozice prostor mezi třemi tyčemi nezasáhl!
     
    33:40
    Po třetím vstřeleném gólu přepouští brankář Carlos své místo Jakubu Žďánskému!
     
    33:40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Další ze skvěle nacvičených kombinací chrudimského týmu končí třetím gólem v síti Targu Mures! Po ose Slováček – Záruba – Pavel Drozd zakončuje TOMÁŠ KOUDELKA z první do poloprázdné branky – 0:3!
     
    21:36
    Max měl na středu hřiště dostatek prostoru na zakončení, nakonec volil přihrávku doprava na Felipeho. Ten protáhl Tatara, který si tak připsal další úspěšný zákrok!
     
    18:10
    Vzápětí měl Tomáš Koudelka další velkou příležitost, znovu mu ale sebral radost z tváře skvělý Tatar! Jen díky němu je Targu Mures stále ve hře o body!
     
    18:03
    Po rohovém kopu David Drozd šikovně přenechal balon pro Tomáše Koudelku, který donutil prudkou ranou k obtížnému zákroku brankáře Tatara!
     
    15:10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A time out těsně před rozehrávkou ze strany přinesl své ovoce! Chrudimští odskakují na rozdíl dvou branek poté, co Lukáš Rešetár nasadil jesličky bránícímu hráči a nechal MAXE, aby přesnou ranou po zemi navýšil vedení ERA-PACKu – 0:2!
     
    12:13
    Následná Zárubova střela ihned po rozehrání autového kopu měla již větší grády, druhé chrudimské radosti zabránila spojnice tyče a břevna!
     
    11:38
    Obrovskou šanci na vyrovnání rumunský tým neproměnil! Snad třikrát na levé straně zakončoval do poloprázdné klece Cardenas, obětaví Slováček s Davidem Drozdem ale skluzem míč odpravili na rohový kop!
     
    09:48
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Fantazie! Dvanáctinásobný mistr české nejvyšší soutěže se dostává v polovině prvního poločasu do vedení! Max křižným centrem našel u lajny ROMANA MAREŠE, který neomylnou ranou do šibenice vymetl všechny pavučinky v pravém horním rohu Tatarovy branky – 0:1!
     
    06:54
    Parádní akce Felipeho připravila kvalitní příležitost pro Lukáše Rešetára, kapitán Condeho družiny se ještě kličkou zbavil obránce a následně vypálil těsně nad břevno!
     
    05:59
    Radim Záruba nyní vůbec neodhadl svoji hlavičku a nabídl tím obrovskou šanci pro Stoicu! Carlos však včas vyběhl a velkou příležitost rumunskému hráči zneškodnil!
     
    05:04
    David Drozd byl blízko premiérového gólu v UEFA Futsal Cupu! Přesný centr Slováčka ho našel úplně volného na zadní tyči, chrudimská jedenáctka ale nedokázala míč usměrnit mezi tři tyče!

    Petr Dejnožka

    Branky: 10. R. Mareš (Max), 16. Max (Rešetár), 34. Koudelka (P. Drozd)


    City US Targu Mures: Tatar (Molina Davila) – Mario Velasco, Stoica, Cardenas Macía, Covaci (C) – Csala, Dobi, Tipau, Togan, Pop, Kusmodi, Boros.
    FK Chrudim: Carlos (Žďánský, Šimon) – R. Mareš, Max, Rešetár (C), Felipe – Záruba, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Ricardinho, Lukas, Slováček.

    Rozhodčí: Ivanov (Ukrajina), Soykan (Turecko) – Eichler (Německo)
    bahis siteleri