Leganés – Sevilla 2:3 (kon.) | Barcelona – La Coruňa 4:0 (kon.) | Atlético – Granada 7:1 (kon.)
Real Betis – Real Madrid 1:6 (kon.)
konec
FC Barcelona
4:0 (3:0)
Deportivo La Coruňa
Sobota 15.10.2016, 16:15 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! FC Barcelona porazila Deportivo La Coruňa poměrem 4:0!

    První poločas probíhal přesně dle papírových předpokladů. Barcelona si vytvořila od úvodních minut velký tlak, který gradoval. Ve 21. minutě se prosadil Rafinha, který na svou branku navázal o patnáct minut později, když se prosadil podruhé v zápase. Třetí branku přidal katalánský celek v závěru poločas, když zafungovala spolupráce Neymara s Luisem Suárezem. Poté trefil Suárez trefil tyč, skóre se již však nezměnilo.

    Na začátku druhého poločasu přišel na hřiště Lionel Messi, který se prosadil tři minuty po svém příchodu, když dostal do vápna parádní přihrávku od Neymara. V 65. minutě oslabil svůj tým Laure, který zasáhl Neymara loktem do hlavy a dostal červenou kartu. Od té doby měla Barca velký tlak, avšak i přes obrovské šance se domácím pátou branku vstřelit nepodařilo.

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (18:08:26)
    Lionel Messi oslavil návrat na trávníky vstřeleným gólem

     
    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 13:3. Střely mimo: 12:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 5:15.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V samotném závěru přišla ještě jedna velká šance Barcelony! Messi tentokrát roztáhl hru na pravou stranu, kde se nacházel Turan. Jeho skvělý centr našel před brankou Alcacéra, avšak ten ani tentokrát nemířil přesně!
     
    90+2
    Na levou stranu dostal povedený pas Lucas Digne, který postupoval vpřed, avšak jeho následný centr dokázala obrana Deportiva zastavit.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    V poslední minutě základní hrací doby ještě dostává žlutou kartu Lionel Messi!
     
    89
    Dnešní utkání pomalu míří ke svému konci. V předposlední minutě základní hrací doby fauloval Neymar, který poslal k zemi Navarra.
     
    88
    Exekuce standardní situace se zhostil nakonec Lionel Messi, kterému se však střela vůbec nepovedla a míč mířil mimo branku.
     
    87
    Barcelona má tak v závěru tohoto utkání k dispozici nebezpečnou standardní situaci. K exekuci se staví dvojice Neymar – Messi!
     
    86
    Mascherano se pokoušel před pokutovým územím projít přes Albentose, avšak hostující stoper průnik svého protihráče nedopustil a raději fauloval!
     
    85
    Barcelona vybojovala další rohový kop, kterého se tentokrát zhostil Messi. Argentinský útočník rozehrál míč na Denise Suáreze, který poslal nebezpečný centr před branku, avšak nikdo z domácích míč nezasáhl.
     
    83
    Po následném rohovém kopu Neymara poslal Rakitić míč do pokutového území. Mathieu dostal míč hlavičkou do sítě, avšak nacházel se na hranici ofsajdové linie, nicméně z opakovaných záběrů to vypadalo, že pomezní situaci mohl pustit!
     
    82
    Lionel Messi nyní dostal opět příliš prostoru ve středu hřiště, a tak vypálil. Jeho povedenou střelu však dokázal Lux vyrazit na rohový kop!
     
    81
    Rakitić tentokrát nasměroval svůj centr do levé části vápna, kam nabíhal Paco Alcácer. Bývalý útočník Valencie však rychlý míč nedostihl na hrací ploše.
     
    80
    Barcelona se následně dostala díky aktivnímu napadání znovu k míči. Ze střední vzdálenosti to tentokrát zkoušel Neymar, avšak jeho rána mířila nad branku!
     
    79
    Ivan Rakitić se uvolnil na pravé straně a pasem chtěl oslovit Digneho k centru. Přihrávka však byla příliš pomalá a střídající Babel dokázal ve skluzu dostat míč do zámezí.
    Další ukázka parádní práce s míčem od Lionela Messiho

    Jan Havlovic

    Branky: 21. Rafinha (L. Suárez), 36. Rafinha, 43. L. Suárez (Neymar), 58. Messi (Neymar)

    Karty:   90. Messi (BAR) – 52. Mosquera (DEP), 59. Andone (DEP)   65. Laure (DEP)


    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 13:3. Střely mimo: 12:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 5:15.
    FC Barcelona: ter Stegen – Digne, Piqué (C), Mascherano, Mathieu – Rakitić, Busquets (55. Messi), Rafinha (68. Denis Suárez) – Arda Turan, L. Suárez (46. Alcácer), Neymar.
    Náhradníci: Masip – Denis Suárez, Iniesta, Messi, Alcácer, A. Gomes, Umtiti.

    Deportivo La Coruňa: Lux – Laure (C), Albentosa, Sidnei (29. Arribas), F. Navarro – Mosquera, C. Borges – Guilherme, Gama, Colak (56. Babel) – Andone.
    Náhradníci: Tytoń – Bergantiños, Moreno, Arribas, Luisinho, Valle, Babel.

    Rozhodčí: José Sánchez – Gallego, Martínez (vš. Španělsko)

    Diváci: 83553
    bahis siteleri