Lok. Košice – R. Sobota 1:0 (kon.) | Bardejov – Spiš. N. Ves 5:0 (kon.) | MFK Zvolen – Haniska 3:3 (kon.)
Martin – Svätý Jur 4:1 (kon.) | Nitra – Šamorín 3:0 (kon.) | Poprad – Lipany 1:0 (kon.)
konec
FK Poprad
1:0 (0:0)
ŠK Odeva Lipany
sk Sobota 15.10.2016, 18:00 • NTC Poprad • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Popradčania aj v druhom polčase okračovali v hre predovšetkým postavenej na územnej prevahe. Pomohla im druhá žltá karta Popovca, ktorá len posilnila ofenzívne ambície Popradu. Domáci sa veľmi natrápili na gól. Nakoniec im bolo dopriate, dal ho v 89. minúte Ferenc a Poprad po piatich zápasoch konečne získava tri body.

    Pekný zvyšok večera. (19:47:44)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Rudolf Bilas skúsil šťastie z veľkej diaľky. Bartoš sa musel dvomi rukami poriadne natiahnuť za loptou a následne ju vyrazil do žrde!
     
    90+2
    Kica zrýchlil na ľavej strane, prihral Ferencovi, ktorý poslal do pokutového územia center. Lopta však skončila iba na hráčovi Odevy Lipany.
     
    90+1
    Spasiť Lipany sa pokúšal hosťujúci Dlugoš, ktorý smeroval k pokutovému územi a snažil sa vytvoriť si pozíciu na zakončenie. Zastavil ho však Peciar.
     
    90+1
    Rozhodcovia nadstavujú tri minúty.
     
    90
    V tejto chvíli si už dovoľujem konštatovať, že tri body získa domáci Poprad, ktorý hrá vo výhode o jedného hráča, vyzerá byť spokojný a má absolútnu územnú prevahu.
     
    89
    Poprad dal gól!
    Štyri polčasy trvalo Popradu, kým strelil gól! Vo vytrápenom zápase s Lipanmi sa mu to konečne podarilo. Maťaš sa dostal k lopte v šestnástke, bol veľmi blízko. Bartoš prvý pokus vyrazil, ale dorážka MARIÁNA FERENCA bola už stopercentne gólová!
     
    88
    Rudolf Bilas zahrával štandardku pre Poprad. Pálil z prvej spoza pokutového územia, lopta letela ponad bránku a skončila na hornej sieti.
     
    86
    Kapitán hostí Pončák si však pri striedaní dáva načas. V pokoji odniesol kapitánsku pásku cez štvrtinu ihriska brankárovi Bartošovi a následne aj odkráčal k striedačkám. Z tribún sa spustil piskot a rozhodca reagoval a napomínal Pončáka.
     
    85
    Striedanie v tíme ŠK Odeva Lipany: z ihriska odchádza Ivan Pončák, prichádza Marcel Vysočan.
     
    84
    Peciar pálil ďaleko spoza hranice šestnástky. Našiel to ako jediné možné riešenie v tomto rozostavení. Lopta letela vysoko nad bránou.
     
    83
    Daško našiel v medzierke potenciálne voľného Lukáča, ktorý sa mu ukazoval, ale nakoniec vybehol pre prihrávku oveľa skôr a nedokázal ju už zachytiť.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 580 divákov.
     
    80
    Brankár Bartoš si opäť dal pozor a pomohol svojmu tímu. Ferenc ako klasicky z ľavej strany posielal center do vápna. Traja jeho spoluhráči čakali na loptu, ale tá skončila len v Bartošových rukách.
     
    78
    Popradčania sú v koncovke absolútne nemohúcni a bezradní aj naďalej! Lukáč sa dostal k lopte tesne spred bránky, následne jeho strelu dorážal Alekou, ale iba do Bartoša!
     
    77
    Ferenc odcentroval z pre neho typickej pozície z ľavej strany. Loptu získal Lukáč, ale k zakončeniu sa už nedostal.
     
    75
    Lukáč posunul na pravú stranu Maťašovi, ktorý už bol v šestnástke, chystal sa na prihrávku do malého vápna, ale dostal sa do súboja s Vitovičom. Potom si pýtal penaltu, ktorá však neprišla.
     
    73
    Lipany sú si vedomé svojho kritického stavu. Tentokrát sa cenné sekundy pokúsil nazbierať Gomoľa, ktorý mierne zdržiaval po zásahu protihráča. Hlavný rozhodca mu však podohováral, aby zbytočne nepreťahoval čas.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 89. Ferenc

    Karty:   57. Hatok (PPD), 66. Peciar (PPD) – 20. Popovec (LIP)   53. Popovec (LIP)


    FK Poprad: Malec – Hatok, Šuľa, Peciar, Kica, Maťaš, Daško (C), Gallovič, Bilas, Ferenc, Ujčík
    Náhradníci: Huszárik, Lipták, Gruca, Lukáč, Lupčo, Tropp, Alekou

    ŠK Odeva Lipany: Bartoš – Vitovič, Popovec, Papp, Miliutin, Dlugoš, Pončák (C), Hovančík, Gomoľa, Hirka, Rokošný
    Náhradníci: Štroncer, Eliaš, Vysočan, Bondra, Angelovič, Kostár

    Rozhodčí: Valášek – Bobko, Poláček

    Diváci: 580
    bahis siteleri