Neapol – AS Řím 1:3 (kon.) | Pescara – Sampdoria 1:1 (kon.) | Juventus – Udinese 2:1 (kon.)
konec
Delfino Pescara 1936
1:1 (1:1)
UC Sampdoria
Sobota 15.10.2016, 18:00 • Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia, Pescara • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Delfino Pescara 1936 i v oslabení dokázala udržet nerozhodný stav zápasu s UC Sampdoria a za remízu 1:1 vybojovala bod!

    Do dnešního zápasu mohla vstoupit lépe Pescara, avšak v desáté minutě ve velké šanci selhal Campagnaro. O dvě minuty později si na druhé straně vstřelil právě Campagnaro vlastní gól. Hugo Campagnaro byl ústřední postavou tohoto zápasu i ve 22. minutě, když dokázal po rohu srovnat na 1:1! V závěru poločasu měl nejdříve Budimir velkou šanci, kterou neproměnil a hned poté byl Coda za zákrok na Budimir po druhé žluté kartě vyloučen.

    Hned na začátku druhého poločasu se mohli domácí dostat do vedení, avšak Caprari nařízenou penaltu neproměnil. Sampdoria měla ve zbytku utkání velký tlak, avšak nabídnuté příležitosti nedokázal využít, a tak se nakonec body budou dělit.

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (20:01:27)
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Praet byl velmi blízko vstřelení vedoucí branky
     
    90+3
    Po několika odrazech v pokutovém území se míč odrazil na nohu Denise Praeta, jehož střela Bizzarriho překonala, avšak za překonaného Bizzarriho zaskočil jeden z obránců!
     
    90+2
    Sampdoria v závěru dnešního zápasu svého soupeře tlačí a pokouší se o vstřelení rozhodující branky. Janov vybojoval rohový kop, kterého se zhostil Linetty, avšak obrana Delfina dostala míč znovu do zámezí!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    V poslední minutě základní hrací doby byla Sampdorie velmi blízko vstřelení vedoucí branky! Silvestre vrátil míč na hranici vápna, kde se nacházel Fernandes, avšak jeho rána pouze lízla břevno a odrazila se do zámezí!
     
    89
    Ze střední vzdálenosti to tentokrát zkoušel Muriel, jehož střela nebyla vůbec špatná, avšak Bizzarri byl na svém místě včas!
     
    88
    Sampdoria se usadila na útočné polovině, pokoušela se dostat míč do pokutového území, avšak pozorná obrana Pescary situaci zvládla!
    Zatím rozhodující moment tohoto zápasu, když Caprari neproměnil penaltu

     
    86
    Belgický mladík Denis Praet se dvě minuty po svém příchodu dostal ve středu hřiště k míči a zkusil své štěstí. Rána bývalého záložníka Anderlechtu však mířila mimo!
     
    85
    Domácí Pescara vybojoval rohový kop, kterého se zhostil Simone Pepe. Jeho centr byl však přetažený a žádný z domácích hráčů se k míči nedokázal dostat.
     
    84
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Édgar Barreto, přichází Dennis Praet.
     
    83
    Sala přenesl hru na levou stranu, kde se nacházel Regini. Italský obránce si chtěl narazit míč s Linettym, avšak do jejich kombinace se vložil domácí Župarić.
     
    82
    V pokutovém území Pescary spadl útočník Budimir po souboji s Campagnarem, avšak nejednalo se o nedovolený zákrok, a tak hlavní rozhodčí celou situaci pustil.
     
    81
    Následného rohového kopu se zhostil Simone Pepe, jehož centr se snesl před branku, avšak nikdo z domácích se k hlavičce nedostal.
     
    80
    Teď zahrozili také domácí, kteří se mohli dostat deset minut před koncem základní hrací doby do vedení! Ze střední vzdálenosti vypálil Brugman, jehož střelu však Viviano dokázal vyrazit!
    Sampdoria má proti oslabenému soupeři velký tlak, avšak stav je stále nerozhodný

     
    78
    Pescara opět odolávala tlaku svého soupeře, nicméně hostující celek nedokázal na útočné polovině vymyslet nic nebezpečného, a tak jsou u míče domácí!

    Jan Havlovic

    Branky: 22. Campagnaro (Aquilani) – 12. Campagnaro (vla.)

    Karty:   30. Coda (PES), 39. Aquilani (PES) – 76. Viviano (SMD)   45. Coda (PES)

    Neproměněná penalta: 50. Caprari (PES), brankář Viviano zneškodnil


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 7:12. Střely mimo: 4:10. Rohy: 8:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:12.
    Delfino Pescara 1936: Bizzarri – Vitturini (54. Župarić), Campagnaro, Coda, Biraghi – Cristante, Brugman, Aquilani – Benali (46. Fornasier), Caprari – Bahebeck (67. Pepe).
    Náhradníci: Fiorillo – Bruno, Memushaj, Župarić, Pepe, Pettinari, Fornasier, Mitrita.

    UC Sampdoria: Viviano – Sala, Silvestre, Škriniar, Regini – É. Barreto (84. Praet), Torreira, Linetty – R. Álvarez (54. Fernandes) – Quagliarella (69. Muriel), Budimir.
    Náhradníci: Tozzo, Puggioni – Dodô, Eramo, Muriel, Fernandes, Krajnc, Pereira, Schick, Praet, Cigarini, Đuričić.

    Rozhodčí: Domenico Celi – Passeri, Mondin (vš. Itálie)
    thejrc.org