Espanyol – Eibar 3:3 (kon.) | Valencia – Barcelona 2:3 (kon.) | Real Sociedad – Alavés 3:0 (kon.)
Granada – Gijón 0:0 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
3:3 (0:3)
SD Eibar
Sobota 22.10.2016, 13:00 • RCDE Stadium (Cornella de Llobregat) • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Léo BAPTISTÃO - 3:3
     
    90+2
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Vyrovnání je na světě a RCDE Stadium se otřásá v základech! Způsobil to LÉO BAPTISTÃO, který svým utaženým pokusem zpoza vápna vystřelil svému celku bod.
    73. Pablo PIATTI - 2:3
     
    73
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Fotbalisté Barcelony rozjásali své příznivce podruhé a vrátili se zpátky do utkání. Gerard Moreno naservíroval balon do pokutového území, kde ho zastavil jeden ze zadáků a PABLO PIATTI měl volný prostor k tomu, aby Riesga prostřelil nechytatelnou bombou.
    65. Hernán PÉREZ - 1:3
     
    65
    Espanyol právě vstřelil branku!
    HERNÁN PÉREZ si spravil chuť o chvíli později, když napřáhl ke střele ze střední vzdálenosti a po jeho ráně umístěné k levé tyči se Riesgo natahoval marně. Dokáže se barcelonské mužstvo ještě vzchopit, aby v závěrečné půlhodině zadělalo na drama?
    44. Kike GARCÍA - 0:3
     
    44
    Eibar právě vstřelil branku!
    Hosté se po zisku míče na soupeřově polovině vydali do rychlé protiakci a dostali se do přečíslení dva na jednoho, Diego López však šanci Enricha ukázkově zneškodnil. Eibarští přesto zůstali u míče a Rico milimetrově přesným centrem našel znovu Enricha, který balon předal KIKEMU GARCÍOVI a ten z hranice malého vápna prostě nemohl minout.
    27. Diego REYES - 0:2
     
    27
    Eibar právě vstřelil branku!
    Náskok hostujícího týmu je po necelé půlhodině hry už dvoubrankový! Kike si nabíhal na střílený centr zleva a těsně před ním si balon nešťastně srazil do svoji branky DIEGO REYES.
    23. Sergi ENRICH - 0:1
     
    23
    Eibar právě vstřelil branku!
    Otevření skóre se fotbalisté Eibaru dočkávají prakticky vzápetí. Dlouhatánský centr přilétl na zadní tyč, odkud byl míč útočícím hráčem naservírován do předbrankového prostoru. Kike už mohl střílet, ale všiml si lépe postaveného SERGIHO ENRICHA a jeho úloha už byla snadná, když hrací předmět odeslal do odkrytého kouta brány.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 65. H. Pérez (Piatti), 73. Piatti, 90+2. Baptistão – 23. Enrich (Kike García), 27. D. Reyes (vla.), 44. Kike García (Enrich)

    Karty:   75. Baptistão (ESB), 79. F. Caicedo (ESB) – 11. León (EIB), 17. Lejeune (EIB), 37. Inuj (EIB), 77. F. Rico (EIB), 80. Luna (EIB), 89. Kike García (EIB)   84. F. Caicedo (ESB)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:12.
    Espanyol Barcelona: Diego López – Javi López (C) (46. Aarón), López, Demichelis, V. Sánchez – Jurado, Roca (46. H. Pérez), D. Reyes, Piatti (73. F. Caicedo) – Baptistão, G. Moreno.
    Náhradníci: Roberto – J. A. Reyes, F. Caicedo, Fuego, H. Pérez, Aarón, Diop.

    SD Eibar: Riesgo – Capa, Lejeune, Ramis, Luna – León, F. Rico, Dani García (C), Inuj (78. Adrián González) – Enrich (66. Peña), Kike García (89. Escalante).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Gálvez, Escalante, Rivera, Peña, Arbilla, Adrián González.

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Fernández
    bahis siteleri