Leverkusen – Hoffenheim 0:3 (kon.) | Hertha – Kolín nad Rýnem 2:1 (kon.) | Ingolstadt – Dortmund 3:3 (kon.)
Darmstadt – Wolfsburg 3:1 (kon.) | Freiburg – Augsburg 2:1 (kon.) | Bayern – Mönchengladbach 2:0 (kon.)
konec
FC Ingolstadt 04
3:3 (2:0)
Borussia Dortmund
Sobota 22.10.2016, 15:30 • Audi-Sportpark • Německá Bundesliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Christian PULISIC - 3:3
     
    90+1
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno a nutno dodat, že zaslouženě! Roh se sice nepovedl, ael hosté pokračovali v útoku. Na levé straně dostal k centru Felix Passlack spoustu prostoru, svým pasem našel hlavu Piszczeka, kterého fantasticky vychytal na brankové čáře Nyland, ovšem na dorážku CHRISTIANA PULISICE už byl krátký – 3:3!
    69. Adrián RAMOS - 3:2
     
    69
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Hosté opět snižují a je to znovu jen o branku! Akci středem táhl Dembélé, který posunul míč doprava na Pulisice, který si chtěl připravit míč na levačku, ale balón mu ze střelecké pozice sebral ADRIÁN RAMOS, jenž skryl svou ránu po zemi z obránce a trefil se doprostřed branky přesně do protipohybu brankáře domácích – 3:2!
    60. Dario LEZCANO - 3:1
     
    60
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Odpověď domácích na sebe nenechala dlouho čekat! Hadergjonaj utekl po pravé straně, zbavil se soupeře a přihrávkou pod sebe našel ve vápně z druhé vlny nabíhajícího DÁRIA LEZCANA, který přesnou ranou pravačkou na zadní tyč přidal svůj druhý gól v zápase – 3:1!
    59. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 2:1
     
    59
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Tlak Borussie vyvrcholil, když Kagawa posunul míč do strany Dembélému, který utancoval obránce a posadil míč na hlavu volného PIERRA-EMERICKA AUBAMEYANGA, jenž hlavou nasměroval balón přesně k pravé tyči. Nyland zůstal přikovaný na čáře – 2:1!
    24. Dario LEZCANO - 2:0
     
    24
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, domácí se z ní opět prosazují! K míči se tentokrát postavil Hinterseer, jenž načechral krásný balón do vápna na hlavu DÁRIA LEZCANA, který zůstal ve vápně nehlídaný, a hlavou usměrnil míč přesně k pravé tyči! Wiedenfeller se pouze ohlédl – 2:0!
    6. Almog COHEN - 1:0
     
    6
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Domácí jdou překvapivě do vedení! Po faulu Parka zahrávali domácí přímý kop. Toho se ujal Suttner, který poslal krásný míč do míst, kam si naběhl ALMOG COHEN a z voleje umístil placírkou přesně nad hlavu hostujícího brankáře a míč zamířil nekompromisně pod břevno – 1:0!

    Daniel Kinc

    Branky: 6. Cohen (Suttner), 24. Lezcano (Hinterseer), 60. Lezcano (Hadergjonaj) – 59. Aubameyang (Dembèlé), 69. Ramos (Pulisic), 90+1. Pulisic (Piszczek)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 7:10. Střely mimo: 3:11. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 18:11.
    FC Ingolstadt 04: Nyland – Hadergjonaj, Matip (C), Tisserand, Suttner – Roger – Hinterseer (89. Morales), Groß, Cohen, Hartmann – Lezcano (72. Leckie).
    Náhradníci: Hansen – Brégerie, Levels, Christiansen, Lex, Leckie, Morales.

    Borussia Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Ginter, Bartra, Park (46. Pulisic) – G. Castro (59. M. Götze), Weigl – Ramos, Kagawa (73. Passlack), Dembèlé – Aubameyang (C).
    Náhradníci: Bürki – Merino, Passlack, Pulisic, Rode, Burnic, M. Götze.

    Rozhodčí: Zwayer – Schiffner, Gunsch
    bahis siteleri