Ústí n/L – Litoměřice 3:4 (po pr.) | Frýdek-M. – Přerov 2:6 (kon.) | Kadaň – Prostějov 2:5 (kon.)
Most – Motor ČB 3:4 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 1:2 (kon.) | Jihlava – Havířov 3:2 (po pr.)
Slavia – Kladno 4:2 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:0, 0:2, 0:0 - 1:0)
AZ Havířov
Sobota 22.10.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    PETR ŠIDLÍK napřáhl od modré po přihrávce Tomáše Čachotského a vymetl levý horní roh branky Havířova. Lapačka Šimečka máchla naprázdno. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    39:04
    Havířov právě vstřelil branku!
    Druhou třetinu si Dukla za rámeček rozhodně nedá. Hraje jí nedobře a AZ zaslouženě srovnává stav. Lukáš Anděl, který je v Havířově na hostování do konce roku 2016, poslal kotouč na modrou pro MARCELA PETRANA, který podobně jako při druhém gólu Jihlavy propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Lukáš Anděl.
     
    23:14
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ si šel za kontaktní brankou a prakticky od začátku druhé třetiny byl v tlaku před brankou Škarka. A nyní se také raduje. Dudek přihrál na střed pásma pro LUKÁŠE ANDĚLA, jenž zkusil vystřelit do levého horního rohu branky a lapačka Škarka máchla naprázdno. Asistence: Jakub Dudek.
     
    13:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle nebyla na oko diváka vůbec špatná situace. Kondratěv na sebe natáhl hráče, takže se k puku poblíž pravé strany branky dostal Skořepa. Ač zády k brance, přesto vystřelil. Kondratěv přiklepl odražený puk Čachotskému, který jej vyvezl zpoza branky k pravému kruhu, přihrál TOMÁŠI KALÁBOVI a jihlavský obránce dělovkou po ledě propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Čachotský, Jevgenij Kondratěv.
    11:03 Tomáš ČACHOTSKÝ - 1:0
     
    11:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    K nahozenému puku v podání se Skořepy nejdříve dostal TOMÁŠ ČACHOTSKÝ. Dokázal se natlačit před obránce soupeře, který jej fauloval, takže by z toho asi bylo trestné střílení. To ale nejproduktivnější hráč Dukly odmítl, obelstil Šimečka kličkou do bekhendu a po ledě zasunul puk do volné klece. Asistence: Josef Skořepa, Jiří Říha.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. Čachotský (Skořepa, Říha), 14. Kaláb (Čachotský, Skořepa), 64. Šidlík (Čachotský) – 24. Anděl (Dudek), 40. Petran (Anděl)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Svoboda) – Bilčík, Říha, Szathmáry, Šidlík, Dundáček, Kaláb, Dobrovolný (C) – Kondratěv, Skořepa, Čachotský – Jícha, Zeman, Důras – Stoklasa, F. Seman, Březina – Síkela, Danišovský. Trenér: Petr Vlk
    AZ Havířov: Šimeček (Laco) – Lenďák, D. Seman (C), Bahounek, Krisl, Korím, Petran, Dudek – Kotala, Haas, Maruna – Štumpf, Pechanec, Kalus – Dvořáček, Hlinka, Bednář – Ollender, Anděl, Pořízek – Gřeš. Trenér: Martin Janeček

    Rozhodčí: Hlinka – Votrubec, Ševic

    Diváci: 1354
    bahis siteleri