Slovácko B – Kroměříž 4:3 (kon.) | Zlín B – HFK Olomouc 4:0 (kon.) | Zlínsko – Mohelnice 1:2 (kon.)
konec
1.FC Slovácko B
4:3 (3:1)
SK Hanácká Slavia Kroměříž
Neděle 23.10.2016, 10:15Moravskoslezská fotbalová liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Příjemné nedělní dopoledne. Vítám Vás u sledování 12. kola MSFL, ve kterém béčko Slovácka hostí sousední Kroměříž.
     
    Slovácko v minulém kole remizovalo v Uničově 1:1, když dávál jedinou branku Machalík, Kroměříž také remizovala s Petřkovicemi, a to 0:0. Domácí mužstvo je na desáté pozici se sedmnácti body, Kroměřížští jsou na posledním místě se sedmi body.
     
    -15
    Obě dvě mužstva jsou na hrací ploše, poctivě se rozcvičují.
     
    -1
    Trojice rozhodčích přivádí základní jedenáctky. Slovácko nastupuje v bílých kompletech a Kroměříž ve svých černých dresech s červenou hvězdou na srdci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Na oroseném trávníku se hraje ze začátku rychlý fotbal. Více je u míče Kroměříž, který je nyní na polovině Slovácka.
     
    3
    Rezek zpracoval těžký míč z pravé strany, přihrál jej pod sebe na Ťoka, který ještě jej posunul na malé vápno, Tetteh se sice dral za míče, ale přes dva protihráče se k němu nedostal.
     
    4
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do brzkého vedení. JAN SILNÝ šel z pravé strany na bránu Slovácka, nebyl nikým atakovaný, sice potom v pokutovém území jej křižoval Suchý, ale to už bylo pozdě, protože SILNÝ vystřelil křižnou střelu a Nemrava byl krátký.
    4. SILNÝ - 0:1
     
    6
    Rezek táhl útok Slovácka po levé straně, sice mu nabíhal Tetteh na stejné straně, on si ale vybral Ťoka, který byl v době přihrávky dvě hráči obsazen.
     
    8
    Rezek si narazil míč s Marešem a šel do pokutového území, poté vystřelil, rána byla zblokována a na hrací ploše balon ještě stihl vybíhající brankář Šustr.
     
    9
    Standardní situaci domácího celku obrana Kroměříže odvrátila, Slovácko zůstalo u míče a kombinovalo před brankou Šustra, útočná snaha hráčů v bílých dresech byla ukončena centrem do prostoru, kde byl hostující brankář.
     
    12
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Slovácko podniklo akci na jeden dotek, Machalík posunul míč do strany na Rezka, který mu jej vrátil, mladý záložník viděl v pokutovém území BENJAMINA TETTEHA, který v tutové šanci nezaváhal. Ghanský útočník projevil instikt zabijáka, hravě si povodil protihráče a tvrdou ranou pod břevno vyrovnává. Šustr neměl sebemenší nárok balon vytěsnit.
    12. TETTEH - 1:1
     
    14
    Kroměříž na inkasovanou branku odpovídá zahraným rohovým kopem, který obrana Slovácka v pohodě odvrátila.
     
    16
    Benjamin Tetteh mohl dát další branku. Machalík mu dal přihrávku na hranici ofsajdu, útočník Slovácka mohl jít jeden na jednoho, ale rozhodl se pro střelu, technickým pokusem obstřelil protihráče a míč orazítkoval břevno brány Kroměříže.
     
    19
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Dnes jdou branky jak na běžícím páse. Hosté nezachytili na levé straně náběh Machalíka, který dávál míč na malé vápno, pro KRYŠTOFA POSPÍŠILA potom už nebyl problém zblízka prostřelit Šustra. Od hostujícího gólmana se balo odrazil k levé tyči.
    19. POSPÍŠIL - 2:1
     
    21
    Slovácko po inkasované brance přidalo na pohybu a důrazu a dokázalo za patnáct minut otočit nepřiznivý vývoj zápasu. Ferko šel za míčem z levé strany, Nemrava musel ven z brány, aby jej chytil. Hostujícímu hráči byl navíc odmáván ofsajd.
     
    23
    Tetteh byl v souboji o míč faulovaný, toho si všiml jeho spoluhráč a balon dal raději do zámezí. Hostující fotbalisté potom jej sportovně vrátili.
     
    26
    Šmerda měl hodně času na pravé straně odcentrovat, dal nebezpečný centr, na který hlavičkoval Suchý, poté ještě měli domácí hráči mírné problémy s odkopem, nakonec vše bezpečně vyřešili.
     
    27
    Z levé strany nebezpečce střílel na vzdálenější tyč Rezek, brankář Šustr nemusel zasahovat, protože balon šel od branky a skončil tak tři metry od tyče.
     
    29
    Kroměříž teď má míč více na svých kopačkách. Silný se snažil vystřelit z hranice vápna, obrana domácího mužstva však k němu rychle přistoupila a balon zblokovala.
     
    31
    Tetteh dal přihrávku Rezkovi, který obešel protihráče a ten jej fauloval před vápnem.
     
    32
    Ťok centroval na úroveň penalty, tam se nacházel jen kapitán Kroměříže Budím, jenž balon hlavou přizvedl.
     
    33
    Ťok šel z pravé strany na branku Kroměříže, před pokutovým územím se rozhodl s míčem otočit a poslat kulatý nesmysl patičkou Tettehovi, který přízemní střelou neprostřelil Šustra.
     
    34
    Tetteh hlavně vyniká svým technickým úměním, dělá si z obránci Kroměříže co chce. Teď sklidil potlesk od diváků za to, jak vyškolil hráče u brankové čáry.
     
    37
    Ghanský hráč byl faulovaný u středového kruhu a bude muset být ošetřen.
     
    37
    Po krátkém ošetření už se hlasí u postranní čáry, aby mohl zasáhnout do hry.
     
    39
    Budín šel s míčem až pokutovému území, kde přihrál Hromkovi, který posunul balon na Silného, ten si na střelu nevěřil a pčihrál Ferkovi, který levou nohou netrefil branku.
     
    42
    Kryštof Pospíšil si po vstřelené brance zapíše v dnešním utkání také žlutou kartu, když fauloval unikajícího Ferka.
     
    43
    Rezek mohl dát kolmici zcela volnému Pospíšilovi, který by šel sám na Šustra, místo toho s míčem dribloval a byl před vápnem faulovaný.
     
    44
    Tetteh si vzal exekuci na starost mířil na první tyč, Budín však balon odhlavičkoval na roh.
     
    45
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči se sice ze standardní situace neprosadili, měli míč v moci. Po centru z levé strany Suchý přizvedl balon na zadní tyč, kde dobíhal KRYŠTOF POSPÍŠIL, ten dorazil míč do branky.
    45. POSPÍŠIL - 3:1
     
    45
    První poločas skončil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    První střídání Kroměříže. V kabině zůstal Tomáš Strašák a místo něj nastoupil Ondřej Zavadil.
     
    47
    Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté, kteří si vynutili rohový kop.
     
    48
    Slovácko odvrátilo míč kousek za vápno, poté se balon dostal k Hromkovi, který hlavičkoval z dálky a málo důrazně. Nemrava balon chytil v pohodě do rukavic.
     
    50
    Jan Silný z pravé strany unikal na branku Slovácka, Nemrava mu snížil střelecký úhel v pádu mu balo vyrazil i s nálednou dorážkou si poradil.
     
    51
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Také JAN SILNÝ vstřelil druhou branku v zápase, když sice rohový kop obrana Slovácka odvrátila, ale při druhém centru zapomněla na SILNÉHO, který nedal šanci Nemravovi.
    51. SILNÝ - 3:2
     
    53
    Najednou Kroměříž má o co hrát. Hromek měl na pravé straně dost místa i času, aby dal pěkný centr, ten se mu nevyvedl a hosté sami přišli o dobrou příležitost.
     
    55
    Tetteh zahrál volný přímý kop z levé strany, místo centr volil střelu, ta šla nad břevno hostující branky.
     
    56
    I na druhé straně také hosté budou mít výhodu standardní situace. Hromek centroval, Dramé odhlavičkoval, odražený míč vystřelil nepřesně Zavadil.
     
    59
    Za vzájemnou rozmíšku byli potrestáni Tomáš Ťok a Jan Hromek.
     
    60
    Ťok sice poslal míč do pokutového území, kde byl Suchý, ale ten fauloval Netopila. Šustr bude odkopávat od své branky.
     
    62
    Ťok kop "svícu", za kterou se dral Tetteh, Látal však dobře pozicně domácího forvarda ustrážil a ten si pomáhl rukami.
     
    64
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Tetteh velmi dobře odcentroval od brankové čáry a opět ze vzdálenější tyče padla branka. Tam dobíhal LUKÁŠ MAREŠ, ktetrého nepohlídal Hynčica, domácí obránce dává klidný náskok domácímu celku.
    64. MAREŠ - 4:2
     
    66
    Trenér Němčický chystá dvojí střídání. Na hřiště se chystají. Křivánek a Michna.
     
    67
    Nakonec obě dvě mužstva vystřídala. Na straně Slovácka vyměnili Soufiane Dramého a Tomáše Ťok vyměnili Lukáš Křivánek a Lukáš Michna. Na straně hostí David Pavelka vystřídal Davida Hynčicu.
     
    69
    Kroměříž mohla snížit. Trestný kop Steinera šel jen těsně vedle levé tyče, nutno podotknout, že tomu pomohl dosti prudký vítr.
     
    71
    Slovácko bylo na polovině Kroměříže, v pohodě kontrolovalo míč, ale do vážnější šance se nedostalo.
     
    73
    Jan Silný byl faulovaný před pokutovým územím. Steiner si přichystal míč a ranou poslal balon nad břevno.
     
    76
    Tentýž hráč vystřelil z bližší vzdálenosti a to byla střela z levé strany pokutového území, balon byl zblokovaný a poté jej Nemrava chytil.
     
    78
    Kroměříž vystřídala. Josefa Ferka vystřídal Jakub Kašík a také Slovácko vyměnilo jednoho muže. Jakuba Rezka nahradil Erik Vinkler.
     
    79
    Velká šance Korměříže. Střídající David Pavelka mohl snížit na rozdíl jedné branky. V pokutovém území se snažil obstřelit Nemravu, ten jen konečky prstů balon vyrazil na roh.
     
    80
    Ze standardní situace se hosté neprosadili. Nicméně se Kroměříž dostala ještě do další šance, když centr tečoval jemně Budín, za jeho úrovní ještě byl Pavelka, který neprostřelil Nemravu.
     
    81
    Domácí hráči teď polevili v koncentraci a mohli být za to potrestáni, nakonec všechno skončilo na "neumění" Kroměřížských vstřelit branku.
     
    84
    Slovácko zahraávalo rohový kop, hosté se ubránili a přešli do útoku.
     
    85
    V souboji Suchého a o hlavu Budína vyšel vítězně hostující hráč, na kterého byl odpískaný faul.
     
    87
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Hosté přece jen snižují na rozdíl jedné branky. Trestný kop domácí obrana ztečovala jen ke ONDŘEJI ZAVADILOVI, který placírkou k tyči nedal Nemravovi šanci.
    87. ZAVADIL - 4:3
     
    88
    Kroměříž se žene za vyrovnáním a bude zahrávat rohový kop.
     
    89
    Domácí zadáci se standardní situaci ubránili a druhý centr skončil v rukou Nemravy.
     
    90
    Slovácko bude kopat penaltu za ruku v pokutovém území.
     
    90
    Benjamin Tetteh chtěl vstřelit svoji druhou branku v zápase, na tu si bude ještě muset počkat, jelikož sice mířil doprostřed branky, ale hostující svatyni přestřelil.
     
    90
    Rozhodčí Buček bude nastavovat dvě minuty.
     
    90+2
    Tetteh v posledních sekundách zápasu ještě zaměstnal obranu Kroměříže, poté sudí Buček ukončil zápas.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Slovácko si poradilo s Kroměříží v přestřelce 4:3. Kroměříž se sice dostala do brzkého vedení, ale domácí mladíci otočili stav zápasu na 3:1. I ve druhém poločase padaly branky. Nejprve skóroval Silný, Slovácko znovu odskočilo brankou Mareše, posledním střelcem byl Zavadil, tři minuty před koncem, Kroměříž už na remízu nedosáhla. (14:54:46)

    Tomáš Kučera

    Branky: 12. Tetteh, 19. Pospíšil, 45. Pospíšil, 64. Mareš – 4. Silný, 51. Silný, 87. Zavadil

    Karty:   42. Pospíšil (SOB), 59. Ťok (SOB) – 59. Hromek (KRO)

    Neproměněná penalta: 90. Tetteh (SOB), mimo


    1.FC Slovácko B: Nemrava – Flasar, Suchý, Dramé (67. Michna), Tischler, Machalík, Ťok (67. Křivánek), Mareš, Rezek (78. Vinkler), Pospíšil, Tetteh
    Náhradníci: Koutňák – Kubala, Křivánek, Michna

    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Šustr – Látal, Šmerda, Hromek, Hynčica (67. Pavelka), Strašák (46. Zavadil), Silný, Netopil, Budín, Ferko (78. Kašík), Steiner
    Náhradníci: Svoboda – Pavelka, Stratil, Zavadil, Kašík, Čep

    Rozhodčí: Buček – Dohnálek, Líkař

    Diváci: 126
    bahis siteleri