Lipt. Mikuláš – Orange 20 1:3 (kon.) | Košice – Nitra 5:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (1:0, 2:2, 2:0)
HK Nitra
sk Úterý 25.10.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:48 Ladislav NAGY - 5:2
     
    50:48
    Košice dali gól!
    Zdá sa, že o víťazovi je už definitívne rozhodnuté. Druhým gólom v zápase sa prezentoval kapitán LADISLAV NAGY, ktorý vyčaril na tvárach spoluhráčov úsmev. Asistencia: Michel Miklík.
    41:28 Peter BOLTUN - 4:2
     
    41:28
    Košice dali gól!
    Tentokrát sa už ale domácim skórovať predsa len podarilo. V úvode poslednej časti riadnej hracej doby vedú Košice už o dva góly a Nitra tak čelí neľahkej úlohe. Presadil sa PETER BOLTUN. Asistencie: Ivan Jankovič, Tibor Varga.
    39:54 Ladislav NAGY - 3:2
     
    39:54
    Košice dali gól!
    A máme tu druhý dokonalý obrat, tentokrát pritom v podaní domácich Košíc! Tie mohli hrať pri avizovanom vylúčení súpera so šiestimi korčuliarmi a napokon bol z toho aj tretí gól v sieti Valenta. Šesť sekúnd pred koncom druhej tretiny sa presadil LADISLAV NAGY. Asistencie: Michel Miklík, Martin Dudáš.
    31:53 Michel MIKLÍK - 2:2
     
    31:53
    Košice dali gól!
    A máme opäť vyrovnané! Dočkali sme sa aj gólu v presilovej hre, na radosť domácich ho pritom strelil MICHEL MIKLÍK. Začíname tak prakticky opäť od nuly. Asistencie: Tomáš Hričina, Ladislav Nagy.
    28:57 Matej BENE - 1:2
     
    28:57
    Nitra dala gól!
    Až príliš často teraz Košice púšťali svojho súpera do zakončenia, výsledkom čoho bol ďalší samostatný únik – už druhý v krátkom časovom rozpätí. Tentokrát už Habal neuspel, o čo sa postaral MATEJ BENE. Asistencia: Peter Ordzovenský.
    25:52 Juraj ŠTEFANKA - 1:1
     
    25:52
    Nitra dala gól!
    Domáci teraz zabudli na Štefanku, ktorý ostal osamotený pri vzdialenejšej žrdi a vyrovnal. Habal sa teraz snažil gólu všemožne zabrániť, JURAJ ŠTEFANKA a jeho zakončenie ale bolo nad sily domáceho gólmana. Asistencie: Peter Ordzovenský, Radoslav Macík.
    08:25 Martin DUDÁŠ - 1:0
     
    08:25
    Košice dali gól!
    Košičania vyvinuli na svojho súpera veľký tlak a zaslúžene tak strelili otvárací gól. Už pri predošlej situácii obrana Valentovi príliš nepomohla a nechala gólmana vyraziť. hokejkou. Aj preto sa puk vrátil k domácim a MARTIN DUDÁŠ sa už nemýlil. Asistencie: Michel Miklík, Dávid Šoltés.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 9. Dudáš (Miklík, Šoltés), 32. Miklík (Hričina, Nagy), 40. Nagy (Miklík, Dudáš), 42. Boltun (Jankovič, Varga), 51. Nagy (Miklík) – 26. Štefanka (Ordzovenský, Macík), 29. Bene (Ordzovenský)


    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Deyl, Dudáš, Šmach, Jankovič, Matejka, Šedivý, Michalčin, Pavúk – Nagy, Boltun, Miklík – Bartoš, Klíma, Bicek – Varga, Milý, Hričina – Šoltés, Hruška
    HK Nitra: Valent (Foltán) – Milam, Versteeg, Rais, Mezei, König, Ordzovrnský, Piačka, Kuzma – Laliberté, Slovák, Blackwater – Ručkay, Krištof, Kutálek – Macík, Štefanka, Bajtek – Chalupa, Paukovček, Bene

    Rozhodčí: Baluška, Štefik – Výleta, Tvrdoň
    bahis siteleri