NY Islanders – Montreal 2:3 (kon.) | NY Rangers – Boston 5:2 (kon.) | Edmonton – Washington 4:1 (kon.)
Anaheim – Nashville 6:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
6:1 (1:0, 5:0, 0:1)
Nashville Predators
Čtvrtek 27.10.2016, 04:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:23
    Zaměřeno na ...

    Jakob Silfverberg v dnešním zápase vyslal na bránu Nashvillu čtyři střely a dvě z nich skončily gólem. Útočník Anaheimu se nejprve prosadil v oslabení a poté přesilové hře. Jsem moc zvědavý na to, zda bude vyhlášen první hvězdou utkání, protože horkým kandidátem je také brankář John Gibson.
     
    55:57
    Predators založili na pravém křídle rychlý výpad a poté přišla nebezpečná střela z pravého kruhu pro vhazování, John Gibson ale vytáhl další famózní zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
     
    54:02
    Za bránou Marka Mazance už se rozsvítilo červené světlo a vypadalo to na gól, jenže puk se po střele Josepha Cramarossa z mezikruží od horní tyče v blízkosti levého horního rohu brány odrazil zpět do hry!
     
    52:14
    Čárový rozhodčí Derek Amell utrpěl nějaké zranění ruky a dojel na střídačku Anaheimu, aby ho jeden z lékařů ošetřil.
    47:43 Colin WILSON - 6:1
     
    47:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Korbinian Holzer chtěl zpoza brány vyhodit puk po skvělém zákroku Johna Gibsona, od jehož masky se puk odrazil za jeho klec, do bezpečí, jenže ho namazal pouze na hůl COLINA WILSONA, který z blízkosti mezi vyrážečkou a pravým betonem brankáře Ducks zamířil k bližší levé tyči.
     
    47:27
    Střelec úvodního gólu utkání Nick Ritchie usedl na trestnou lavici za nedovolené bránění a Predators si zahrají v dnešním zápase pátou přesilovou hru, zatím nevyužili ani jednu.
     
    46:33
    Sam Vatanen na levém křídle napřáhl k jedovaté střele, Marek Mazanec ji ale dokázal na přední tyči ztlumit hrudí a vyrazit!
     
    45:01
    Yannick Weber za bránou Anaheimu naprosto zbytečně srazil krosčekem k ledu zezadu Shea Theodora, nakonec byl ale vyloučen za nedovolené bránění.
     
    41:52
    Anaheim Ducks

    Hokejistům Anaheimu dnes vyjde vše, na co sáhnou. Ducks využili všechny tři přesilové hry a navíc dvakrát skórovali v oslabení. Úžasná byla druhá třetina, během které domácí hráči vstřelili pět gólů!
    39:13 Ryan KESLER - 6:0
     
    39:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RYAN KESLER na levém křídle vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho následná střele letící těsně nad ledem a mířící k přední levé tyči se od lapačky Marka Mazance odrazila do jeho levého betonu a vzápětí do brány. Anaheim využil třetí přesilovou hru a vede nad Nashvillem krátce před koncem prostřední části už 6:0! Asistence: Cam Fowler a Sami Vatanen.
     
    37:50
    Colin Wilson dostal trest za podražení a Anaheim Ducks si v dnešním zápase zahraje třetí přesilovou hru.
    37:00 Andrew COGLIANO - 5:0
     
    37:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Predators propadli na útočné modré čáře a ANDREW COGLIANO se řítil do samostatného úniku, který po krásném bekhendovém blafáku zakončil střelou mezi betony Marka Mazance. Český brankář neprožívá šťastný vstup do utkání a Ducks podruhé v dnešním zápase skórují v oslabení!
     
    36:45
    Roman Josi mohl nádhernou střelou z pravého křídla vstřelit čestný úspěch Predators, jenže jeho krásnou táhlou ránu letící těsně nad ledem zastavila pravá tyč, od níž se puk odrazil zpět do hry!
     
    35:36
    Kevin Bieksa v obranném pásmu vyhodil puk přes ochranné sklo a za zdržování hry dostal dvě minuty.
     
    35:04
    Pekka Rinne už toho má plné zuby a do brány místo něj míří Marek Mazanec.
    35:04 Corey PERRY - 4:0
     
    35:04
    Anaheim právě vstřelil branku!
    COREY PERRY předvedl úžasnou individuální akci, když na levém křídle zavezl puk do útočného pásma, poté si nádherným obloukem sjel mezi kruhy pro vhazování a ještě lepší táhlou střelou zápěstím zamířil mezi levým betonem a lapačkou k Pekka Rinneho k přední pravé tyči.
     
    33:35
    Ryan Johansen na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a poté ho zadovkou přenechal najíždějícímu Filipovi Forsbergovi, který nádhernou střelou mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže John Gibson vytáhl ukázkový semafor a puk ukryl ve své lapačce! To byl bezpochyby zákrok zápasu.
     
    32:46
    Predators na pravém křídle vypálili od mantinelu a puk byl vzápětí přizvednut do vzduchu, ze kterého se snášel do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Chris Wagner ho ale dokázal odvrátit do bezpečí.
    29:30 Jakob SILFVERBERG - 3:0
     
    29:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks v útočném pásmu vyhráli vhazování a JAKOB SILFVERBERG z vrcholu levého kruhu pro vhazování nad lapačkou Pekka Rinneho zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Brankář Predators vůbec nic neviděl a Ducks po pouhých deseti sekundách potrestali zbytečné vyloučení Ryana Johansona! Asistence: Sami Vatanen a Cam Fowler.
     
    29:20
    Ryan Johanson tak dlouho měnil před vhazovaním u mantinelu pozici, až dostal dvě minuty a doslova daroval Anaheimu Ducks přesilovou hru.
     
    25:42
    Cam Fowler usedl na trestnou lavici za držení protihráče a Anaheim se po úspěšně přečkaném oslabení, během kterého navíc dokázal skórovat, vrací zpět do čtyřech.
    24:26 Jakob SILFVERBERG - 2:0
     
    24:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Garbutt ve středním pásmu u mantinelu vybojoval puk a poté poslal do úniku Shea Theodora, který se neukvapil a přečíslení 2 na 1 vyšperkoval přihrávkou na JAKOBA SILFVERBERGA, který v blízkosti pravé tyče zamířil nad lapačkou padajícího brankáře Pekka Rinneho v oslabení k bližší tyči. Asistence: Shea Theodore a Ryan Garbutt.
     
    23:12
    Ryan Kesler se na pravém křídle uvolnil nádhernou stahovačkou a přihrávkou z ostrého úhlu mezi dvěma protihráči našel před bránou najíždějícího Shea Theodora, který bez přípravy mířil těsně nad ledem k levé tyči, Pekka Rinne ale dokázal jeho střelu senzačním zákrokem zastavit!
     
    22:56
    Colin Wilson se snažil před bránou protlačit do zakončení a Korbinian ho ve snaze připravit o šanci zasáhl holí do obličeje.
     
    21:10
    Josh Manson na vrcholu levého kruhu pro vhazování promáchl puk a po rychlém protiútoku Predators se dostal v blízkosti levé tyče ke střele Kevin Fiala, z úhlu ale připraveného Johna Gibsona překonat nedokázal!
     
    13:18
    Corey Perry na pravém křídle napřáhl k nádherné prudké střele, která olízla vzdálenější levou tyč a puk se odrazil do rohu kluziště!
     
    11:00
    Před bránou Johna Gibsona po bekhendové střele Filipa Forsberga z pravého kruhu pro vhazování vznikla velice nepřehledná situace, brankář Anaheimu ale závar přečkal!
     
    09:46
    Roman Josi dostal nabito a od modré čáry napřáhl k prudké střele s příklepem, která byla ještě nepříjemně tečována a mířila k levé tyči, John Gibson ji ale dokázal špičkou pravého betonu vykopnout mimo tři tyče!
     
    09:12
    P.K. Subban vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a před bránou jeho střelu letící těsně nad ledem tečoval levou bruslí mezi betony Johna Gibsona skvěle clonící Colin Wilson, brankář Anaheimu ale předvedl skvělý reflex a puk zastavil!
     
    08:48
    P.K. Subban na pravém křídle napřáhl od modré čáry k jedovaté střele s příklepem, která mířila pod horní tyč, John Gibson ji ale dokázal vyrazit nad bránu!
     
    08:14
    Chris Wagner v útočném pásmu zbytečně dohrál u mantinelu Mikea Fishera a za nedovolené bránění usedl na trestnou lavici. Predators mají k dispozici první přesilovou hru a šanci vyrovnat.
     
    06:34
    Filip Forsberg se dokázal natlačit před jednoho z hráčů Anaheimu a v blízkosti pravé tyče se snažil puk zvednout do pravého horního rohu brány, jenže ji vzápětí přestřelil!
     
    03:50
    Craig Smith vypálil z pravého křídla a jeho přizvednutá střela se ze vzduchu snášela do vzdálenějšího levého horního rohu brány, puk ale nakonec zamířil mimo a John Gibson zasahovat nemusel!
    02:57 Nick RITCHIE - 1:0
     
    02:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Antoine Vermette přihrávkou z levého křídla našel mezi kruhy pro vhazování Michaela Sgarbossu, který z první přiťukl puk lépe postavenému NICKOVI RITCHIEMU, a ten v blízkosti levé tyče z otočky zamířil bekhendem mezi betony Pekka Rinneho. Anaheim využil první přesilovou hru a ujal se vedení 1:0! Asistence: Michael Sgarbossa a Antoine Vermette.
     
    02:45
    Shea Theodore tvrdě vypálil od modré čáry, Pekka Rinne ale jeho střelu letící těsně nad ledem a mířící přesně k levé tyči pravým betonem vyrazil!
     
    01:34
    Ryan Kesler a Jakob Silfverberg vytvořili před bránou Predators obrovský závar, v blízkosti levé tyče se jim ale puk za záda pozorného Pekka Rinneho propasírovat nepodařilo.
     
    01:20
    Roman Josi zahákoval jednoho z protihráčů v blízkosti levé tyče a Anaheim si zahraje v úvodu zápasu první přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. N. Ritchie (Sgarbossa, Vermette), 25. Silfverberg (Theodore, Garbutt), 30. Silfverberg (Vatanen, Fowler), 36. Perry, 37. Cogliano, 40. Kesler (Fowler, Vatanen) – 48. C. Wilson


    Anaheim Ducks: Gibson – Fowler, Manson, Holzer, Vatanen, Theodore, Bieksa – N. Ritchie, Vermette, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Garbutt, Wagner, Etem – Cramarossa, Sgarbossa, Boll.
    Nashville Predators: Rinne (36. Mazanec) – Ekholm, P. K. Subban, Josi, Ellis, Carle, Y. Weber – Arvidsson, Johansen, Neal – Forsberg, Ribeiro, Fiala – C. Wilson, Fisher (C), C. Smith – Järnkrok, Sissons, Watson.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Ian Walsh. Čároví: Shandor Alphonso, Derek Amell

    Diváci: 15421
    bahis siteleri