Kunlun – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Toljatti – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 6:3 (kon.)
Kazaň – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 0:3 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 4:2 (kon.)
Petrohrad – Záhřeb 6:0 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Amur Chabarovsk
Čtvrtek 27.10.2016, 12:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
     
    Příjemné poledne všem fanynkám a fanouškům Kontinentální hokejové ligy! Společně se dnes zaměříme na duel mezi nováčkem soupeře Red Star Kunlun, který bude od 12:30 hostit Amur Chabarovsk!
     
    Amur Chabarovsk

    Chabarovsk odehrál v letošní sezóně dvacet šest zápasů, ve kterých vybojoval třicet bodů! S touto vizitkou patří Amuru dvanáctá pozice Východní konference! Na kluzištích soupeřů to ale není žádná sláva. Chabarovsk mimo svou halu vybojoval pouze pět bodů! V posledním utkání prohrál 2:1 na ledě Vladivostoku!

    Poslední tři zápasy

    Vladivostok – Chabarovsk 2:1
    Chabarovsk – Magnitogorsk 1:5
    Chabarovsk – Čeljabinsk 4:2
     
    Kunlun

    Jediný čínský zástupce na mapě Kontinentální hokejové ligy vlétl do své premiérové sezóny slušně, ale nováčkovské nadšení poněkud upadlo a Kunlun nyní drží desátou pozici Východní konference! Tým z Číny dosud vybojoval třicet bodů! Problémem Kunlunu je nízká produktivita! Čínský celek má druhý nejhorší útok v konferenci. V posledním utkání zvítězil doma 3:1 s Jaroslavlí!

    Poslední tři zápasy

    Kunlun – Jaroslavl 3:1
    Kunlun – Magnitogorsk 1:5
    Kunlun – Čeljabinsk 2:3
     
    Vzájemné duely

    15.9.2016 Chabarovsk – Kunlun 3:1
    1.9.2016 Chabarovsk – Kunlun 1:2
     
    Československá stopa v utkání

    V týmu Kunlunu působí exliberecký Bakoš. Na druhé straně bychom měli sledovat Koláře!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Kunlun: Zagidulin (An. Makarov) – Mäntylä, Järvinen, Viklund, Bellemore, Pereťagin, Jalasvaara, Mikulovič, Jüe – Wärn, Lahti, Rau – Videll, Collins, Bakoš – Alševskij, Pereskokov, Jašin – Jing, Marcinko, Ponikarovskij.

    Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Kondratěv, Zub, J. Kolář, Jelesin, Kamalov, Kosmačjov, Ljutov – Litovčenko, Byvalcev, Kapustin – Kuusela, Ramstedt, T. Zohorna – O. Li, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Dědunov, Romancev, Železnov.

    Rozhodčí: Gamalej, Gašilov – Střelcov, Sjusujev.
     
    Hráči už naskakují na ledovou plochu! Kunlun bude hrát v červených dresech, zatímco Amur odehraje duel v bílém.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní arénou ruská a čínská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování si lépe vedli hosté. Hokejisté Amuru se ihned vydali do útoku, ale jeden z domácích zasáhl kotouč ve středu hrací plochy.
     
    00:33
    První ránu musel hasit domácí brankář. Arťom Zagidulin si však s nahozením od modré čáry věděl rady a vyrazil kotouč do rohu kluziště.
     
    01:17
    Tomáš Zohorna se vrátil do obranného pásma a nenechal postupovat vpřed domácího útočníka. Český hokejista navíc založil novou akci.
     
    01:50
    Vladislav Ušenin dovezl puk do středního pásma, ale pouze jej nahodil za branku a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku.
     
    02:15
    Joonas Järvinen nahodil puk od mantinelu, jenže jeho pobídku před brankářem Amuru nestačil nikdo tečovat a Juha Metsola si připsal snadný zákrok.
     
    02:33
    Arťom Zub sebral nahozený kotouč do rohu obranného pásma, otočil se s pukem za brankou a vyvezl jej do středního pásma. Týmy se zatím spíše oťukávají.
     
    03:13
    Linus Videll chtěl prodloužit puk do útočného pásma, avšak rozjetý Collins byl příliš netrpělivý a přejel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    03:34
    Alexandr Pečurskij se natahoval po odraženém kotouči, ale přes veškerou snahu puk letící po mantinelu nezastavil. Amur musí začít ze středního pásma.
     
    04:05
    Vladislav Ušenin střílel od modré čáry, jenže jeho pokus byl hodně nepřesný a prudce letící kotouč skončil na zadním mantinelu.
     
    04:37
    Zach Jüe clonil hostujícímu brankáři, ale podle všeho stál v brankovišti. Rozhodčí přerušuje hru a vykazuje vhazování do středního pásma.
     
    05:10
    Alexej Ponikarovskij se dostal mezi dva hráče Amuru a v těžké pozici nahodil puk bekhendem do útočného pásma. Jeho pobídku sebrali jen obránci.
     
    05:45
    Domácí se řítili do rychlého protiútoku. Sean Collins ale poslal kotouč daleko od hokejky a brankář Metsola raději přerušil hru. Vhazuje se po jeho levici.
     
    06:00
    Juha Metsola musel znovu dávat dobrý pozor! Kolem hostující klece prolétlo prudké nahození od modré čáry, které ale nikdo nestačil tečovat.
     
    06:35
    Hosté chtějí uklidnit hru a vyčkávají na vystřídání. Arťom Zub drží kotouč za brankou Metsoly a čeká, až se mu někdo v bílém dresu nabídne.
     
    07:02
    Tobias Viklund neuspěl na vhazování v útočném pásmu a domácí musejí spěchat do obrany. Amur jim však pozici značně usnadnil, hosté si nedokázali přihrát.
     
    07:10
    Tuuka Mäntylä obdržel pěknou přihrávku do volného prostoru a bez váhání vyslal ránu zápěstím. Jeho pokus však obránce přizvedl do ochranné sítě.
     
    07:35
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí se ujímají vedení! ZACH JUE vybojoval puk ve středním pásmu, předal jej Marcinkovi, který puk nahodil na branku a první jmenovaný krásnou tečí překonal bezmocného Metsolu! Asistence: Tomáš Marcinko.
    07:35 Zach JÜE - 1:0
     
    08:00
    Další šance domácího celku! Alexej Ponikarovskij se z úhlu prodral před branku Amuru a jen těsně minul horní roh!
     
    08:46
    Alexandr Jelesin objel celé útočné pásmo, ale zbytečnou kličkou na modré čáře se s pukem nechal vytlačit do středního pásma. Hosté musejí začít znovu.
     
    09:20
    Kristian Kuusela bojoval o kotouč v rohu obranného pásma. Hostující hráč puk nakonec dojel jako první a stačil jej posunout ke kolegovi za brankou.
     
    09:50
    Miika Lahti naháněl odražený puk za brankou hostů. Domácí útočník byl ale sám proti přesile hráčů v bílém a k odraženému puku se nedostal.
     
    10:16
    Alexej Ponikarovskij posunul puk z rohu útočného pásma po mantinelu za branku Amuru. Domácí o něj sice srdnatě bojovali, ale obrana hostů byla připravená.
     
    10:45
    Amur už je zase aktivnějším celkem a snaží se najít skulinku v obraně domácího celku. Zadáci Kunlunu však dobře bruslí a nenechávají prostor.
     
    11:20
    Sean Collins dojel nahození do rohu kluziště, otočil se s pukem, avšak hodně nepřesnou přihrávkou nenašel nikoho v červeném. U puku zůstává Amur.
     
    11:58
    Další obrovská šance Kunlunu! Miika Lahti projel před branku hostů, natlačil se před obránce, ale bekhendem nedokázal zasunout kotouč mezi Metsolovy betony!
     
    12:06
    Vadim Pereskokov se rovněž tlačil před Metsolu, ale ani on na něj nevyzrál. Domácí hokejista pro změnu přihrával, jenže po jeho pobídce se nenatáhl nikdo v červeném.
     
    12:58
    Hosté drží kotouč v obranném pásmu a čekají na kompletní vystřídání. Čerstvé síly posílá na led i stratég Kunlunu.
     
    13:34
    Tomáš Marcinko skvěle vybojoval kotouč ve středním pásmu, zatáhl jej před vlastní branku a společně s domácími obránci uklidnil hru.
     
    13:52
    Sean Collins probruslil před branku Amuru a vyslal jedovatou ránu zápěstím. Juha Metsola byl na svém místě a stačil včas zasáhnout.
     
    14:12
    Alexandr Jelesin se nenechal nachytat pohybem domácího útočníka a vybojoval puk na modré čáře. Hokejisté Amuru spěchají vpřed.
     
    14:40
    Domácí však vybojovali puk nazpátek a hnali se do otevřené obrany Chabarovsku. Jeden z hokejistů v červeném dresu byl příliš netrpělivý a přejel do ofsajdu.
     
    15:02
    Vadim Pereskokov projel středem kluziště až mezi kruhy, odkud vypálil zápěstím. Jeho projektil prolétl nad břevnem a zaduněl o zadní mantinel.
     
    15:36
    Danil Romancev poslal puk po mantinelu za branku Kunlunu, kde si kotouč vzal pouze domácí zadák. Čínský celek zatím hraje velmi koncentrovaně a nepouští soupeře do šancí.
     
    16:01
    Miika Lahti obdržel přihrávku do útočného pásma a okamžitě vypálil. Jeho pokus měl Juha Metsola jako na dlani a bez problémů udržel puk v lapačce.
     
    16:33
    Nepřesná přihrávka na rozjetého Kuuselu prolétla přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hosté se zatím trápí, vhazovat se bude před jejich brankou.
     
    17:05
    Juha Metsola vyrazil za branku hostů, aby vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Brankář Amuru zkrotil nahozený kotouč a přesně přihrál.
     
    17:42
    Další zakázané uvolnění hostujícího celku. Vladislav Ušenin nedosáhl na prudkou přihrávku na pravou stranu. Hra se vrátí před Metsolu.
     
    18:07
    Do třetice zakázané uvolnění! Vyhození o mantinel ani nepronásledoval nikdo v bílém dresu. Hosté působí v první třetině poněkud odevzdaně.
     
    18:30
    Vadim Pereskokov nahodil puk ze středního pásma za branku Amuru. Nikdo v červeném dresu kotouč nedostihl. Hosté mohou podniknout výpad.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:19
    Po dlouhé době musel zasahovat Arťom Zagidulin! Alexej Byvalcev ukradl kotouč domácím obráncům, natlačil se před branku, jenže bekhendem trefil jen Zagidulina!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! Úvodní dvacetiminutovka nabídla spíše opatrný hokej! Oba celky se zatím oťukávají! Domácí byli ale v útoku o něco důraznější a díky tomu vedou! Krásnou tečí otevřel skóre dnešního utkání Zach Jüe ! Amur se poté snažil vyrovnat hru, ale hosté si nevypracovali pořádnou příležitost! Do kabin se proto odchází za stavu 1:0!
     
    Střely na branku: 5 – 5
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Do druhé třetiny vstoupili lépe hokejisté Amuru. Hosté uspěli na úvodním vhazování a okamžitě vyrazili do útočného pásma, kde drží puk.
     
    20:25
    Pavel Dědunov si sjel na přihrávku do středního pásma, ale přes domácí hokejisty se nedokázal uvolnit a přišel o kotouč. S pukem hraje Kunlun.
     
    21:05
    Linus Videll spěchal za prudkou přihrávkou do středního pásma. Rozjetý útočník Kunlunu na kotouč nedosáhl. Puk před ním uzmul jeden ze soupeřů.
     
    21:40
    Maxim Kondratěv rozjel novou akci Amuru, ale hostující hráč postupoval do útočného pásma zcela osamocený. Jeho spoluhráči totiž odjeli střídat.
     
    22:10
    Vadim Pereskokov dojel nahození do útočného pásma a o mantinel hledal někoho ze spoluhráčů. Jeho úmysl ale přečetl obránce.
     
    22:40
    Dmitrij Kosmačjov se otočil v rohu útočného pásma, vybruslil kolem mantinelu do střelecké pozice, ale svižnou ránou zápěstím minul branku.
     
    23:10
    Kunlun se usadil v útočném pásmu. Domácí si vyměnili několik rychlých přihrávek, ale nikdo v červeném nakonec nezakončil. Pokračuje se hodně opatrně.
     
    23:42
    Pavel Dědunov nahodil puk o mantinel do rohu útočného pásma. Domácí obránci byli poněkolikáté v utkání důrazní a nepustili soupeře do šance.
     
    24:20
    Juha Metsola musel dávat pozor na Vidella, jež si objel branku, vybruslil před hostujícího brankáře, ale ránou pod břevno trefil Metsolu do ramene.
     
    25:16
    Alexej Byvalcev vlétl do útočného pásma, sjel si mezi kruhy, odkud vyslal střelu zápěstím, jenže ani on nezacílil mezi tři tyče.
     
    25:43
    Až nyní se po dlouhé době přerušuje hra! Janne Jalasvaara upadl za brankou svého celku. Hlavní rozhodčí musel přerušit hru, jelikož klec vypadla ze svého postavení.
     
    26:00
    Vadim Pereskokov se opřel do volného puku za modrou čárou a prezentoval se krásnou střelou. Juha Metsola pokus neviděl a vyrazil puk na poslední chvíli!
     
    26:35
    Domácí jsou jasně aktivnějším týmem Hosté se znovu ubránili jen díky výhozu do středního pásma. Čínský celek může pokračovat v obléhání domácí branky.
     
    27:20
    Vladislav Ušenin sprintoval za nahozením do útočného pásma, ale puk byl o hodně rychlejší a skončil na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Metsolou.
     
    27:45
    Max Wärn držel puk na modré čáře, ale příliš dlouho otálel s rozehrávkou a jeden z napadajících soupeřů jej vytlačil do středního pásma.
     
    28:30
    Domácí se stále drží před brankou Metsoly. Kunlun bojoval o puk v rohu útočného pásma, ale ani tři hráči v červeném kotouč nakonec neurvali.
     
    29:05
    Kirill Kapustin vyvezl puk do středního pásma, kde však otálel s jeho posunutím vpřed a vracející se Max Wärn jej o kotouč připravil.
     
    29:17
    Juha Metsola musel dávat pozor na ránu Bellemora z jízdy! Domácí útočník vypálil z levého kruhu zápěstím, nicméně Metsola měl lapačku na pravém místě.
     
    30:40
    Pokračuje se v opatrném tempu. Domácí hokejisté buší na defenzívu Amuru, ale série nahození do rohu útočného pásma nemůže hostům nadělat problémy.
     
    31:18
    Obrovský závar před brankou Chabarovsku! Odražený kotouč zpoza branky poskakoval na brankovišti, ale Vadim Pereskokov jej v pádu neprocpal za Metsolova záda!
     
    31:40
    Arťom Zagidulin se vydal za svou branku, aby vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Domácí brankář zastavil prudké nahození a odpálil puk do bezpečí.
     
    32:25
    Linus Videll se prodral do útočného pásma. Domácí hokejista si klepl o přihrávku a poté vyslal dělovku zápěstím. Brankář Metsola byl na místě.
     
    32:40
    Linus Videll si prodloužil pobyt na ledě, vybojoval puk za brankou a přihrával zadovkou. Jeho pobídku ale stačil zastavit připravený zadák Amuru.
     
    33:15
    Hosté se stále nemohou vymanit z obrovského sevření domácích! Ve druhé třetině se hraje prakticky pouze na jednu branku.
    Dovede Ilja Sorokin CSKA v této sezoně k zisku vytouženého Gagarinova poháru?
     
    33:40
    Další možnost Kunlunu! Vadim Pereskokov obdržel parádní přihrávku před branku, mířil do protipohybu hostujícího brankáře, ale trefil Metsolu do ruky!
     
    34:03
    Joonas Järvinen nahodil puk od modré čáry na branku Amuru. Před hostujícím brankářem se ještě jeden z hráčů snažil tečovat puk, ale Metsola nemusel zasahovat.
     
    34:43
    Sergej Pereťagin udržel kotouč na modré čáře a okamžitě jej poslal zpátky do útočného pásma. Zadáci Amuru byli tentokrát dosti důrazní a vybojovali puk.
     
    35:22
    Fantastický Metsola! Brett Bellemore si sjel na přihrávku zpoza branky a okamžitě pálil do horního rohu! Hostující brankář se ale stačil přesunout a zastavil puk před brankovou čárou!
     
    35:45
    Po dlouhé době se hosté podívali do útočného pásma. Tam se ale ohřáli jen chvíli a znovu odevzdali kotouč domácím zadákům.
     
    36:20
    Poprvé v utkání se bude vylučovat! Přesilovou hru si zahraje Amur! Domácí dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    37:05
    Hosté se usadili v útočném pásmu, ale zatím kombinují jen na modré čáře. Nikdo v bílém dresu zatím nesebral odvahu k zakončení.
     
    37:30
    Domácí obránci navíc vybojovali kotouč za brankou Zagidulina a bez váhání jej vyhodili přes všechny čáry. Hosté musejí začít od své branky.
     
    38:10
    Amur se stále drží v útočném pásmu. Jan Kolář objel branku domácího celku, ale následnou přihrávkou zahnal spoluhráče do střední třetiny.
     
    38:20
    Domácí v plném počtu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:03
    Brett Bellemore zahodil další obrovskou šanci! Bellemore se natlačil před branku soupeře, ale kvůli zásahu obránce vyslal jen slabou ránu, kterou Juha Metsola zlikvidoval!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Domácí Kunlun v ní byl jasně lepším celkem a vypracoval si několik šancí! Střelci čínského celku však ztroskotali na vynikajícím Metsolovi! Hosté hráli v závěru třetiny přesilovou hru, jenže ani oni nenašli recept na domácího brankáře! Po čtyřiceti minutách je stav 1:0!
     
    Střely na branku: 13 – 8
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Na úvodním vhazování uspěli hokejisté Amuru. Hosté se ale vytlačili za svou branku a musí začít úplně nanovo.
     
    40:30
    U kotouče už jsou ale zase domácí hokejisté. Kunlun pokračuje v dobrém tempu a dere se do útočného pásma.
     
    41:02
    Linus Videll neudržel kotouč na modré čáře. Domácímu hokejistovi přeskočil kotouč do středního pásma a domácí musí vyklidit třetinu.
     
    41:45
    Hosté se vymanili z tlaku čínského celku a vydali se na výpad. Dmitrij Kosmačjov nahodil puk do útočného pásma, ale jeho přihrávku ukradli obránci.
     
    42:36
    Až nyní se poprvé v třetí třetině přerušuje hra. Hosté vyhodili kotouč přes celé kluziště na zakázané uvolnění. Vhazuje se před brankou Amuru.
     
    42:50
    Obrovská šance Amuru! Danil Romancev se prodral do útočného pásma a střelou z levého kruhu mířil do horního rohu! Fantastický zákrok předvedl Arťom Zagidulin!
     
    43:15
    Brett Bellemore napadal rozehrávku Amuru na modré čáře. Domácí útočník ale nedosáhl na riskantní přihrávku a hosté mohou pokračovat.
     
    43:45
    Alexandr Mikulovič bojoval v rohu útočného pásma s přesilou bránících hokejistů. Domácí hráč posunul puk za branku, kde nebyl nikdo v červeném.
     
    44:32
    Tomáš Marcinko nahodil puk od červené čáry za branku soupeře. Na pobídku slovenského hráče nedosáhl nikdo v červeném. Hraje se hodně opatrně.
     
    45:12
    Teemu Ramstedt si sjel na přihrávku před branku a vypálil z první. Domácí brankář se ale rychle přesunul k tyči jeho pokus schoval v lapačce.
     
    45:48
    Zakončení přišlo také na druhé straně ledové plochy! Do volného puku se opřel Max Wärn a připravený Juha Metsola raději přerušil hru.
     
    46:10
    Diváci se po delší době přidali s hlasitým skandováním. Domácím hokejistům se v této atmosféře musí hrát opravdu dobře.
     
    46:45
    Ani jeden z týmů se není schopen usadit v útočném pásmu. Oba celky si vyměňují kotouč, ale střely na branku stále nepřicházejí.
     
    47:06
    Až nyní se hostům povedlo zakončit! Pavel Dědunov se opřel do přihrávky v útočném pásmu a Arťom Zagidulin musel přispěchat s jistým zákrokem.
     
    48:13
    Brett Bellemore protečoval do útočného pásma dlouhé nahození. Puk proto neprolétl na zakázané uvolnění a hosté musejí začít od vlastní branky.
     
    48:41
    Jeden z domácích útočníků zasáhl kotouč vysokou holí. Rozhodčí vykazují hru ven z útočného pásma, vhazuje se ve střední třetině.
     
    49:03
    Vjačeslav Ušenin vyslal střelu od mantinelu. Jeho rána zápěstím prosvištěla kolem vzdálenější tyče a zaduněla o zadní mantinel.
     
    49:36
    Sean Collins vybídl ke skórování spoluhráče na levé straně útočného pásma, ale následnou ránu vyrazil brankář Amuru do rohu kluziště.
     
    50:18
    Tuuka Mäntylä se vytočil v rohu útočného pásma, ale ve třetině byl zcela osamocený a raději vyslal puk na své střídající spoluhráče.
     
    51:00
    Max Wärn nahodil kotouč od modré čáry. Jeho pobídku tečoval před brankou Brett Bellemore, ale puk se od jeho hole odrazil mimo tři tyče.
     
    51:36
    Hosté opět vyhodili puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí zpět před branku Amuru, vhazuje se po Metsolově levici.
     
    52:10
    Vadim Pereskokov poslal přihrávku do útočného pásma. Za brankou Amuru bojovali o kotouč hned tři hráči Kunlunu, kteří ale puk nezískali.
     
    52:42
    Brett Bellemore se vytáčel před brankou Amuru, hledal si střeleckou pozici, ale kvůli špatné kličky se dostal do složité pozice a obránce mu vypíchl kotouč.
    Brankář české hokejové reprezentace, Dominik Furch, si umí užít vítězné oslavy! (y)
     
    52:55
    Hosté si zahrají další přesilovou hru! Dvě minuty za podražení dostává Jaroslav Alševskij.
     
    53:05
    Hosté začali přesilovku ve velkém stylu! Tomáš Zohorna si sjel na brankoviště, kam přilétla prudká přihrávka z pravé strany, ale brankář Zagidulin udržel puk před brankovou čárou!
     
    53:40
    Domácí uspěli na vhazování před svou brankou a okamžitě vyhodili kotouč přes všechny čáry.
     
    54:20
    Puk znovu letí až za branku Juhy Metsoly. Amuru se v přesilové hře zrovna dvakrát nedaří a domácí se brání bez větších problémů.
     
    54:55
    Domácí v plném počtu.
     
    55:40
    Hostům se krátí čas na vstřelení vyrovnávací branky a hokejisté Kunlunu nepouštějí soupeře za modrou čáru. Domácí hrají opravdu dobře.
     
    56:10
    Bellemore projel s pukem do útočného pásma a hned za modrou čárou vyslal ránu zápěstím. Jeho pokus brankář schoval v lapačce.
     
    56:50
    Videll vybojoval puk ve středním pásmu, prosmýkl se okolo obránce a nahodil kotouč za branku soupeře. Podobně jako jeho spoluhráči poté odjel střídat.
     
    57:20
    Amur se řítil vpřed, nicméně jeden z hostujících hráčů neudržel brusli na modré čáře a přejel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:26
    Obránce Max Wärn vybojoval kotouč za modrou čárou jednoduše jej vyhodil do útočného pásma. Domácí se už se útoku zrovna nehrnou.
     
    59:02
    Juha Metsola odjíždí na střídačku a hosté zkoušejí v závěru třetiny štěstí v šesti bruslařích na ledě!
     
    59:40
    Střelu od modré čáry vyrazil brankář Zagidulin do rohu obranného pásma. Domácím se přesto nepodařilo vyhodit puk do bezpečí.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Red Star Kunlun nakonec poráží Amur Chabarovsk nejtěsnějším možným způsobem! Jedinou branku vstřelil po deseti minutách hry Zach Jüe ! Domácí byli poté nadále aktivnější a vytvářeli si šance! Všichni střelci si však vylámali zuby na skvělém Metsolovi! Amur byl směrem dopředu bezzubý a nepomohla mu ani závěrečná hra bez brankáře!
     
    Střely na branku: 17 – 14
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Marcinko (KUN) – 0+1, 0 střel, čas na ledě 7:27
    Martin Bakoš (KUN) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 12:54
    Tomáš Zohorna (CHA) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 8:59
    Jan Kolář (CHA) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 23:21
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! (14:42:04)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 8. Jüe (Marcinko)


    Red Star Kunlun: Zagidulin – Mäntylä, Järvinen, Viklund, Bellemore, Pereťagin, Jalasvaara, Mikulovič, Jüe – Wärn, Lahti, Rau – Videll, Collins, Bakoš – Alševskij, Pereskokov, Jašin – Jing, Marcinko, Ponikarovskij.
    Amur Chabarovsk: Metsola – Kondratěv, Zub, J. Kolář, Jelesin, Kamalov, Kosmačjov, Ljutov – Litovčenko, Byvalcev, Kapustin – Kuusela, Ramstedt, T. Zohorna – O. Li, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Dědunov, Romancev, Železnov.

    Rozhodčí: Gamalej, Gašilov – Střelcov, Sjusujev
    bahis siteleri