Kunlun – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Toljatti – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 6:3 (kon.)
Kazaň – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 0:3 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 4:2 (kon.)
Petrohrad – Záhřeb 6:0 (kon.)
konec
CSKA Moskva
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 27.10.2016, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Do sebe se pustili Vopelka a Naumenkov, oba dva si kvůli tomu ještě půjdou na poslední vteřiny sednout.
    59:37 Jonas ENLUND - 4:2
     
    59:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Jenže je hotovo a je to vlastenec jako vyšitý! Při hře bez gólmana Jonathan Cheechoo se snažil vrátit puk pod sebe na modrou čáru, jenže tam nikdo nebyl a puk tak nerušeně doklouzal do prázdné klece. Gól je připsán JONASI ENLUNDOVI, který se jako poslední hráč CSKA dotkl puku. Bez asistence.
    58:54 Václav NEDOROST - 3:2
     
    58:54
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak je tu nakonec ještě drama, protože po rychlé akci ujel po křídle Cheechoo, který výtečně posunul puk před branku na VÁCLAVA NEDOROSTA, jenž v pohodě doklepl puk do poloprázdné branky a snižuje. Asistence: Andrej Meszároš a Jonathan Cheechoo.
     
    58:30
    Vyloučen je domácí gólman Sorokin, který podrazil po vlastní chybě Petráše a zabránil tak brance ve své síti. Jenže Petráš je také vyloučen, klasifikováno je to jako hákování.
     
    55:55
    Dvě minuty za vražení si jde odpykat Nikita Kvartalnov, Slovan tak má snad poslední šanci na to, aby zdramatizoval zápas.
     
    54:51
    Do bitky se mezi sebou pustili Chipchura a Pivcakin – prvně jmenovaný dostává osobní trest dvě minuty, druhý, protože bitku vyvolal, si dnes už nezahraje.
     
    51:38
    Plastino se snažil dotlačit puk za Sorokina, co to šlo, máchal tam hokejkou, ale nakonec byl úspěšnější ruský gólman, který udržel puk mezi betony i navzdory tlaku na jeho osobu.
     
    50:46
    Tak hosté budou hrát proti třem, protože CSKA čelí dalšímu vyloučení – Tělegin je vyloučen za hákování.
     
    50:19
    Vyloučen je ale i hostující hráč Jeff Taffe, ale jde pouze o osobní trest, protože si otevřel pusu na rozhodčího.
     
    49:58
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Konstantin Alexejev – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    46:35
    Tak teď Pogge svoji chybu trochu napravil – proti němu stál zcela osamocený Kvartalnov, ale hostující brankář se skvěle roztáhl a dokázal jeho ránu zachytit.
    43:12 Maxim MAMIN - 3:1
     
    43:12
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak toto je tvrdý direkt pro hosty! Tentokrát to byla velká chyba Justina Poggeho – ten vyjel pro puk za bránu, jenže ho nahrál pouze na hůl MAXIMA MAMINA, který jen objel branku a zasunul kotouč do prázdné branky! Asistence: Jan Muršak.
     
    40:20
    Při velice dobrém pokusu o střelu do poloprázdné branky byl faulován Chipchura – o to se postaral Denis Děnisov a jde si sednout za sekání.
    38:05 Alexandr KUTUZOV - 2:1
     
    38:05
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to tam nakonec spadlo a hosté nedokázali nadějný stav udržet až do přestávky. Po přihrávce od Světlakova se dokázal trefit přesnou ránou od modré čáry za záda Poggeho ALEXANDR KUTUZOV, který tak poslal Rudoarmějce do vedení! Asistence: Andrej Světlakov.
     
    37:38
    Tomáš Starosta si půjde znovu sednout na dvě minuty za nedovolené bránění – Slovan tak bude mít do konce třetiny hodně těžkou práci.
     
    35:11
    Za sekání si teď půjde sednout Andrej Meszároš, tady to bylo celkem jasně a Slovan jde znovu do oslabení.
     
    31:51
    Hosté budou hrát další početní výhodu, Ivan Tělegin je totiž vyloučen za hákování.
     
    30:40
    Žiga Jeglič se dostal do obrovské šance, jenže jeho střela byla o pár centimetrů méně přesná, než by bylo potřeba a pouze prolétla okolo tyče Sorokinovy brány!
     
    26:18
    Slovan ale jde znovu do oslabení – za nedovolené bránění si půjde sednout Rosandić a svůj celek tak opět posílá do hodně těžké situace.
     
    25:49
    Hosté měli obrovskou šanci! Po šanci Ziga dorážel Petráš, ale Sorokin ho vychytal! O chvíli později ještě pálil Šiška, ale ruský gólman byl opět úspěšnější!
     
    21:59
    Nick Plastino je vyloučen to, že vyhodil puk mimo ledovou plochu, Slovan se tak rostoucímu náporu domácích bude bránit ve čtyřech.
    18:11 Alexandr POPOV - 1:1
     
    18:11
    CSKA právě vstřelilo branku!
    V Ledovém paláci se ale bohužel o chvíli později už slaví, protože domácí celek srovnává skóre zápasu! Před bránu nahodil puk Sergejev, tam ho dokázal vydoloval jako první ALEXANDR POPOV a na malém prostoru a v pádu si poradil nejlépe, jak mohl – díky čemuž dostal kotouč za Poggeho záda. Asistence: Arťon Sergejev a Grigorij Panin.
    16:50 Jonathan CHEECHOO - 0:1
     
    16:50
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak je to z ničeho nic tady a hosté jdou asi zaslouženě do vedení! JONATHAN CHEECHOO se dostal docela nenápadně za modrou čáru, odkud tvrdě vypálil a svoji bombou ze samotného rohu třetiny vymetl přesně šibenici Sorokinovy branky! Bez asistence.
     
    13:13
    Arťom Sergejev nedokázal zastavil Jegliče, kterému se postavil do cesty a je tak docela přísně vyloučen za nedovolené bránění.
     
    04:32
    Tak to je velká škoda pro slovenský celek! Po dobré práci Cheechooa se dostal ke střele Meszároš, ale svoji bombou trefil pouze břevno!
     
    04:17
    Síly se ale ještě před koncem přesilovky srovnají, protože Plastino byl zasažen hokejkou Kugryševa – jsou to tedy dvě minuty za vysokou hůl.
     
    02:40
    Armádní klub už získal drobnou převahu a je z toho první vyloučení – Tomáš Starosta za bránou podržel Scotta a jde si sednout na dvě minuty.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 19. Al. Popov (Ar. Sergejev, Panin), 39. Kutuzov (Světlakov), 44. Mamin (Muršak), 60. Enlund – 17. Cheechoo, 59. Nedorost (Cheechoo, Meszároš)


    CSKA Moskva: I. Sorokin – Naumenkov, Děnisov, Kutuzov, Pivcakin, Ar. Sergejev, Panin, K. Alexejev – Enlund, Světlakov, Tělegin – K. Petrov, Al. Popov, Kugryšev – Muršak, Osnovin, Mamin – Scott, Andronov, N. Kvartalnov – D. Kvartalnov.
    HC Slovan Bratislava: Pogge – Bačik, Starosta, Plastino, Meszároš, Ďaloga, Pokorný, Rosandić – Cheechoo, Taffe, M. Hlinka – Valský, Jeglič, Nedorost – Skalický, Chipchura, Lušňák – Petráš, Zigo, Šiška – Vopelka.
    bahis siteleri