Kunlun – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Toljatti – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 6:3 (kon.)
Kazaň – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 0:3 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 4:2 (kon.)
Petrohrad – Záhřeb 6:0 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
6:0 (1:0, 2:0, 3:0)
Medveščak Záhřeb
Čtvrtek 27.10.2016, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:51:28)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Krejčík (ZAG) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:53
    Tomáš Mertl (ZAG) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 14:10
     
    Střely na branku: 35 – 20
     
    Je dobojováno! Domácí Petrohrad potvrdil roli favorita a roznesl Medveščak Záhřeb výsledkem 6:0! Demolici chorvatského celku odstartoval v závěru první třetiny Jevgenij Ketov ! Ve druhé třetině se hosté snažili o vyrovnání, ale Kovalčuk přidal druhou branku! Těsně před druhou přestávkou se ještě parádně trefil Pavel Dacjuk a bylo prakticky rozhodnuto! V závěrečné části hry udělali domácí hráči z dění na ledě exhibici! Těsně po přestávce se trefil Nikolaj Prochorkin , nepopulární pátou branku přidal Alexandr Barabanov a gólovou tečku za dnešním utkáním napsal v přesilové hře Jegor Jakovlev !
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Domácí si užívají závěr zápasu! Petrohrad kombinuje v útočném pásmu a celá hala stojí na nohou a hlasitě odměňuje své hráče za předvedený výkon!
     
    59:02
    Petrohrad si v závěru utkání zahraje ještě jednu přesilovku! Dvě minuty za vysokou hůl dostává Francis Paré!
     
    58:02
    Velká šance také na druhé straně! Francis Paré se prodral do útočného pásma, zbavil se Jakovleva, ale v těsné blízkosti už bekhendem neprostřelil Šesťorkina!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:29
    Další velká šance domácího celku! Domácí fantastickým způsobem rozebrali obranu Medveščaku! Přihrávku na levou stranu poté dostal Nikita Gusev, jenže domácí střelec trefil přesouvajícího se brankáře!
     
    57:05
    Igor Šesťorkin raději přikryl puk před napadajícím Lessiem. Domácí brankář schoval puk v lapačce. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    56:32
    Colby Genoway se rychlou brzdou zbavil obránce v rohu útočného pásma. Hokejista Medveščaku poté otálel s rozehrávkou a domácí mu ukradli puk.
     
    56:03
    Drew MacIntyre měl plné ruce práce! Brankář chorvatského celku se musel pořádně ohánět, aby zastavil skákavý kotouč na brankovišti.
     
    55:26
    Alexandr Děrgačjov vymyslel přihrávku pro Jakovleva, jež okamžitě vystřelil. Rána domácího obránce zamířila mimo tři tyče a zaduněla o zadní mantinel.
     
    54:45
    Alexandr Chochlačjov vlétl s pukem do útočného pásma, předal jej Barabanovi, jež přihrával před branku, nicméně jeho pobídku srazil obránce mimo dosah domácích.
     
    54:12
    Anton Bělov se vrátil za domácí branku a před napadajícím Mertlem odpálil puk ven z obranného pásma domácích. Ruský celek si se soupeřem dělá, co chce.
     
    53:30
    Hosté se hnali do útočného pásma, ale Edwin Hedberg nepřesnou přihrávkou na modrou čáru vyhnal své spoluhráče až za branku Medveščaku.
    53:03 Jegor JAKOVLEV - 6:0

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Ketov (Kablukov, Chochlačjov), 25. Kovalčuk (Vojnov), 40. Dacjuk (Vojnov, Barabanov), 42. Prochorkin (Moses), 51. Barabanov (N. Gusev), 54. J. Jakovlev (Dacjuk)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin – Vojnov, Zubarev, Chafizullin, Čudinov, J. Jakovlev, A. Bělov, Rukavišnikov, Rykov – Barabanov, Dacjuk, Kovalčuk – Dadonov, Šipačov, N. Gusev – Děrgačjov, Prochorkin, Moses – Ketov, Kablukov, Chochlačjov.
    Medveščak Záhřeb: MacIntyre – Morrisonn, Parlett, Bezina, J. Krejčík, T. Larkin, Sauve, Perkovich – Co. Genoway, Mertl, A. Giroux – McMillan, Paré, Lessio – Hedberg, Katic, Glumac – Zanoški, Arkalov.

    Rozhodčí: Buturlin, Ščenjov – Badyl, Golvak
    thejrc.org