Buffalo – Minnesota 0:4 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:5 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 4:2 (kon.)
Toronto – Florida 3:2 (kon.) | Montreal – Tampa 3:1 (kon.) | St. Louis – Detroit 1:2 (1:2 po s.n.)
Winnipeg – Dallas 4:1 (kon.) | San Jose – Columbus 3:1 (kon.) | Los Angeles – Nashville 3:2 (po pr.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Florida Panthers
Pátek 28.10.2016, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:03 Tyler BOZAK - 3:2
     
    36:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Marner našel zadovkou volného TYLERA BOZAKA před brankou, který měl za úkol pouze nastavit hůl směrem na branku. Luongo se nestihl ani ohlédnout. Asistence: Mitchell Marner a Nazem Kadri.
    30:26 James van Riemsdyk - 2:2
     
    30:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Florida dnes udělala dvě obrovské chyby v obraně, obě dokázalo Toronto využít. Tentokrát jeden z hostujících obránců nechal kotouč za sebou, Marner ho vzal a naservíroval na hůl JAMESE VAN RIEMSDYKA, který sám před Luongem napodruhé nezaváhal. Asistence: Mitchell Marner.
    23:35 Jonathan MARCHESSAULT - 1:2
     
    23:35
    Florida právě vstřelila branku!
    JONATHAN MARCHESSAULT nabral rychlost a z prostoru pravého kruhu střelou zápěstím překonal Andersena. Asistence: Keith Yandle, Roberto Luongo.
     
    18:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Petrovic ztratil kotouč v útočném pásmu díky dobré práci Marnera. Ten ho přihrál na volného Zajceva na modré čáře, který vypálil na branku. Jeho ránu ještě tečoval TYLER BOZAK tak, že obloučkem přeskočila Luonga. Asistence: Nikita Zajcev a Mitchell Marner.
    06:55 Jonathan MARCHESSAULT - 0:1
     
    06:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Jaromír Jágr uháněl v přečíslení dvou na jednoho, přihrál na volného JONATHANA MARCHESSAULTA, který z první jednoduše propálil Andersena. Asistence: Jaromír Jágr.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 19. Bozak (N. Zajcev, Marner), 31. J. van Riemsdyk (Marner), 37. Bozak (Marner, Kadri) – 7. Marchessault (Jágr), 24. Marchessault (Yandle, Luongo)


    Toronto Maple Leafs: Andersen – Rielly, N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Marinčin, R. Polák – Hyman, Matthews, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Komarov, Kadri, Co. Brown – M. Martin, Ben Smith, Griffith.
    Florida Panthers: Luongo – Ekblad, Yandle, Demers, Matheson, Petrovic, Pysyk – Jágr, Barkov, Marchessault – R. Smith, Trocheck, Rau – Sceviour, Malgin, McCann – Harper, MacKenzie, McKegg.

    Rozhodčí: Joannette, Kozari – Berg, Miller

    Diváci: 18 979
    bahis siteleri