Buffalo – Minnesota 0:4 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:5 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 4:2 (kon.)
Toronto – Florida 3:2 (kon.) | Montreal – Tampa 3:1 (kon.) | St. Louis – Detroit 1:2 (1:2 po s.n.)
Winnipeg – Dallas 4:1 (kon.) | San Jose – Columbus 3:1 (kon.) | Los Angeles – Nashville 3:2 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Nashville Predators
Pátek 28.10.2016, 04:40 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:31 Jeff CARTER - 3:2
     
    64:31
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Přeci jenom se domácí v závěru prodloužení dočkali vítězné branky. Kopitarova střela sice byla sražena, ale puk se dostal k osamocenému JEFFU CARTEROVI a ten s trochou štěstí dorazil kotouč za záda nic netušícího brankáře Nashvillu. Asistence: Anže Kopitar, Drew Doughty
     
    62:21
    Na Rinneho teď letí jedna střela za druhou! Ani Anže Kopitar však neuspěl, neboť trefil jen tyč brány finského gólmana.
     
    60:55
    Tak to je velká nepříjemnost pro Nashville! Kopitarův prúnik podél mantinelu totiž Craig Smith (NSH) zastavil pořádným hákováním a jsou z toho dvě trestné minuty.
     
    59:01
    Teď byli hosté velmi blízko! Okamžitě po buly se puk dostal na hůl Ellise a jeho projektil zastavila až tyč Budajovy brány!
     
    56:29
    Anže Kopitar to vzal na sebe a po prúniku na levé straně orazítkoval břevno Rinneho brány!
     
    52:25
    Neskutečný Peter Budaj! Střelu z levé strany sice slovenský brankář pouze vyrazil, ale poté se bleskově vrátil na pozici a zlikvidoval Nealovu stoprocentní šanci z dorážky.
     
    50:50
    Nashville si zahraje přesilovou hru. Andy Andreoff (LAK) již totiž míří na trestnou lavici, aby odseděl trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    50:00
    Obrovská šance Predators! Kevin Fiala přebruslil beka domácích, ale na Budaje po rychlém přibrzdění nevyzrál. Slovenský brankář teď podržel domácí celek.
    41:41 Tyler TOFFOLI - 2:2
     
    41:41
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vyrovnání však na sebe nenechalo dlouho čekat! Rinne vůbec nezvládl slabší střelu z pravé strany, puk mu propadl za záda a to byl rozhodující moment celé akce. Subban totiž kotouč z brankoviště poslal jen do betonu otáčejícího se brankáře Nashvillu a dojíždějící TYLER TOFFOLI touš následně v pohodě dorazil do odkryté svatyně. Asistence: Nic Dowd, Alec Martinez
    41:00 Viktor ARVIDSSON - 1:2
     
    41:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    A naopak hosté dokázali udeřit ve vlastním oslabení. VIKTOR ARVIDSSON sám vyvezl puk z pásma Nashvillu a bleskové přečíslení vyřešil skvělou střelou mezi betony Petera Budaje. Bez asistence.
     
    40:51
    Tanner Paerson to udělal výborně, když se rychlým manévrem dostal od tyče, ale ani nadvakrát zblízka nedokázal překonat dobře postaveného Pekku Rinneho.
     
    39:41
    James Neal (NSH) si ve středním pásmu vůbec nerozuměl s Doughtym a výsledkem jsou dvě trestné minuty za nesportovní chování.
    35:59 Jake MUZZIN - 1:1
     
    35:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tlak v přesilové hře nakonec přináší vyrovnání! Domácí hráči dobře kombinovali u modré čáry a zakončení na sebe 12 vteřin před koncem přesilové hry vzal JAKE MUZZIN, jenž ze středu propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Nic Dowd, Alec Martinez
     
    34:11
    Nepovedený přechod přes střední pásmo znamená ofsajd Kings, ale domácí si zahrají přesilovou hru. Vinou hákování totiž na trestnou lavici zamířil Craig Smith (NSH).
    30:56 Craig SMITH - 0:1
     
    30:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Konečně tady máme úvodní branku zápasu. Hosté se ujali kotouče hned po buly v útočném pásmu, defenzíva Kings byla od prvního momentu velmi rozhozená a nakonec to byl CRAIG SMITH, který po neúspěšném zakončení zpoza brány jako první dosáhl na volný puk mezi kruhy a bleskově ho poslal za překvapeného Budaje v bráně LA! Asistence: Mike Ribeiro, Viktor Arvidsson
     
    30:36
    Velká šance Nashvillu! Při přečíslení se ke střele dostal Kevin Fiala, avšak ten po rychlém zamíchání kotoučem pálil jen do povyjetého Budaje!
     
    28:08
    Tyler Toffoli se s jedním ze spoluhráčů dostal do přečíslení, které vyřešil střelou na vyrážečku, ale Rinne byl opět pozorný!
     
    26:49
    A další nebezpečí před Rinnem. Brown, Andreoff ani Kopitar však přesně v tomto pořadí nedokázali využít velmi dobré pozice.
     
    19:32
    Domácím se sice poměrně záhy podařilo získat puk, ale Dustin Brown (LAK) v útočném pásmu sekl soupeře a míří na lavici hanby.
     
    07:40
    Andy Andreoff (LAK) se u střídačky provinil hrubostí vůči Mikeu Ribeirovi (NSH) a ten svému sokovi oplácel sekáním. Dvě trestné minuty pro každého.
     
    01:30
    Derek Forbot (LAK) i Austin Watson (NSH) dostal pětiminutový trest za bitku, avšak domácí bek navíc obdržel ještě dvě trestné minuty navíc za hrubost a je tady přesilová hra Predators.
     
    00:45
    Pekka Rinne si vůbec neporadil se slabším nahozením z pravé strany a nakonec musel zasahovat hned třikrát. Poslední dorážku obstaral Paerson, nicméně ani ten z velmi dobré pozice neuspěl.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 36. Muzzin (Dowd, Martinez), 42. Toffoli (Dowd, Martinez), 65. J. Carter (Kopitar, Doughty) – 31. C. Smith (Ribeiro, Arvidsson), 41. Arvidsson


    Los Angeles Kings: Budaj – McNabb, Doughty, Muzzin, Martinez, Forbort, Gilbert – King, Kopitar (C), Toffoli – Pearson, J. Carter, Setoguchi – Andreoff, Dowd, D. Brown – Clifford, N. Shore, Lewis.
    Nashville Predators: Rinne – Ekholm, P. K. Subban, Josi, Ellis, Carle, Y. Weber – Arvidsson, Johansen, Neal – Forsberg, Ribeiro, Fiala – C. Wilson, Fisher (C), C. Smith – Järnkrok, Sissons, Watson.

    Rozhodčí: Hanson, Sutherland – Galloway, Gawryletz

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri