Buffalo – Minnesota 0:4 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:5 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 4:2 (kon.)
Toronto – Florida 3:2 (kon.) | Montreal – Tampa 3:1 (kon.) | St. Louis – Detroit 1:2 (1:2 po s.n.)
Winnipeg – Dallas 4:1 (kon.) | San Jose – Columbus 3:1 (kon.) | Los Angeles – Nashville 3:2 (po pr.)
konec
San Jose Sharks
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
Columbus Blue Jackets
Pátek 28.10.2016, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:39
    Uvidíme první vyloučení ve třetí třetině. Na trestnou lavici je odeslán hokejista Columbusu, konkrétně Jack Johnson, ten se provinil podražením a bude muset posedět nějaký čas za katrem. Šance pro Žraloky na zvýšení náskoku.
     
    39:11
    Ještě před oficiálním koncem druhé třetiny si Columbus zahraje přesilovou hru. Melker Karlsson zasáhl protihráče hokejkou do obličeje, a tak je pochopitelně odeslán za katr.
     
    15:50
    Do boxu trestoměřičů musí dle názoru arbitra český útočník Tomáš Hertl, ten bude pykat dvě minuty za podražení a Žraloky tedy čeká druhé oslabení v první části.
     
    11:20
    Také San Jose Sharks si ještě v první dvacetiminutovce zahrají početní výhodu. Na trestnou lavici je odeslán Markus Nutivaara za držení a jeho spoluhráči se budou muset bránit ve čtyřech lidech.
     
    01:02
    Moc dlouho se v plném počtu na obou stranách nehrálo. Už ve druhé minutě duelu posílá hlavní rozhodčí za katr Paula Martina ze San Jose, který se provinil hákováním. Přesilovka pro Columbus.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 13. Donskoi (Schlemko), 53. Hertl (Vlasic, Schlemko), 60. Hertl (J. Thornton) – 58. Hartnell (Sedlák, Saad)


    San Jose Sharks: M. Jones – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Bødker, J. Thornton, Pavelski (C) – Donskoi, Couture, J. Ward – Marleau, Hertl, M. Karlsson – Haley, Tierney, Wingels.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, Prout, Nutivaara – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner.

    Rozhodčí: Pochmara, Morton – Heyer, Mach

    Diváci: 17 229
    bahis siteleri