Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 3:1 (kon.) | Ufa – Novokuzněck 4:3 (kon.)
Viťaz – Riga 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Jokerit 3:0 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Avangard Omsk
Pátek 28.10.2016, 16:00 • Traktor Arena, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Nikolaj BĚLOV - 3:1
     
    59:21
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Paul Szczechura na levé straně obranného pásma vybojoval puk a poté poslal do úniku NIKOJALE BĚLOVA, který před pár okamžiky skončil na ledě po zablokování tvrdé střely a nyní ze středního pásma pokusem po ledě poslal kotouč do prázdné brány. V Traktor Areně je vymalováno! Asistence: Paul Szczechura.
    42:10 Arťom BORODKIN - 2:1
     
    42:10
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Paul Szczechura v blízkosti levé tyče krásně zamíchal s pukem a zpoza brány poté zpětnou bekhendovou přihrávkou našel ARŤOMA BORODKINA, který na vzdálenější pravé tyči střelou bez přípravy zamířil nad levý beton přesouvajícího se Dominika Furcha. Traktor využívá v dnešním zápase druhou přesilovou hru a za stavu 2:1 míří za čtvrtým vítězstvím v řadě! Asistence: Paul Szczechura a Alexej Kručinin.
    34:55 Dmitrij PESTUNOV - 1:1
     
    34:55
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    DMITRIJ PESTUNOV se v blízkosti pravé tyče nádhernou stahovačkou zbavil Nikity Nikitina a na hranici brankoviště poté puk nadvakrát propasíroval pod pravým betonem Dominika Furcha do brány. Dmitrij Pestunov v přesilové hře vstřelil svůj čtvrtý gól v letošní sezóny KHL a vyrovnal stav utkání na 1:1!
    22:13 Jonas AHNELÖV - 0:1
     
    22:13
    Avangard právě vstřelil branku!
    JONAS AHNELÖV si v levém kruhu pro vhazování najel na zpětnou přihrávku Maxima Pestuška zpoza brány a tvrdou střelou s příklepem bez přípravy zamířil v přesilové hře mezi betony Vasilije Děmčenka. Asistence: Maxim Pestuško a Vladimír Sobotka.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 35. Pestunov, 43. Borodkin (Szczechura, Kručinin), 60. N. Bělov (Szczechura) – 23. Ahnelöv (Pestuško, Sobotka)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko – Borodkin, N. Bělov, Děnisov (C), Kolcov, A. Petrov, Klimontov, Mamajev – Jakuceňa, Szczechura, Kručinin – J. Petrov, Černikov, Pankov – Pestunov, Peňkovskij, Afonasjevskij – Gubarev, Šarov, Šolochov – Zinovjev.
    Avangard Omsk: Furch – Gustafsson, Ahnelöv, J. Medveděv (C), Martynov, Nikitin, Lisov, Děrvuk – Sobotka, Pestuško, Pjanov – Paršin, Lemťugov, Zubov – Kučerjavenko, Roy, Pěrežogin – I. Michejev, Juňkov, Fiščenko.

    Rozhodčí: Daniel Konc, Maxim Sidorenko. Čároví: Alexander Sirotkin, Eduard Metalnikov

    Diváci: 7500
    bahis siteleri