Astana – Olympiakos 1:1 (kon.) | Fenerbahce – Manchester Utd. 2:1 (kon.) | Zorja Luhansk – Feyenoord 1:1 (kon.)
APOEL – Young Boys 1:0 (kon.) | Qäbälä – Saint-Étienne 1:2 (kon.) | Anderlecht – Mohuč 6:1 (kon.)
Zenit – Dundalk 2:1 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Alkmaar 0:0 (kon.) | Austria – AS Řím 2:4 (kon.)
Ath. Bilbao – Genk 5:3 (kon.) | Sassuolo – Rapid 2:2 (kon.) | Astra Giurgiu – Plzeň 1:1 (kon.)
Ajax – Celta Vigo 3:2 (kon.) | Panathinaikos – Standard 0:3 (kon.) | Gent – Šachtar 3:5 (kon.)
Braga – Konyaspor 3:1 (kon.) | Schalke – FK Krasnodar 2:0 (kon.) | Nice – Salzburg 0:2 (kon.)
Fiorentina – Liberec 3:0 (kon.) | PAOK – Karabach 0:1 (kon.) | Sparta – Beer Ševa 2:0 (kon.)
Southampton – Inter 2:1 (kon.) | Curych – FCSB 0:0 (kon.) | Villarreal – Osmanlispor 1:2 (kon.)
konec
Maccabi Tel Aviv
0:0 (0:0)
AZ Alkmaar
Čtvrtek 03.11.2016, 19:00 • Netanya Municipal Stadium, Netanya • Evropská liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:55:00)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 8:6. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:11.
     
    Je dobojováno! Maccabi Tel-Aviv na své půdě pouze remizovalo 0:0 s AZ Alkmaar! Domácí byli aktivnější převážně v prvním poločase. Velkou šanci zazdil Tal Ben Haim II, který ani natřikrát nedopravil míč do sítě! O minutu později pelášil Vidar Kjartansson sám na Rocheta, ale domácí útočník pro změnu minul branku! Po změně stran už diktoval tempo hry nizozemský celek! Levi Garcia střelou z úhlu nechal vyniknout domácího brankáře a přímý kop Roberta Mührena minul branku! V závěru utkání už oba týmy spíše bránily a Alkmaar si z Izraele odváží bod!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Alkmaaru se naskytla možnost k rozehrávce přímého kopu. Centrovaný míč však skončil na hlavě domácího fotbalisty, jež balón vyhlavičkoval ven z pokutového území.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Na druhé straně se mezi stopery nizozemského celku probíjel Nosa Igiebor. Domácí hráč sice obešel dva soupeře, ale poté už neměl sílu a upadl.
     
    89
    Alkmaar měl k dispozici rohový kop. Centrovaný míč od rohového praporku přilétl na malé vápno, kam vyrazil Predrag Rajković a bez problémů schoval balón do rukavic.
     
    88
    Ani jeden z týmů se nyní není schopen usadit v blízkosti pokutového území soupeře. V posledních minutách se hraje spíše bojovně. Hosté budou vhazovat.
     
    87
    Žlutá karta také na druhé straně! Mattias Johansson přerušil rodící se akci domácího celku a také se zapisuje na listinu hříšníků!
     
    86
    Yossi Benajoun stíhá opravdu všechno! Domácí fotbalista čtyři minuty po svém příchodu na trávník vidí z rukou hlavního arbitra žlutou kartu!
     
    85
    Yossi Benajoun dokonce potáhl míč na hranici pokutového území, rozhlédl se kolem sebe, jenže nepřesnou přihrávkou odevzdal míč Alkmaaru.
     
    84
    Yossi Benajoun okamžitě po svém příchodu na hřiště dělá v obraně soupeře vítr! Domácí fotbalista vybojoval míč na polovině hřiště, prošel kolem obránce, ale následnou přihrávkou celou akci zazdil.
     
    83
    Ron Vlaar vyrobil chybu na polovině hrací plochy. Zaváhání hostujícího kapitána však napravili jeho kolegové z obranné řady, kteří nepustili Benajouna do zakončení.
     
    82
    Střídání v týmu Maccabi Tel-Aviv FC: ze hřiště odchází Dor Miha, přichází Yossi Benajoun.
     
    81
    Na druhé straně si na přihrávku na hranici pokutového území naběhl Dor Miha, který si míč srovnal na pravačku, jenže jeho pokus skončil vedle branky!
     
    80
    Dabney dos Santos Souza vymyslel míč přes celou šíři hřiště. Hosté se sice hnali do útoku, ale obrana Maccabi zablokovala další centr do šestnáctky!
     
    79
    Hosté se v posledních minutách tlačí před pokutové území Maccabi! Fotbalisté Alkmaaru vymysleli další centr do šestnáctky, ale obrana byla tentokrát připravená.
     
    78
    Tal Ben Haim II si hledal prostor za obranou hostujícího celku, ale také domácí hvězda si nepohlídala své postavení a nechala se chytit do ofsajdové pasti.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   45. Tibi (MTA), 50. Dasa (MTA), 70. Kjartansson (MTA), 86. Benajoun (MTA) – 54. Luckassen (ALK), 87. M. Johansson (ALK)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 8:6. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:11.
    Maccabi Tel Aviv: P. Rajković – Dasa, Ben Haim, Tibi, Ben Harush (71. Avraham Rikan) – Medunjanin, Alberman (C), Scarione – Miha (82. Benajoun), Kjartansson (72. Igiebor), Ben Haim II.
    Náhradníci: Daniel – Benajoun, Ben Basat, Filipenko, Igiebor, Itzhaki, Avraham Rikan.

    AZ Alkmaar: Rochet – M. Johansson, van Eijden (55. Mühren), Vlaar (C), Haps – Luckassen, S. Wuytens, B. Rienstra – Bel Hassani (61. Souza), Weghorst (77. Friday), Garcia.
    Náhradníci: Coutinho – Souza, Friday, Mühren, Ouwejan, Til, van Overeem.

    Rozhodčí: Massa- Di Fiore, Preti
    bahis siteleri