Astana – Olympiakos 1:1 (kon.) | Fenerbahce – Manchester Utd. 2:1 (kon.) | Zorja Luhansk – Feyenoord 1:1 (kon.)
APOEL – Young Boys 1:0 (kon.) | Qäbälä – Saint-Étienne 1:2 (kon.) | Anderlecht – Mohuč 6:1 (kon.)
Zenit – Dundalk 2:1 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Alkmaar 0:0 (kon.) | Austria – AS Řím 2:4 (kon.)
Ath. Bilbao – Genk 5:3 (kon.) | Sassuolo – Rapid 2:2 (kon.) | Astra Giurgiu – Plzeň 1:1 (kon.)
Ajax – Celta Vigo 3:2 (kon.) | Panathinaikos – Standard 0:3 (kon.) | Gent – Šachtar 3:5 (kon.)
Braga – Konyaspor 3:1 (kon.) | Schalke – FK Krasnodar 2:0 (kon.) | Nice – Salzburg 0:2 (kon.)
Fiorentina – Liberec 3:0 (kon.) | PAOK – Karabach 0:1 (kon.) | Sparta – Beer Ševa 2:0 (kon.)
Southampton – Inter 2:1 (kon.) | Curych – FCSB 0:0 (kon.) | Villarreal – Osmanlispor 1:2 (kon.)
konec
FC Schalke 04
2:0 (2:0)
FK Krasnodar
Čtvrtek 03.11.2016, 21:05 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Evropská liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a budu se na vás opět těšit u některého duelu v evropských pohárech. Pro tentokrát je to ode mě opravdu vše a přeji vám příjemnou dobrou noc. (23:05:26)
     
    V první pětačtyřicetiminutovce se hrál zajímavý fotbal, kdy Krasnodar tvořil a Schalke střílelo branky. Ve druhé části hry už se spíše hrála opatrná hra a příliš dalších šanci jsme již neviděli. Schalke ze začátku soupeře uspávalo a poté během tří minut rozhodlo zápas. Naopak Krasnodar tvořil, ale jeho zakončení bylo mnohdy nepřesné, a tak odjíždí z Německa bez bodu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    U balonu jsou v posledních minutách hráči hostujícího celku, jenže Schalke výborně k soupeři přistupuje a do nějakého tlaku jej nepouští.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Nene, Krasnodaru prostě dneska není branka přisouzená. Míč dostal na pravou stranu Joãozinho, jenž se pokusil zakončit. Ovšem jeho pokus byl hodně nepřesný a domácího brankáře nemohl ohrozit.
     
    89
    Příznivci domácího celku již prozpěvují vítězné chorály a o osudu zápasu je téměř rozhodnuto. Ve druhém poločase jsme sledovali už spíše průměrnou podívanou.
     
    87
    Krasnodar z další akce vybojoval rohový kop. Ten dokázala bez problému odvrátit obrana domácího celku, ale balon se do pokutového území velmi rychle vrátit. Na zadní tyči předskočil obránce Andreas Granqvist, jehož hlavička byla hodně nepřesná.
     
    87
    Vypadá to, že se utkání bude jen dohrávat. Hraje se spíše u středového kruhu, ale uvidíme, co po další akci předvede ruský tým.
     
    85
    Ruský tým vybojoval míč a hnal se na polovinu soupeře. K centru se dostal Joãozinho, ale balon z jeho kopačky zamířil přesně do rukavic Ralfa Fährmanna.
     
    84
    Opravdu aktivně si počíná Sead Kolašinac, jenž neohroženě vnikl do vápna, ale jeho pokus skončil jen vedle zadní tyče. V posledních momentech je německý tým lepší a užívá si závěr zápasu.
     
    83
    Sead Kolašinac dostal přihrávku na levou stranu pokutového území, ale přihrávkou do druhé vlny našel jen bránícího hráče. Ovšem u balonu zůstane Schalke, které bude útočit i nadále.
     
    82
    Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Jevhen Konopljanka, přichází Alessandro Schöpf.
     
    81
    Po dlouhé době se ve hře objevil Mauricio Pereyra, jenž se pokusil individuální akcí proniknout do vápna. Ovšem hostující hráč narazil na bránícího hráče.
     
    80
    Krasnodar vybojoval standardní situaci těsně za hranici pokutového území. Ovšem ze strany, a tak přišel centr do šestnáctky. V prostoru pokutového puntíku kraloval jeden z hráčů v modrém.
     
    79
    Schalke se nerozpakovalo z kombinační hrou a poslalo dlouhý pas na Jevhena Konopljanku. Domácí útočník hlavičkový souboj prohrál a balon skončil u hostujícího gólmana.
     
    78
    Po střele naletěl Ricardo Laborde do soupeře a zůstal ležet na zeleným pažitu. Hostující hráč se drží za spodní čelist a bude potřebovat lékařskou pomoc.
     
    77
    Krasnodar i nadále hýří aktivitou a jistě by si zasloužil vsítit alespoň jednu branku. K dalšímu zakončení se dostal Ricardo Laborde, jehož pokus zamířil nad bránu.
     
    75
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Artur Jędrzejczyk, přichází Vitalij Kalešin.

    Michal Luxa

    Branky: 25. Caiçara (Choupo-Moting), 28. Bentaleb (Konopljanka)

    Karty:   18. Baba Rahman (SCH), 33. Höwedes (SCH), 45+1. Nastasić (SCH) – 53. Laborde (KRS), 73. Eboue (KRS)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 2:11. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 8:3. Fauly: 20:10.
    FC Schalke 04: Fährmann – Höwedes (C), Naldo, Nastasić – Caiçara, Stambouli, Bentaleb (58. Goretzka), Aogo, Baba Rahman (69. Kolašinac) – Choupo-Moting, Konopljanka (82. Schöpf).
    Náhradníci: Giefer – Kolašinac, Goretzka, Kehrer, Schöpf, Riether, Tekpetey.

    FK Krasnodar: Kricjuk – Jędrzejczyk (75. V. Kalešin), Naldo, Granqvist (C), Petrov – Eboue, Pereyra, Kaboré – Achmedov (63. Izmajlov), Podběrezkin (12. Laborde), Joãozinho.
    Náhradníci: Sinicyn – Izmajlov, Martynovič, V. Kalešin, Laborde, Smolov.

    Rozhodčí: Vinčić – Klačnik, Kovačič
    bahis siteleri