Hertha – Mönchengladbach 3:0 (kon.)
konec
Hertha BSC
3:0 (2:0)
Borussia Mönchengladbach
Pátek 04.11.2016, 20:30 • Olympiastadion Berlín, Německo (kapacita: 77.116 diváků) • Německá Bundesliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 51 934 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou. (22:31:45)
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil ani jednu minutu a okamžitě po uplynutí řádné hrací doby ukončuje zápas. Tři body tedy zůstávají v Berlíně, neboť Hertha si dokázala bezpečně pohlídat dvoubrankové vedení z prvního poločasu a Salomon Kalou navíc ještě v 84. minutě zápasu dokončil hattrick, kterým stanovil výsledek 3:0. Hosté se sice především mezi 70. a 80. minutou dostali do dvou šancí, ale ani jednu neodkázali využít a i proto přišel rozhodující trest Kaloua.

    Domácí se díky dnešnímu vítězství dostávají na třetí pozici a hosté naopak zaznamenávají další neúspěch. Momentálně jsou proto až jedenáctí a na svého dnešního soupeře ztrácí již 8 bodů. Na ligovou výhru totiž Mönchengladbach čeká od 24. září.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    I po Sommerově odkopu se hosté nedokázali aspoň trochu déle udržet u míče. Ibišević tak záhy mohl vyslat dobro střelu, která byla sražena na roh.
     
    88
    Sinan Kurt se okamžitě zapojil do akce Herthy Berlín, nicméně u rohového praporku si míč přeci jenom trochu ukopl a je z toho odkop od brány.
     
    86
    A k poslední změně v sestavě se odhodlali i hosté. Zasloužené ovace si vychutnává střídající Salomon Kalou, který uvolnil místo Sinanu Kurtovi.
     
    85
    Poslední střídání hostujícího týmu. Thorgan Hazard jde na hřiště, Jonas Hofmann ho pro změnu opouští.
    84. Salomon KALOU - 3:0
     
    84
    Hertha právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Ibišević nejdříve dobře zakombinoval s Weiserem a druhý zmíněný hráč poté vymyslel parádní prostrkávačku mezi dvěma beky soupeře. Před Sommerem se díky tomu zjevil SALOMON KALOU, jenž prudkou střelou kolem hostujícího brankáře dokonal hattrick!
     
    82
    Snahu hostujícího celku teď aspoň na chvíli zastavuje zbytečný faul Stindla. Hertha tak může v klidu rozehrát a šetřit čas na vlastní polovině.
     
    81
    Po delší době se nám připomněl Kalou, jenž táhl akci domácího celku a ve finále prostrčil míč za obranu soupeře. Weiserovo zakončení už ale vinou ofsajdu bylo zbytečné.
     
    79
    Hosté jsou v posledních chvílích jednoznačně nebezpečnější. Další blesková akce po levé straně však vyústila v trochu méně přesnou přihrávku.
    78. Lars Stindl selhal v největší šanci hostujícího týmu
     
    78
    Obrovská šance hostujícího týmu! Johnson v pokutovém území skvěle posunul míč více doleva, ale Stindl v tutovce trefil jen Jarsteinovu nohu!
     
    77
    Rychlou akci domácího celku zakončoval Allan, nicméně jeho střela ve skluzu nemířila ani zdaleka mezi tři tyče.
     
    76
    Rohový kop Mönchengladbachu už nic zajímavého nepřinesl. K míči se poměrně záhy dostávají domácí fotbalisté.
    75. Hlavička Jannika Vestergaarda
     
    75
    Hosté zahrávali volný kop a dalekonosný centr doputoval až na hlavu Vestergaarda. Hostující stoper prokázal skvělý výskok a timeing, ale prudkou hlavičku pod břevno se Jarsteinovi podařilo vytěsnit nad.
     
    74
    Po několika rychlejších přechodech do ofenzivní fáze akce se hra týmů poněkud uklidnila. Do kombinace se opět dostávají domácí, kteří nikam nespěchají.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 18. Kalou (Weiser), 33. Kalou, 84. Kalou (Weiser)

    Karty:   45+1. Stark (HER), 64. Mittelstädt (HER) – 8. Kramer (MNC), 29. Wendt (MNC), 43. Strobl (MNC)   39. Kramer (MNC)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:7. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:18.
    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Pekarík, Stark, Brooks, Mittelstädt – Weiser, Lustenberger (56. Allan), Kalou (86. Kurt), Skjelbred, Haraguči (71. Schieber) – Ibišević.
    Náhradníci: Kraft – Hegeler, Esswein, Kurt, Allan, Allagui, Schieber.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Jantschke, Vestergaard, Elvedi – J. Hofmann (85. T. Hazard), Strobl (46. Korb), Stindl, Kramer, Wendt – Herrmann (33. Johnson), Raffael.
    Náhradníci: Sippel – Korb, Johnson, N. Schulz, Dahoud, Hahn, T. Hazard.

    Rozhodčí: Stieler – Foltyn, Fischer

    Diváci: 51 934
    bahis siteleri