Real Madrid – Leganés 3:0 (kon.) | Espanyol – Ath. Bilbao 0:0 (kon.) | Celta Vigo – Valencia 2:1 (kon.)
Villarreal – Real Betis 2:0 (kon.) | Sevilla – Barcelona 1:2 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
0:0 (0:0)
Athletic Bilbao
Neděle 06.11.2016, 16:15 • RCDE Stadium, Cornella de Llobregat • Španělská LaLiga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (18:12:20)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:10.
     
    Je dobojováno! Hodně bojovné utkání nakonec branku nepřineslo a Espanyol se s Bilbaem rozejde s jedním bodem za bezbrankovou remízu! Espanyol byl o něco aktivnější, jenže Péreze v obrovské šanci vychytal hostující brankář! Po poločase se Bilbao zvedlo, ale ani hosté si nevypracovali gólovou možnost! Na druhé straně neudržel Mikel Balenziaga centr z pravé strany, jenže střídající Caicedo se odmítl stát hrdinou!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté se přeci jen ještě vydali do pokutového území. Raúl García však na jeho hranici přišel o míč a zdá se, že Espanyol už dohraje bez problémů.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    89
    Domácí fandové jsou nespokojeni s nasazením fotbalistů Espanyolu a posledních pět minut odměňují své oblíbence za předvedený výkon pískotem.
     
    88
    V posledních minutách už se spíše bojuje ve středu hrací plochy. Ani jeden z týmů se nikam nežene. Zdá se, že oba celky nakonec budou spokojeny s remízou.
     
    87
    Caicedo dnes opravdu hodně fauluje! Střídající fotbalista Espanyolu se od svého příchodu na hřiště dopustil už čtvrtého prohřešku proti pravidlům.
     
    86
    Caicedo při svém postupu s míčem středem hrací plochy svalil na zem Vesgu. Rozhodčí měl celou situaci přímo před sebou a odpískal míč pro Bilbao.
     
    85
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Léo Baptistão, přichází José Antonio Reyes.
     
    84
    Eraso si převzal míč před pokutovým územím domácího celku a dokonce se mu podařilo zakončit! Jeho pokus však minul zařízení a skončil na tribuně.
     
    83
    Bilbao zahrávalo rohový kop. Centr od rohového praporku se snesl na značku pokutového kopu, kde však byli jen připravení zadáci Espanyolu.
     
    82
    Mikel Rico vymyslel prudkou přihrávku do pokutového území pro Muniaina. Druhý jmenovaný se k balónu nedostal, jelikož před ním jeden z obránců odkopl míč na rohový kop.
     
    81
    Óscar de Marcos se vydal podpořit ofenzívu hostujícího celku. Střídající obránce Bilbaa prošel s míčem až na polovinu soupeře, kde ale narazil na pozorného soupeře.
     
    80
    Caicedo odkopl míč z poloviny Espanyolu až k pokutovému území Bilbaa. Osamocený stoper Yeray však balón pohlídal a spolu s brankářem rozehrál.
     
    79
    Domácí jsou v závěru utkání přeci jen aktivnějším celkem. Do pokutového území Bilbaa přilétl další centr, ale Yeray se tentokrát blýskl v pozitivním světle.
     
    78
    Další žlutá karta! Gerard Moreno si udělal na polovině soupeře prostor rychlou kličkou a Yeray jej zastavil jen za cenu žluté karty!

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   13. Fuego (ESB) – 6. Eraso (ATB), 45. M. Rico (ATB), 78. Yeray (ATB)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:10.
    Espanyol Barcelona: Diego López – V. Sánchez, David López, D. Reyes, Aarón – H. Pérez, Fuego, Jurado, Piatti (64. F. Caicedo) – Baptistão (85. J. A. Reyes), G. Moreno.
    Náhradníci: Roberto – Demichelis, Sevilla, R. Duarte, F. Caicedo, Diop, J. A. Reyes.

    Athletic Bilbao: Arrizabalaga – Bóveda, Yeray, Etxeita (38. de Marcos), Balenziaga – I. Williams, Eraso, M. Rico, Vesga – Sabin (71. Muniain), Aduriz (61. Raúl García).
    Náhradníci: Iraizoz – G. Elustondo, Iturraspe, Muniain, de Marcos, Raúl García, Saborit.

    Rozhodčí: Trujillo – Alvárez, Escuela
    bahis siteleri