NY Rangers – Vancouver 3:5 (kon.) | Philadelphia – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Washington – San Jose 0:3 (kon.)
New Jersey – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.) | Pittsburgh – Edmonton 4:3 (kon.) | Toronto – Los Angeles 0:7 (kon.)
Montreal – Boston 3:2 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 8:2 (kon.)
Colorado – Arizona 2:4 (kon.)
po s.n. (2:0)
New Jersey Devils
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:0)
Carolina Hurricanes
Středa 09.11.2016, 01:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    P.A. PARENTEAU - 3:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New Jersey Devils.
    Rozhodující branku utkání vstřelil hned z prvního nájezdu P.A. PARENTEAU, jenž se stal hvězdou dnešního utkání! Třetí nájezd proměnil také Taylor Hall.
     
    64:54
    Mohlo být hotovo! John Moore našel najíždějícího Travise Zajaca, jenž se dostal až před branku, kde ale skvělého Warda nepřekonal!
     
    58:12
    Neskutečný zákrok následně předvedl Cory Schneider! Jay McClement vjel do pásma, kde našel mezi kruhy volného Sebastiana Aha. Ten svou dělovkou mířil k tyčce, ale tam se zjevila lapačka domácího brankáře!
     
    51:22
    To se jim nepovedlo, a tak přišla velká šance na straně druhé. P.A. Parenteau dostal kotouč před branku, kde zakončoval bekhendem. Brankáře Warda ovšem nepřekonal!
     
    49:18
    Nyní se jim to ovšem povedlo! Teuvo Teräväinen dostal přihrávku v úniku na levé křídlo, odkud mířil do bližší šibenice. Tam se ale zjevilo rameno Coryho Schneidera.
     
    43:51
    Bill Peters si ještě vyžádal přehodnocení branky. Nejspíše se mu nelíbilo postavení útočícího hráče v brankovišti.
    43:51 Nick LAPPIN - 2:2
     
    43:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se domácí celek již dočkal! Sergej Kalinin se prodral před branku, kde jeho pokus vyrazil Ward. K volnému kotouči se tak dostal NICK LAPPIN, jenž svým bekhendem zaznamenal svojí první branku v NHL! Asistence: Sergej Kalinin a Vernon Fiddler.
     
    39:24
    Šanci na vyrovnání stavu měl po skvělé přihrávce Taylor Hall. Kanadský snajpr si navedl kotouč do prostoru mezi kruhy, odkud ovšem zamířil vysoko nad.
    37:31 Klas DAHLBECK - 1:2
     
    37:31
    Carolina právě vstřelila branku!
    A z ničeho nic se hostující celek dostává do překvapivého vedení! KLAD DAHLBECK se od modré čáry odhodlal ke střele zápěstím. Puk proletěl kolem všech bránících hráčů a skončil nad Schneiderem! Bez asistence.
     
    32:25
    Wow. Nejdříve se do šance dostal Jordan Staal, který ale z pravé strany Schneidera nepřekonal. Následovala obří šance Halla, který si najel před branku. Jeho pokus do šibenice ale skončil v lapačce Warda.
     
    31:44
    Klas Dahlbeck po následném vhazování zasáhl P.A. Parenteaua do obličeje a odsedí si tak svůj trest. Využijí Devils konečně přesilovou hru?
     
    25:05
    Tlak Caroliny je ukončen faulem Jeffa Skinnera, jenž za brankou Schneidera podrazil obránce Kylea Quinceyho. Přesilovka čeká na Devils.
     
    24:54
    Hosté následně mohli jít do vedení! Elias Lindholm unikl do zakončení po levé straně, ale připraveného amerického brankáře nepřekonal!
    24:23 Jordan STAAL - 1:1
     
    24:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    Následně se Carolina dostala do útočného pásma a po povedené kombinaci skóruje! Jaccob Slavin se po pravé straně prodral až před branku. Těsně před Schneiderem bouchl do kotouče, který se štěstím doputoval na JORDANA STAALA. Ten zakončoval do odkryté branky. Asistence: Jaccob Slavin a Brett Pesce.
     
    23:40
    Velká šance Jeffa Skinnera! Nejproduktivnější hráč Canes dostal kotouč před branku, kde zakončoval tvrdou střelou. Schneider ovšem předvedl další skvělý zákrok.
     
    22:40
    Aktivnější hosté si v úvodu druhé třetiny zahrají přesilovou hru. Za hákování je potrestán hrdina posledního utkání, Michael Cammalleri.
     
    22:16
    Celá akce Caroliny začala u Jakuba Nakládala, který rozehrál od modré čáry. Puk se dostal na Teuvoa Teräväinena, jenž zakončoval několikrát v předbrankovém prostoru. Skvělého Schneidera ovšem nepřekonal!
     
    18:34
    Puk se dostal od P.A. Parenteaua zadovkou na hokejku Taylora Halla, jenž zakončoval na přední tyčku. Tam se ale zjevil pozorný Cam Ward!
    16:50 P.A. PARENTEAU - 1:0
     
    16:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Opět se potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš! Lee Stempniak nedokázal z pravého kruhu překonat Schneidera, a tak přišla odplata! Travis Zajac se dostal k puku na levé straně, který chytře přihrával před branku P.A. PARENTEAUOVI. Domácí forvard následnou střelou do pravé šibenice otevřel stav utkání! Asistence: Travis Zajac a Taylor Hall.
     
    12:49
    Do dobré šance se na konci přesilovky dostal Yohann Auvitu. Ten z levého kruhu trefil pozorné rameno Cama Warda, který puk vyrazil nad sebe.
     
    10:57
    Brett Pesce bude prvním vyloučeným hráčem. V útočném snažení podržel Taylora Halla, a tak je celkem přísně potrestán.
     
    01:52
    Viktor Stålberg se prodral po levé straně do zakončení. Sám před Schneiderem ovšem nedokázal puk usměrnit za jeho záda!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 17. Parenteau (Zajac, Hall), 44. Lappin (Kalinin, Fiddler), rozh. náj. Parenteau – 25. J. Staal (Slavin, Pesce), 38. Dahlbeck

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   P.A. Parenteau (NJD)
    1:0   Jeff Skinner (CAR)
    2. série:
    1:0   Jacob Josefson (NJD)
    1:0   Jaccob Slavin (CAR)
    3. série:
    2:0   Taylor Hall (NJD)


    New Jersey Devils: Cory Schneider – Severson, A. Greene, Lovejoy, Auvitu, Quincey, J. Moore – Parenteau, Zajac, Hall – Palmieri, Henrique, Zacha – Cammalleri, Josefson, B. Bennett – Lappin, Fiddler, Kalinin.
    Carolina Hurricanes: C. Ward – Pesce, Slavin, Hainsey, Dahlbeck, Nakládal, Hanifin – E. Lindholm, V. Rask, Skinner – Nestrašil, J. Staal, Nordström – Stempniak, Teräväinen, Di Giuseppe – Aho, McClement, Stålberg.

    Rozhodčí: Romasko, O'Halloran – Shewchyk, Sericolo

    Diváci: 12 179
    bahis siteleri