NY Rangers – Vancouver 3:5 (kon.) | Philadelphia – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Washington – San Jose 0:3 (kon.)
New Jersey – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.) | Pittsburgh – Edmonton 4:3 (kon.) | Toronto – Los Angeles 0:7 (kon.)
Montreal – Boston 3:2 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 8:2 (kon.)
Colorado – Arizona 2:4 (kon.)
konec
New York Rangers
3:5 (0:0, 1:1, 2:4)
Vancouver Canucks
Středa 09.11.2016, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Alexandre Burrows (VAN) 2+0
    2. Henrik Sedin (VAN) 1+1
    3. Pavel Bučněvič (NYR) 1+2 (03:54:51)
    Vancouver si konečně užil vítězství.
     
    Statistiky: Střely na bránu: 26-29; Zablokované střely: 10-14; Vhazování: 35%-65%; Hity: 15-17; Přesilové hry: 1/5-0/2; Trestné minuty: 4-10.
    Vancouver si v Madison Square Garden vyšlápl na favorita.

     
    Vancouver ve slavné Madison Square Garden ukončil sérii devíti porážek v řadě a vyrovnání rekordu z roku 1997, kdy Canucks prohráli deset zápasů za sebou se nekoná. Rangers sice vedli a vzápětí ještě dokázali zareagovat na obrat Canucks, když na 2:2 vyrovnával Rick Nash, zbytek utkání ale patřil hostům, kteří vstřelili tři góly v řadě. Vítěznou trefu zaznamenal Sven Baertschi. Skvělý zápas odehrál Alexandre Burrows, který vstřelil dva góly. V závěru zápasu pouze korigoval skóre Mika Zibanejad. Konečný výsledek. New York Rangers 3 Vancouver Canucks 5.
     
    Konec zápasu.
    59:01 Mika ZIBANEJAD - 3:5
     
    59:01
    Rangers právě vstřelili branku!
    MIKA ZIBANEJAD využil nepřehledné situace před bránou Jacoba Markströma a přes hlouček těl zamířil z mezikruží nad levým betonem Henrika Lundqvista k pravé tyči. Asistence: Pavel Bučněvič.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:03
    Michael Grabner se ocitl na pravém křídle v dobré střelecké pozici, Jacob Markström ale jeho následnou bombu dokázal u své levé tyče po skvělém přesunu vyrazit!
    56:54 Alexandre BURROWS - 2:5
     
    56:54
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ALEXANDRE BURROWS si na útočné modré čáře srovnal puk na hůl po přihrávce Bo Horvata a poté ho mezi nohama jednoho z hráčů Rangers poslal do prázdné brány. Asistence: Bo Horvat a Brendan Gaunce.
     
    56:46
    Vancouver vyhodil puk na zakázané uvolnění a Henrik Lundqvist po přerušení hry okamžitě vyrazil na střídačku.
     
    55:52
    Hra byla přerušena a po další reklamní přestávce už bychom měli závěr utkání sledovat bez nějakého dlouhého zdržování.
     
    54:46
    Luca Sbisa byl v útočném pásmu na levém křídle příliš rychle a útok Vancouveru zastavilo postavení mimo hru, po kterém přichází na řadu krátká reklamní přestávka.
    53:08 Sven BAERTSCHI - 2:4
     
    53:08
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jack Skille na pravém křídle nabral rychlost a z rohu ledové plochy našel krásnou zpětnou přihrávkou na vzdálenější levé tyči SVENA BAERTSCHIHO, který puk nad pravým betonem Henrika Lundqvista z blízkosti zvedl pod víko. Asistence: Jack Skille a Michael Chaput.
     
    52:35
    Vyloučený Rick Nash se vrátil zpět na led a Mika Zibanejad vzápětí mohl skórovat bekhendovou střelou z levého křídla, jenže jeho pokus zamířil vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    50:33
    Rick Nash dnes využil přesilovou hru, nyní ale usedl na trestnou lavici za vysokou hůl a Canucks mohou pojistit své jednobrankové vedení.
     
    50:18
    Hra byla přerušena a na řadu přichází krátká reklamní přestávka. Vancouver vede na ledě Rangers 3:2.
    49:21 Alexandre BURROWS - 2:3
     
    49:21
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Henrik Lundqvist se roztáhl v brankovišti a předvedl úžasný zákrok, jenže proti následné dorážce ALEXANDREHO BURROWSE, který v blízkosti pravé tyče dorazil puk do prázdné brány, už byl bezmocný. Asistence: Bo Horvat a Sven Baertschi.
     
    48:27
    Střídání v týmu New York Rangers: ze hřiště odchází Antti Raanta, přichází Henrik Lundqvist.
     
    48:27
    Rangers vyhodili puk na zakázané uvolnění a chystá se střídání brankářů!
     
    47:35
    Derek Stepan se před pár okamžiky ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jeho následná střela ale minula horní roh brány!
    45:27 Rick NASH - 2:2
     
    45:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    RICK NASH měl v dnešním zápase dvě dobré šance a ta třetí už skončila gólem, když v blízkosti levé tyče vložil hůl do krásné diagonální přihrávky Pavla Bučněviče a v přesilové hře střelou do prázdné brány vyrovnal na 2:2! Asistence: Pavel Bučněvič a Kevin Hayes.
     
    44:27
    Markus Granlund tvrdě narazil do Anttiho Raanti a dostal dvě minuty za nedovolené bránění brankáře.
    42:29 Henrik SEDIN - 1:2
     
    42:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    HENRIK SEDIN si v pravém kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a poté ho tvrdou střelou s příklepem napálil mezi levým betonem a lapačkou Anttiho Raanty k bližší pravé tyči. Asistence: Erik Gudbranson a Derek Dorsett.
     
    41:46
    Mats Zuccarello v pravém kruhu pro vhazování krásně vypálil bez přípravy s příklepem, na přední tyči ale našel pouze hruď Jacoba Markströma, který se skvěle stihl přesunout!
     
    40:21
    Henrik Sedin u mantinelu zasáhl holí do obličeje Ricka Nashe a dostal menší trest za vysokou hůl.
     
    40:01
    Vstupujeme do závěrečné třetiny utkání, během něhož se Vancouver snaží zastavit sérii devíti porážek v řadě a odvrátit vyrovnání rekordu z roku 1997, během něhož Canucks prohráli desetkrát v řadě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 2:56.
     
    Pavel Bučněvič v polovině utkání procedil puk mezi betony Jacoba Markströma a vstřelil svůj třetí gól v letošní sezóně. Nováček ve službách Rangers otevřel skóre utkání svým třetím gólem v řadě, jenže necelých pět minut před druhou přestávkou na něj odpověděl krásnou kličkou do bekhendu Loui Eriksson, který vstřelil svůj první gól v letošní sezóně NHL poté, co těsně předtím orazítkoval tyč. Skóre po druhé třetině. New York Rangers 1 Vancouver Canucks 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Rangers nevyužili další přesilovou hru, během které se tentokrát dostali pouze k jedné střele, a do konce druhé třetiny dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:38
    Rick Nash se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže po zpětné přihrávce svého spoluhráče nedokázal Jacoba Markströma z blízkosti propálit!
     
    37:15
    Canucks se v oslabení překvapivě dostali ke střele, která byla nebezpečná, Antti Raanta ji ale skvěle viděl a ukryl ji v lapačce.
     
    36:56
    Luca Sbisa před boxem časoměřičů nedovolil Rickovi Nashovi proniknout do útočného pásma a dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    36:50
    Ben Hutton na levém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na bránu a Antti Raanta toho příliš neviděl, přesto dokázal zasáhnout a puk pravým ramenem vyrazil!
     
    36:25
    Alexander Edler se pokusil otočit vývoj zápasu střelou z levého křídla, jeho pokus od modré čáry ale přitáhl jako magnet připravený Antti Raanta, který dnes čisté konto neudrží.
    35:18 Loui ERIKSSON - 1:1
     
    35:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Daniel Sedin po přihrávce svého dvojčete vyjel zpoza brány a parádním pasem předložil puk LOUIMU ERIKSSONOVI, který si hodil puk na bekhend a poté ho nad padajícím Antti Raantou z blízkosti poslal pod horní tyč. Bývalý hráč Bostonu dostal před bránou příliš mnoho času a místa, čehož využil a vstřelil svůj první gól v letošní sezóně NHL poté, co před pár okamžiky orazítkoval tyč! Asistence: Daniel Sedin a Henrik Sedin.
     
    34:53
    Troy Stecher na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho následná střela byla na přední tyči sražena mimo.
     
    33:52
    Bývalý útočník Bostonu Bruins stále čeká na úvodní gól v letošní sezóně NHL, před pár okamžiky byl ale k jeho vstřelení hodně blízko. Dělily ho od něj milimetry.
     
    31:48
    Loui Eriksson po krátké reklamní přestávce krásně vypálil od modré čáry a jeho střela mířila do horní části brány, jenže překonaného Anttiho Raantu zachránila tyč, od které se puk odrazil zpět do hry!
     
    31:40
    Canucks nebezpečně vypálili z pravého křídla, jenže Antti Raanta předvedl fantastický semafor a puk ukryl ve své lapačce!
     
    30:58
    Jimmy Vesey vyrazil po pravém křídle do rychlého protiútoku, a přestože na přihrávku svého spoluhráče nedosáhl, puk v útočném pásmu dokázal dojet a vybojovat ho. Rangers se ovšem vzápětí k ničemu nedostali a z jeho práce nic nevytěžili.
     
    29:18
    Erik Gudbranson na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho pokus po ledě s menšími problémy u své levé tyče zastavil pozorný Antti Raanta, který zatím stále drží čisté konto.
     
    28:58
    Loui Eriksson se po úvodní brance Rangers a krátké reklamní přestávce pokusil střelou z levého křídla vyrovnat, jeho pokus ovšem přizvedl do ochranné sítě dobře postavený Michael Grabner.
    27:20 Pavel BUČNĚVIČ - 1:0
     
    27:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jesper Fast zvedl na pravém křídle hlavu a poté parádní přihrávkou našel před bránou najíždějícího PAVLA BUČNĚVIČE, který mezi betony Jacoba Markströma procedil puk do brány. Pavel Bučněvič vstřelil svůj třetí gól v letošní sezóně a skóroval potřetí v řadě! Asistence: Jesper Fast a Brady Skjei.
     
    26:30
    Rangers se dostali do přečíslení dva na jednoho, které v blízkosti pravé tyče zakončoval Mika Zibanejad, jenže bránu v těžké pozici minul poté, co nedostal puk ideálně do jízdy.
     
    24:28
    Derek Stepan se ocital v blízkosti pravé tyče na první pohled v obrovské šanci, jenže byl blízko Jacoba Markströma, který ho dobře vystál a puk skončil za jeho bránou.
     
    23:18
    Canucks vypálili po ledě od modré čáry a jejich střela mířila k levé tyči, Antti Raanta byl u ní ale připraven a pravým betonem puk bez problému vyrazil.
     
    22:07
    Kevin Hayes z pravého křídla a ostrého úhlu skvěle nahodil puk před bránu, kde se ocitl v další obrovské šanci Michael Grabner, zamířit mezi betony Jacoba Markströma se mu ale nepodařilo!
     
    21:28
    Rick Nash se po skončení přesilové hry ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci a snažil se zamířit do protipohybu Jacoba Markströma, ten ale vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil!
     
    20:05
    V Madison Square Garden právě začala prostřední část utkání, ve které domácí Rangers dohrávají přesilovou hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:04.
     
    Rangers si během první třetiny v Madison Square Garden vytvořili řadu skvělých brankových příležitostí, jenže všechny dokázal pochytat pozorný Jacob Markström, který v největší šanci utkání vychytal J.T. Millera a poté Pavla Bučněviče. Skóre po první třetině. New York Rangers 0 Vancouver Canucks 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:22
    Nikita Trjamkin za bránou Rangers podrazil Matse Zuccarella a usedl na trestnou lavici za podražení. Domácí si zahrají druhou přesilovou hru, která se s největší pravděpodobností přenese do druhé části.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát jedna minuta a Rangers mají k dispozici při signalizovaném vyloučení výhodu.
     
    17:00
    Po krátké reklamní přestávce jsme zpět v momentě, kdy do konce první třetiny zbývají odehrát přesně tři minuty.
     
    16:12
    Další zakázané uvolnění, tentokrát ovšem na straně New Yorku Rangers. Derek Stepan se hodně snažil, na prudkou přihrávku svých spoluhráčů ale na pravém křídle nedosáhl.
     
    15:38
    Do konce úvodní třetiny zápasu v Madison Square Garden zbývá odehrát necelých pět minut a zatím jsme gól neviděli. Rangers mají šanci zahrozit po zakázaném uvolnění Canucks.
     
    14:39
    Rangers vyhodili puk a poté za ním spěchali, jejich nahození ale na ledě přikryl lapačkou Jacob Markström, který proti němu dobře vyjel z brány a v blízkosti pravé tyče ho zastavil.
     
    13:24
    Alexander Edler zkusil vypálit z úhlu, jeho následná střela ale našla pouze výstroj připraveného Anttiho Raanty.
     
    12:58
    J.T. Miller na obranné modré čáře přidržel jednomu z protihráčů hůl a také Vancouver si během první třetiny zahraje přesilovou hru.
     
    12:19
    Pavel Bučněvič z ničeho nic po sraženém kotouči ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jenže z blízkosti trefil pouze pravý beton Jacoba Markströma, který si připsal fantastický zákrok!
     
    11:15
    Rangers rychle otočili hru a před druhou reklamní přestávkou se řítili do slibného přečíslení dva na jednoho, Jimmy Vesey z levého křídla přihrával do jízdy Derekovi Stepanovi, jeho přihrávka ovšem byla nepřesná a jeho spoluhráč ji neměl šanci dostihnout. New York Rangers hraje na svém ledě v Madison Square Garden s Vancouverem Canucks stále bez branek.
     
    10:37
    Luca Sbisa vystřelil z levého křídla zápěstím pod horní tyč, jeho pokus ale Antti Raanta hrudí v pohodě vyrazil mimo.
     
    10:07
    New Yorku Rangers se nepodařilo rozehrát podél střídaček a puk zamířil bez teče na zakázané uvolnění.
     
    09:26
    J. T. Miller nabral na levém křídle dobrou rychlost a z levého kruhu pro vhazování napřáhl k velmi nebezpečné střele mířící do bližšího horního rohu brány, po které měl Jacob Markström plné ruce práce, nakonec ji ale nadvakrát dokázal zneškodnit! To byla zatím největší šance Rangers.
     
    08:38
    Rangers se ubránili a otáčeli hru, jejich následnou akci ale tentokrát v blízkosti útočné modré čáry zastavila přihrávka rukou.
     
    08:25
    Mika Zibanejad si na pravém křídle najížděl na prudkou kolmou přihrávku, na puk ale nedosáhl a po zakázaném uvolnění Rangers se hra přesunula před bránu Anttiho Raanty.
     
    07:58
    Rangers vzápětí zaváželi puk do útočného pásma po levém křídle, jejich akci ale přerušilo postavení mimo hru.
     
    07:42
    Rick Nash se krásně uvolnil a poté na pravém křídle zkusil vypálit z ostrého úhlu, Jacob Markström ale vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus z otočky levým betonem vyrazil!
     
    06:55
    Henrik Sedin podržel puk za bránou Rangers a poté chtěl nabít na střelu Louimu Erikssonovi, před ním ale skvěle odvrátil puk do bezpečí Michael Grabner.
    Skvělá bilance Dereka Stepana proti Vancouveru Canucks.

     
    06:25
    Derek Dorsett z pravého křídla nahodil puk před bránu a po zákroku Anttiho Raanty nás čeká první reklamní přestávka.
     
    05:37
    Kevin Hayes předvedl na modré čáře krásnou stahovačku a poté zápěstím mířil do horní části brány, Derek Dorsett ovšem jeho pokus skvělým obranným zákrokem přizvedl do ochranné sítě.
     
    05:08
    Canucks odvedli v oslabení fantastickou práci a New York Rangers nepustili ani k jedné střele. Z pohledu domácího týmu to byla hodně slabá přesilová hra.
     
    04:13
    Alexandre Burrows vyrazil po levém křídle do protiútoku, který zakončil prudkou střelou mířící pod horní tyč, Antti Raanta byl ale pozorný a vyrazil ji dobrým zákrokem do ochranné sítě.
     
    03:05
    Bo Horvat usedl na trestnou lavici za podražení a New York Rangers si po necelých čtyřech minutách zahraje první přesilovou hru.
     
    02:38
    Jimmy Vesey krásně objel bránu a poté na levém křídle vypálil z ostrého úhlu bekhendem, který zastavila bližší levá tyč, od níž se puk odrazil za bránu Jacoba Markströma!
     
    01:38
    Ryan McDonagh se snažil založit středem ledové plochy rychlý protiútok, jenže ve středovém kruhu o puk přišel.
     
    00:53
    Rangers vyrazili po pravém křídle do rychlého protiútoku a J. T. Miller mířil po přihrávce Michaela Grabnera vedle vzdálenější levé tyče, kde se vzápětí jeden z jeho spoluhráčů dostal k nahození z úhlu, to ovšem Jacob Markström v pohodě ukryl v náručí.
     
    00:27
    Vancouver se úspěšně usadil v útočném pásmu a po otočení hry jeden z jeho hráčů zkusil na pravém křídle vypálit od mantinelu, jednalo se ovšem spíše o nahození, které v pohodě ukryl v náručí připravený Antti Raanta.
     
    00:08
    Utkání v Madison Square Garden právě bylo zahájené a Canucks se vrhli do prvního útočné akce po pravém křídle.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Obě zahajovací pětky utkání jsou seřazeny na modrých čarách a všichni povstali, aby si vyslechli kanadskou a poté americkou hymnu v podání Daniela Rodrigueze.
     
    V sestavě New Yorku Rangers dnes chybí útočník Derek Stepan, který ve třech z posledních pěti utkání proti Vancouveru Canucks bodoval více než jednou.
    Nahlédnutí do kabiny domácích hráčů New Yorku Rangers.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Rangers: Raanta – McDonagh (C), Girardi (A), M. Staal, Holden, Skjei, Klein – Kreider, Zibanejad, Zuccarello – Vesey, Stepan, Rick Nash (A) – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Bučněvič, Pirri, Fast. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Vancouver Canucks: Markström – B. Hutton, Gudbranson, Sbisa, Trjamkin, Edler, Stecher – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Eriksson – Markus Granlund, Brandon Sutter, Skille – Baertschi, Horvat, Chaput – Burrows (A), B. Gaunce, Dorsett. Hlavní trenér: Wilie Desjardins.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Kevin Pollock. Čároví: Scott Cherrey, Devin Berg.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemné zápasy

    20.01.16 NY Rangers – Vancouver Canucks 3:2
    10.12.15 Vancouver Canucks – NY Rangers 2:1
     
    Vancouver Canucks

    Vancouver Canucks se veze na velmi špatné šňůře, když prohrál devět utkání v řadě, z toho posledních osm navíc v normální hrací době. Pokud by Canucks prohráli i na ledě New Yorku Rangers, vyrovnali by rekord z období mezi 24. říjnem a 12. listopadem 1997, kdy prohráli deset utkání v řadě. Vancouver během posledních devíti zápasů inkasoval 31 gólů a pouhých dvanáct vstřelil. Jeho hokejistům se navíc nedaří ani v přesilových hrách, když využili pouze 3 z 26. Jediným pozitivem je, že Canucks během posledních jedenácti zápasů vyslali na bránu soupeře vždy 30 nebo více střel, zatím jim to tam ale nepadá.
     
    New York Rangers

    New York Rangers táhne třetí útok ve složení Kevin Hayes, J.T. Miller a Michael Grabner, který během posledních pěti zápasů vyprodukoval třiadvacet kanadských bodů, když vstřelil dvanáct gólů a na dalších jedenácti se podílel asistencí. Kevin Hayes bodoval ve čtyřech zápasech v řadě a během posledních pěti utkání zaznamenal devět kanadských bodů. Hayesovy výkony nezůstaly bez odezvy a byl zvolen tří hvězdou uplynulého týdne. Rangers poprvé od sezóny 1978-79 vstřelili v pěti zápasech v řadě pět nebo více gólů a jejich průměr činí 4,23 gólu na zápas.
     
    Vancouver čeká devět zápasů na vítězství a nyní navíc zavítá na led rozjetého New Yorku Rangers, který vyhrál pětkrát v řadě a v každém z posledních čtyř zápasů vstřelil shodně pět gólů. Dokáží Canucks ukončit špatnou sérii nebo Rangers opět ovládnou utkání před svými fanoušky v Madison Square Garden?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 28. Bučněvič (Fast, Skjei), 46. Rick Nash (Bučněvič, K. Hayes), 60. Zibanejad (Bučněvič) – 36. Eriksson (D. Sedin, H. Sedin), 43. H. Sedin (Gudbranson, Dorsett), 50. Burrows (Horvat, Baertschi), 54. Baertschi (Skille, Chaput), 57. Burrows (Horvat, B. Gaunce)


    New York Rangers: Raanta (49. Lundqvist) – McDonagh (C), Girardi (A), M. Staal, Holden, Skjei, Klein – Kreider, Zibanejad, Zuccarello – Vesey, Stepan, Rick Nash (A) – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Bučněvič, Pirri, Fast. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    Vancouver Canucks: Markström – B. Hutton, Gudbranson, Sbisa, Trjamkin, Edler, Stecher – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Eriksson – Markus Granlund, Brandon Sutter, Skille – Baertschi, Horvat, Chaput – Burrows (A), B. Gaunce, Dorsett. Hlavní trenér: Wilie Desjardins.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Kevin Pollock. Čároví: Scott Cherrey, Devin Berg

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri