NY Rangers – Vancouver 3:5 (kon.) | Philadelphia – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Washington – San Jose 0:3 (kon.)
New Jersey – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.) | Pittsburgh – Edmonton 4:3 (kon.) | Toronto – Los Angeles 0:7 (kon.)
Montreal – Boston 3:2 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 8:2 (kon.)
Colorado – Arizona 2:4 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
0:7 (0:1, 0:4, 0:2)
Los Angeles Kings
Středa 09.11.2016, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:13 Dwight KING - 0:7
     
    59:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Trevor Lewis si na pravém křídle u mantinelu krásně obhodil jednoho z hráčů Toronta a po rychlém objetí brány z otočky poslal puk na vzdálenější pravou tyč, kde ho do prázdné brány z blízkosti neomylně poslal DWIGHT KING. Asistence: Trevor Lewis a Jake Muzzin.
    55:59 Kyle CLIFFORD - 0:6
     
    55:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Derek Forbort na levém křídle po dobrém forčekingu Kyla Clifforda za bránou Maple Leafs od mantinelu nahodil puk na přední tyči, kde ho skvěle ve vzduchu tečoval KYLE CLIFFORD a srazil ho mezi betony Jhonase Enrotha. Asistence: Derek Forbort.
     
    54:41
    Mitchell Marner si sjel do levého kruhu pro vhazování ze středu útočného pásma a dobrou střelou zápěstím letící těsně nad ledem mířil ke vzdálenější pravé tyči, Peter Budaj ale skvěle zasáhl levým betonem a jeho pokus vyrazil mimo!
     
    49:19
    Nazem Kadri udeřil za bránou Kings zbytečně jednoho z protihráčů loktem, což znamená jediné, dvě minuty.
     
    46:03
    Nikita Sošnikov se snažil vstřelit čestný úspěch Maple Leafs, v blízkosti pravé tyče ale nevyzrál na skvělého Petera Budaje!
     
    45:03
    James van Riemsdyk zkusil vypálit z pravého křídla, jenže na jeho následné střele si smysl připravený Peter Budaj, který ukryl puk v lapačce a nadále drží čisté konto!
    38:13 Jeff CARTER - 0:5
     
    38:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER si počínal jako zkušený mazák, když zpoza brány v blízkosti pravé tyče nastřelil puk úmyslně do střídajícího Jhonase Enrotha a o jeho pravý beton dopravil puk do sítě. Asistence: Tyler Toffoli a Derek Forbort.
     
    35:00
    Devin Setoguchi dostal menší trest za hákování a Toronto se v přesilové hře může pokusit zahájit velký comeback.
     
    33:33
    Střídání v týmu Toronto Maple Leafs: ze hřiště odchází Frederik Andersen, přichází Jhonas Enroth.
    33:33 Jeff CARTER - 0:4
     
    33:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Matt Greene vysílal do samostatného úniku Dwighta Kinga, který v tísni mezi dvěma protihráči dokázal puk posunout doprava a JEFF CARTER tvrdou střelou s příklepem z vrcholu levého kruhu pro vhazování zamířil nad pravým ramenem Frederika Andersena přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Asistence: Dwight King a Matt Greene.
     
    30:32
    Před bránou Frederika Andersena bylo pořádné horko, v blízkosti levé tyče ale nejprve neuspěl Tanner Pearson a po něm na vzdálenější pravé tyči ani Anže Kopitar, který se marně snažil dostat do zakončení bekhendem!
     
    29:47
    William Nylander na pravém křídle zezadu medvědím objetím objal unikajícího Nicka Shora a za držení usedl na trestnou lavici.
     
    27:35
    Devin Setoguchi dostal nádhernou přihrávku do jízdy a řítil se sám na bránu! Frederik Andersen se vzápětí překonat nenechal, když jeho střelu z blízkosti vyrazil skvěle pravým betonem!
    25:13 Tyler TOFFOLI - 0:3
     
    25:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Drew Doughty založil další smrtící protiútok Kings kolmou přihrávkou a TYLER TOFFOLI po zamíchání s pukem z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zamířil nad lapačkou bezmocného Frederika Andersena k bližší pravé tyči. Asistence: Drew Doughty a Derek Forbort.
    23:23 Tanner PEARSON - 0:2
     
    23:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Anže Kopitar dostal na modrou čárou přihrávku od Kevina Gravela, který ve středu ledové plochy skvěle vybojoval kotouč, a zavezl puk do útočného pásma. Vzápětí přišla rychlá přihrávka z levého křídla mezi kruhy pro vhazování a TANNER PEARSON tvrdou střelou bez přípravy s příklepem zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Anže Kopitar a Kevin Gravel.
     
    21:58
    James van Riemsdyk se v blízkosti levé tyče ocitl po přihrávce Mitchelle Marnera v obrovské šanci a snažil se zamířit do bližšího horního rohu brány, jenže Peter Budaj vytáhl skvělý zákrok, když jeho střelu hrudí vyrazil!
     
    19:46
    Roman Polák naskočil na led z trestné lavice a v blízkosti levé tyče se snažil bekhendem zamířit ke vzdálenější pravé tyči, Peter Budaj ale vytáhl skvělý zákrok a levým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    17:41
    Roman Polák dostal menší trest za držení protihráče poté, co za bránou přidržel Devina Setoguchiho.
     
    17:41
    Anže Kopitar se ocitl tváří v tvář Frederikovi Andersenovi a po zamíchání s pukem mířil ke vzdálenější levé tyči, jenže brankář Toronta jeho pokus fantasticky pravým betonem vyrazil!
    13:56 Dustin BROWN - 0:1
     
    13:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nic Dowd krásnou přihrávkou z levého rohu obranného pásma předložil puk DUSTINOVI BROWNOVI, který v blízkosti levého kruhu pro vhazování nechal projet jednoho z hráčů Toronta a poté nádhernou střelou mezi levým betonem a lapačkou Frederika Andersena zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Nic Dowd.
     
    13:31
    Jeden z hráčů Maple Leafs nabral na levém křídle velkou rychlost a poté v blízkosti levé tyče nahrnul puk na bránu bekhendem, Peter Budaj ale skvěle máchl lapačkou.
     
    13:17
    Slovenský brankář Peter Budaj skvěle vyrazil pravým betonem střelu Maple Leafs od modré čáry a Kings vzápětí vyhodili puk na zakázané uvolnění!
     
    12:20
    Anze Kopitar se v blízkosti pravé tyče ocitl ze střeleckého úhlu a krásnou zpětnou přihrávkou našel před bránou Tannera Pearsona, který chtěl bez přípravy zamířit do vzdálenějšího levého horního rohu brány, jenže ji minul a puk skončil v ochranné síti! To byla obrovská šance.
     
    11:46
    Tanner Pearson rychle zavezl puk středem ledové plochy do útočného pásma a mezi kruhy pro vhazování krásně vypálil mezi nohama jednoho z obránců Maple Leafs, Frederik Andersen ale dokázal najít puk a po dobrém zákroku hrudí ho nadvakrát zastavil!
     
    10:39
    Kings vytvořili před bránou Frederika Andersena obrovský závar, brankář Toronta si ale skvěle pokryl prostor u své pravé tyče a po sérii několika dorážek a dobrých zákroků hru přerušil!
     
    07:06
    Nikita Zajcev v pravém rohu obranného pásma vyhodil puk přes ochranné sklo a Los Angeles Kings si zahraje přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 14. D. Brown (Dowd), 24. Pearson (Kopitar, Gravel), 26. Toffoli (Doughty, Forbort), 34. J. Carter (King, M. Greene), 39. J. Carter (Toffoli, Forbort), 56. Clifford (Forbort), 60. King (Lewis, Muzzin)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (34. Enroth) – Rielly (A), N. Zajcev, Marinčin, C. Carrick, Gardiner, R. Polák – Komarov (A), Kadri, Co. Brown – J. van Riemsdyk, Bozak (C), Marner – Hyman, Matthews, W. Nylander – M. Martin, Ben Smith, Sošnikov. Hlavní trenér: Mike Babcock.
    Los Angeles Kings: Budaj – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, Gravel, M. Greene – Pearson, Kopitar (C), Purcell – King, J. Carter (A), Toffoli – D. Brown, Dowd, Setoguchi – Clifford, N. Shore, Lewis. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Jon McIsaac. Čároví: Greg Devorski, Scott Driscoll

    Diváci: 18 976
    bahis siteleri