NY Rangers – Vancouver 3:5 (kon.) | Philadelphia – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Washington – San Jose 0:3 (kon.)
New Jersey – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.) | Pittsburgh – Edmonton 4:3 (kon.) | Toronto – Los Angeles 0:7 (kon.)
Montreal – Boston 3:2 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 8:2 (kon.)
Colorado – Arizona 2:4 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:4 (0:1, 2:2, 0:1)
Arizona Coyotes
Středa 09.11.2016, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:11 Jordan MARTINOOK - 2:4
     
    40:11
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu neuvěřitelné. Ve všech třech třetinách padla branka hned v první minutě dvacetiminutovky, teď to dokonce trvalo pouhých jedenáct vteřin. Stejně jako v úvodu střetnutí se prosazuje arizonský JORDAN MARTINOOK. Ten hned a bez váhání vyrazil směrem k zařízení Colorada Avalanche a zakončoval. Ochránce domácí klece nestihl jeho možnost pokrýt, nádherná kombinace z hokejky na hokejku až do prázdné branky. Také hosté tedy dnes využívají přesilovou hru a unikají do trháku o dvě branky. Asistence: Radim Vrbata, Max Domi.
    37:26 Max DOMI - 2:3
     
    37:26
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizonské snaživce vyrovnávací branka očividně hodně nakopla a záhy tu máme další hostující trefu. Tato branka tedy překlápí vedení zpátky na hokejky Pouštních psů. Velmi překvapivou a hlavně skrytou střelu za domácími zadáky vypustil směrem k brance Calvina Pickarda MAX DOMI. Brankář Colorada toho opravdu moc neviděl, což se projevilo také na jeho zákroku. Rázem tedy Arizona opět vede a domácí, jež měli druhou třetinu doposud pod kontrolou, budou potřebovat rychle zabrat. Asistence: Connor Murphy, Anthony Duclair.
    36:15 Anthony DEANGELO - 2:2
     
    36:15
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak dlouho se chodilo s hrnkem pro vodu, až se ucho utrhlo. V posledních minutách nechali Colorado Avalanche před jejich brankou soupeře dělat spoustu věcí a teď se ukazuje, že to není úplně dobrý nápad. Coyotes sice dávají vyrovnávací gól z velmi nepřehledné situace, to jim ale vůbec nemuselo vadit. Jako poslední udeřil do kotouče obránce ANTHONY DEANGELO, který svým prvním gólem v National Hockey League opět zařizuje výsledkové drama. Pickard už těžko mohl stihnout zasahovat. Asistence: Max Domi, Anthony Duclair.
    26:09 Nathan MACKINNON - 2:1
     
    26:09
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to dlouho a Colorado Avalanche otáčejí vývoj zápasu na svou stranu. Hrálo se v posledních momentech hodně ze strany na stranu a oba celky měly dostatek příležitostí. Tu svou nyní velmi dobře zužitkoval mladý domácí útočník NATHAN MACKINNON, jenž unikl obraně Arizony po levé straně a z pozice kolem levého kruhu se rozhodl zakončovat. Což nakonec bylo dobré rozhodnutí. MacKinnon potáhl kotouč a pak už mohl slavit, stejně jako celá Pepsi Center. Domingue tak rychlou střelu možná ani nečekal, je to tedy 2:1. Asistence: Matt Duchene.
    20:38 Rene BOURQUE - 1:1
     
    20:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Stejně jako v první třetině, i na začátku té druhé střílí jeden z celků hned v úvodní minutě periody branku. A k radosti domácího publika jsou to nyní Colorado Avalanche, kdo využívá velmi rychle přesilovou hru a srovnává skóre na kostce v denverské hale. Erik Johnson z dálky nahazoval puk na klec Arizony. Před brankovištěm stál velice dobře zaparkovaný RENE BOURQUE, jenž svým druhým gólem sezóny střílí důležitou trefu pro Avalanche. Uvidíme, co na to teď Kojoti. Asistence: Erik Johnson, Mikhail Grigorenko.
    00:28 Jordan MARTINOOK - 0:1
     
    00:28
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla opravdu rychlovka! Ani ne půl minuty je odehráno z první třetiny a na světě je první branka, puk loví ze sítě domácí brankář Calvin Pickard. Šlo o vůbec první střelu Arizona Coyotes v zápase, hned končí za zády domácího ochránce svatyně. Puk na hokejku na levou stranu útočného pásma obdržel JORDAN MARTINOOK, jenž nezaváhal a procpal puk do sítě. Teď bude hodně zajímavé sledovat reakci Colorada. Je na domácích, co teď předvedou. Asistence: Radim Vrbata, Jamie McGinn.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 21. R. Bourque (E. Johnson, Grigorenko), 27. MacKinnon (Duchene) – 1. Martinook (Vrbata, J. McGinn), 37. DeAngelo (Domi, Duclair), 38. Domi (C. Murphy, Duclair), 41. Martinook (Vrbata, Domi)


    Colorado Avalanche: Pickard – Zadorov, E. Johnson, Wiercioch, Barrie, Beauchemin, Gelinas – MacKinnon, Duchene, Rantanen – Landeskog, Söderberg, Iginla – R. Bourque, Grigorenko, Colborne – Martinsen, J. Mitchell, McLeod.
    Arizona Coyotes: Domingue – Ekman-Larsson, C. Murphy, Goligoski, DeAngelo, Chychrun, Schenn – J. McGinn, Martinook, Vrbata – Domi, Dvorak, Duclair – Dauphin, Richardson, Doan – Crouse, Gaudet, White.

    Rozhodčí: O'Rourke, Walsh – Cameron, Grandt

    Diváci: 13 858
    bahis siteleri