Chanty-Mansijsk – Záhřeb 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Čerepovec 1:4 (kon.)
Viťaz – CSKA Moskva 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
Dynamo Moskva
2:3 (1:1, 1:0, 0:2)
SKA Petrohrad
Středa 09.11.2016, 17:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:46 Anton BĚLOV - 2:3
     
    44:46
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA využívá přesilovou hru a poprvé v zápase jde do vedení! Vadim Šipačov našel přihrávkou zpoza brány ANTONA BĚLOVA, který si sjel do prostoru levého kruhu a střelou na zadní tyč překonává Lazušina potřetí. Asistence: Vadim Šipačov, Nikita Gusev.
    43:16 Jevgenij KETOV - 2:2
     
    43:16
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe je tu srovnání na 2:2! JEVGENIJ KETOV se při střídání hostů vřítil do pásma, poté šikovně vypálil přes obránce a jeho střela proletěla nad betonem Lazušina až do sítě. Asistence: Jegor Rykov, Dinar Chafizullin.
    31:52 Ansel GALIMOV - 2:1
     
    31:52
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Po tlaku SKA přišel rychlý kontr Moskvy, který končí vedoucí brankou domácích! Chybnou rozehrávku Barabanova využil k úniku ANSEL GALIMOV, jenž nabral rychlost, dostal se před vracejícího hráče hostů a bekhendem mířil přesně pod břevno Šesťorkinovy brány. Bez asistence.
    10:03 Maxim ČUDINOV - 1:1
     
    10:03
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se však nenechávají zahanbit a bleskurychle srovnávají skóre! Vadim Šipačov viděl z druhé vlny najíždějícího MAXIMA ČUDINOVA, který měl dost prostoru na středu hřiště a povedenou střelou zápěstím překonává Lazušina v bráně Dinama. Asistence: Vadim Šipačjov, Nikita Gusev.
    08:30 Jakov RYLOV - 1:0
     
    08:30
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se po tlaku v útočném pásmu ujímají vedení! JAKOV RYLOV napřáhl na modré čáře a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Šesťorkin měl dokonale zakrytý výhled a nemohl s touto situací nic dělat. Asistence: Ilja Šipov, Arťom Fjodorov.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 9. Rylov (Šipov, Fjodorov), 32. A. Galimov – 11. Čudinov (Šipačov, N. Gusev), 44. Ketov (Rykov, Chafizullin), 45. A. Bělov (Šipačov, N. Gusev)


    Dynamo Moskva: Lazušin – D. Višněvskij, Hietanen, Robinson, Kutějkin, Makljukov, Rylov, Solovjov (C) – Kašpar, Cvetkov, Karsums – Tarasov, A. Těreščenko, A. Galimov – Igumnov, Gorovikov, Kokarev – Karpov, Fjodorov, Šipov – Brjukvin.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin – Vojnov, Zubarev, Čudinov, A. Bělov, Hersley, J. Jakovlev, Chafizullin, Rykov – Kovalčuk, Dacjuk (C), S. Plotnikov – Dadonov, Šipačov, N. Gusev – Barabanov, Prochorkin, Chochlačjov – Děrgačjov, Koskiranta, Ketov.

    Rozhodčí: Jeřábek, Olenin – Sivov, Šichanov

    Diváci: 9 467
    bahis siteleri