Chanty-Mansijsk – Záhřeb 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Čerepovec 1:4 (kon.)
Viťaz – CSKA Moskva 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
Severstal Čerepovec
Středa 09.11.2016, 17:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Pavel ČERNOV - 1:4
     
    59:31
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Teď už je definitivně rozhodnuto. Na střeleckou listinu se ještě jednou zapsal PAVEL ČERNOV, který si zároveň připsal na své konto už čtvrtý kanadský bod, a to střelou do odkryté svatyně. Bez asistence.
     
    58:30
    Murygin je na střídačce, domácí zkoušejí závěrečnou power-play!
    49:39 Jevgenij MONS - 1:3
     
    49:39
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JEVGENIJ MONS, jemuž na pravý kruh pohodlně přihrál Černov a následná střela po zemi skončila přesně u tyčky možná pozdě reagujícího Murygina. Asistence: Pavel Černov, Dmitrij Kagarlickij.
     
    46:28
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Brandon Kozun – 2 min., sevření puku rukou).
    46:09 Pavel ČERNOV - 1:2
     
    46:09
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PAVEL ČERNOV, který před brankou moc hezky tečoval střelu Kagarlického z levé strany. Tohle domácí opravdu nečekali. A budou mít ještě co dělat, aby z tohohle duelu vytěžili aspoň nějaký bod. Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Adam Masuhr.
     
    45:58
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Alexandr Polunin – 2 min., sekání).
     
    36:19
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Alexej Ugarov – 2 min., hákování).
     
    35:52
    Gavrikov si najel z levé strany na přihrávku a z dobré pozice vypálil! Kovář byl určitě hodně vystrašený. Naštěstí pro jeho tým i pro něj dopadlo vše dobře.
    35:40 Brandon KOZUN - 1:1
     
    35:40
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tohle byla hodně nešťastná situace pro Kováře. Puk poskakoval ve vzduchu jako Super Mario po vodovodních trubkách ve známé videohře, až nakonec od BRANDONA KOZUNA zapadl za jeho záda. Vše přezkoumali ještě rozhodčí a platnost branky po dlouhém přezkoumávání uznali. Asistence: Pavel Koledov, Petri Kontiola.
     
    35:09
    Kozun objel branku a přihrál Rafikovovi, ten se s ničím nepáral a ostře vypálil, každopádně Kovářovi betony secvakly včas. Zatím si český brankář vede nadmíru dobře.
     
    33:45
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Vojtěch Polák – 2 min., držení protihráče).
     
    33:11
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Michail Pašnin – 2 min., vysoká hůl).
     
    30:54
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Ruslan Karlin – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:33
    Korškov v další možnosti! Na pravém kruhu měl dostatek času a prostoru, aby vystřelil, ale nakonec svůj tvrdý pokus tahem skončil mimo kýžený a chtěný prostor mezi třemi tyčemi.
    24:30 závar před Kovářem
     
    24:30
    Velký, až možná přímo monstrózní závar nastal teď před Kovářovou brankou! Pašnin unikl středem pole a řítil se lehce tísněný svým obráncem na branku. Nakonec se snažil předat puk dozadu Kozunovi, ten se ale k němu nedostal. A pak to začalo – domácí tloukli do svých soupeřů i do Kováře, ale nakonec touš za brankovou čáru nedopálili!
     
    19:49
    Truňov by se určitě uživil jako závodní slalomář! S hráčů Lokomotivu si po vzoru alpského lyžování udělal stojící branky, nacpal se až před Murygina, jenže z blízkosti ho nakonec nepřekonal. To by byla velká rána pro domácí celek cestou do šaten.
     
    14:48
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Petri Kontiola – 2 min., podražení).
     
    14:08
    Karlin pálil z mezikruží! A Murygin měl zcela zakrytý výhled. Nakonec ani dorážející Vorobjov neuspěl. Každopádně Severstal se nebojí hrát a dělá jenom dobře.
    13:13 Vojtěch POLÁK - 0:1
     
    13:13
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic se hostující celek poprvé prosazuje. A českým fanouškům určitě dělá radost, že u toho byl VOJTĚCH POLÁK. Černov mu od pravého mantinelu poslal parádní přihrávku na druhou stranu, odkud český forvard našel mezírku mezi tyčkou a pomalu se přesunujícím gólmanem Muryginem. Asistence: Pavel Černov, Adam Masuhr.
     
    11:20
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Roman Manuchov – 2 min., hákování).
     
    11:14
    Málem se Lokomotivu nevyplatilo zaváhání v obraně! Kagarlickij sebral soupeři puk a byl na pravém kruhu ve výhodné pozici. Nakonec byl faulován zezadu. Přitom Polák mohl před Muryginovou svatyní dorážet. Hosté budou mít k dispozici svou první přesilovku.
     
    07:51
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Pavel Černov – 2 min., podražení).

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 36. Kozun (Koledov, Kontiola) – 14. V. Polák (P. Černov, Masuhr), 47. P. Černov (Kagarlickij, Masuhr), 50. Mons (P. Černov, Kagarlickij), 60. P. Černov


    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin – Koledov, Ljubuškin, Manuchov, Gavrikov, Pašnin, Rafikov, Čerepanov – Averin, Loktionov, Čistov – Talbot, Kontiola, Kozun – Mosaljov, Apalkov, E. Galimov – Korškov, Kraskovskij, Polunin – Kadějkin.
    Severstal Čerepovec: Jakub Kovář – Masuhr, Wilson, Jevsejenkov, Stasenko, Kudako, D. Ježov, Sizov – Kagarlickij, P. Černov, V. Polák – Vovčenko, Trubačjov, Truňov – Avcin, Magogin, Skorochodov – A. Vorobjov, Karlin, Ugarov – Mons.

    Rozhodčí: Naumov, Fatějev – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri