Ne – Jičín 9:0 (kon.) | Liberec – Olomouc 3:1 (kon.) | Ostrava – ELITE PRAHA 5:3 (kon.)
konec
Crazy girls FBC Liberec
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
FBS Olomouc
Sobota 12.11.2016, 19:00 • SH ZŠ Dobiášova • ČEZ Extraliga žen • 9. kolo
     
    59:44
    Nařízeno trestné střílení pro TEMPISH FBS Olomouc za hru balónkem vysokou holí! To je zápletka!
     
    57:56
    První trest přichází až v samotném závěru střetnutí. Olomouc se potřebovala co nejrychleji dostat k balónku, ale Tereza Stiskálková (OLO) nevyřešila situaci ideálně a inkasuje dvě minuty za sekání.
     
    56:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Závěr zápasu bude ještě dramatický. MONIKA FLEISCHMANNOVÁ se chytře postavila na vrchol brankoviště a po přesném pasu z rohu hřiště zavěsila pod horní tyč. Asistence: Petra Grufíková.
     
    40:34
    Veidlová třikrát dorážela jednu ze střel z velké vzdálenosti, Lucie Kluzová ale situaci nakonec přečkala bez inkasované branky!
     
    38:50
    Fantastický zákrok Aleny Vokaté proti Barboře Suchánkové. Ta si naběhla do velmi dobré pozice a obdržela skvělou přihrávku. Pálila z první, ale liberecká brankářka ramenem balónek vytěsnila.
     
    33:26
    Sklenářová zůstala osamocena před Vokatou, ale střela se jí vůbec nevyvedla a balón končí nad zařízením.
     
    27:09
    Bartošová si dobře naběhla a obdržela precizní nahrávku do prostřední části obranného pásma. Svou střelou však zařízení netrefila.
     
    25:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    OXANA ŠAMANINOVÁ vymetla svou dělovkou z pravé strany levý roh zařízení a skóre se mění potřetí. Asistence: Klára Leierová
     
    20:01
    Střídání v týmu TEMPISH FBS Olomouc: ze hřiště odchází Martina Franková, přichází Lucie Kluzová.
     
    19:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Do konce první části zbývá přesně čtyřiatřicet vteřin, přičemž se domácí podruhé prosazují. Jejich efektivita je prozatím vynikající. Střelkyní byla NIKOL PEKÁRKOVÁ, která svižnou ranou nedala Frankové šanci. Asistence: Klára Leierová.
     
    06:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nicméně se vedení ujímají domácí hráčky. MARTINA DOSTALÍKOVÁ vyslala přízemní střelu, který propadla Frankové až za brankovou čáru. Asistence: Lucie Veidlová.

    RR

    Branky a nahrávky: 7. Dostalíková (Veidlová), 20. Pekárková (Leierová), 26. Šamaninová (Leierová) – 57. Fleischmannová (M. Grufíková)


    Crazy girls FBC Liberec: Vokatá – Loudová, Koníčková, Klánová, Kabeláková, P. Havlíková – Dostalíková, Veidlová, Leierová (C) – Mlejnková, Pekárková, Kronychová – Horáková, Šamaninová, Bartošová.
    FBS Olomouc: Franková (21. Kluzová) – Stiskálková, Peterková, Václavíková, M. Grufíková (C) – Reimerová, Pavlíková, Suchánková – Bouchalová, Oháňková, Mošťková – Sklenářová, Fleischmannová, Knapová.

    Rozhodčí: Beranová, Šedová

    Diváci: 52
    bahis siteleri