Pardubice – Sparta 3:4 (0:1 po s.n.) | Vítkovice – Kladno 6:5 (kon.) | Chodov – Bulldogs 6:4 (kon.)
Bohemians – Ostrava 9:12 (kon.) | Otrokovice – Liberec 5:4 (kon.) | Tatran – Mladá Boleslav 1:9 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
1:9 (0:3, 1:4, 0:2)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Čtvrtek 17.11.2016, 19:00 • STODOLA Aréna Střešovice • Livesport Superliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    51:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další lekci z kategorie rychlé brejky dostává Tatran. Pluhař na středu uviděl na straně volného TOMÁŠE CHROUSTA a ač se proti němu Kafka natahoval, tak marně. Asistence: Josef Pluhař.
     
    48:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pluhař tvrdě a čistě vybojoval míček u mantinelu, který ihned předložil TOMÁŠOVI CHROUSTOVI, jež se nemýlil a překonal Kafku na bližší tyč. Asistence: Josef Pluhař.
     
    35:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hra ve čtyřech lépe svědčila lídrovi Tipsport Superligy. Zakonov a FILIP ZAKONOV dobře vykombinovali situaci a druhý jmenovaný navýšil vedení Boleslavi. Asistence: Jan Natov.
     
    33:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hodně diskutabilní gól nyní skončil v síti Tatranu. Jeden z boleslavských hráčů zůstal ležet ve velkém brankovišti, ve kterém měl Kafka omezený pohyb. Toho využil PETR NOVOTNÝ, který kličkou do míst, kam se nemohl střešovický gólman přesunout, skóruje a navyšuje vedení Středočechů. Asistence: Jiří Bouška.
     
    28:29
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovičtí florbalisté na impulz v podobě výměny gólmanů reagují výborně. Naději do druhé poloviny zápasu dává domácímu týmu JAN ŘEHOŘ. Asistence: Jakub Slavík.
     
    28:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Do podobné pozice se dostal i JIŘÍ CURNEY. Ten na rozdíl od Novotného nevolil přímou střelu, ale drobnou kličku do forhendu a míček poslal do protějšího horního rohu. Asistence: Radek Krajcigr.
     
    24:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že se Tatran ubrání i další přesilovce soupeře. PETR KRZYŽANEK ale vyslal tvrdou střelu, která skončila až za Rebrem. Asistence: Jiří Curney.
     
    19:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pomalá rozehrávka se Středočechům vyplatila. Gruber šikovnou přihrávkou našel JOSEFA PLUHAŘE, který si položil Rebra a zvyšuje už na 3:0. Asistence: Jakub Gruber.
     
    11:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Lídr Tipsport Superligy odskakuje do dvoubrankového vedení. JIŘÍ BOUŠKA předvedl individuální akci podél levé strany a celé sólo zakončil přehozením přes Rebra. Asistence: Petr Novotný.
     
    07:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rychlý brejk Středočechů končí gólem. Natov krosovou přihrávkou našel RADKA KRAJCIGRA, který dostal nakonec míček do sítě přes ležícího Rebra. Asistence: Jan Natov.

    Ondřej Jícha


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 29. Řehoř (Slavík) – 8. Krajcigr (Natov), 12. Bouška (Novotný), 20. Pluhař (Gruber), 25. Krzyžanek (Curney), 29. Curney (Krajcigr), 34. Novotný (Bouška), 36. Zakonov (Natov), 49. To. Chroust (Pluhař), 52. To. Chroust (Pluhař)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Mich. Rebro (29. Kafka) – Deutsch (C), Tlapák, Fořt, Svačinka, Mühlfait, Ja. Kolísko, Řehoř, Vítovec, Němeček, Švejkovský – Komárek, Brautferger, Jak. Kolísko – Ullmann, Svoboda, Meliš – Slavík, Marek Beneš.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer – Křenek, Krzyžanek, Zakonov, Jelínek (C), Kološ, Novák – Natov, Curney, Krajcigr – Pluhař, Gruber, To. Chroust – Ta. Chroust, Novotný, Bouška – Bína, Rožnovják, Fojta.

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 610
    bahis siteleri