Olomouc – Prostějov 7:0 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
7:0 (5:0)
1. SK Prostějov
Pátek 18.11.2016, 18:00 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ve druhém poločase jsme sice neviděli už tolik branek jako v tom prvním, ale Prostějov znovu inkasoval, a to jen od jednoho hráče. Jakub Plšek předvedl ne často vídaný kousek, když k hattricku z první půle přidal ještě další dvě branky. Domácí se pro tuto chvíli tak možná jen na několik hodin odpoutali od Baníku už na rozdíl sedmi bodů a jsou stále bezpečně v čele. Prostějov naopak zůstane už jisto jistě do jara na příčce poslední. Z FNL je to ode mě pro tento rok vše, přeji hezký zbytek fotbalového podzimu. (19:57:07)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Sladký si chtěl dojít pro další olomouckou branku, jenomže jeho tečovaný pokus zamířil neškodně do rukavic Kofroně, který si připisuje pro psychiku celkem důležitý zákrok.
     
    88
    Buchta si došel na hranici vápna při vysokém nákopu hostí, ovšem při svém snažení doslova zbortil k zemi Chwaszcze. Ten se s obtížemi ale přece jen po chvíli zvedá.
     
    87
    Pančochář s Rusem se sympaticky snažili o aktivitu na pravé straně své útočné poloviny, Sladký jejich pas zblokoval na roh.
     
    85
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dneska vidíme asi velký moment druhé české ligy! JAKUB PLŠEK se totiž po krátké kombinaci a přesném pasu Yunise prosazuje už popáté. Kofroň byl znovu bez minimální šance na úspěšný zákrok.
     
    85
    Machálek se dostával do šance, jenže proti němu si okamžitě vyběhl Buchta, který si připisuje důležitý zákrok. Olomoucký brankář okamžitě rozehrává směrem vpřed.
     
    84
    Pančochář se dostal k míči, ovšem během chvilky znovu bez něj. Olomoučtí hráči aktuálně hrají v obranné fázi s velkou pohodou.
     
    83
    Chwaszcz se nacházel už v ofsajdovém postavení, Vepřek tak může rozehrát kousek od rohového praporku.
     
    81
    Na řadu přichází poslední střídání, Jana Šteigla totiž vystřídal na trávníku Milan Machálek.
     
    80
    Falta dostal pořádně naloženo os Píchala, sudí ale teď nastavil benevolentní metr, tudíž nechává rozehrávat hosty bez přerušení.
     
    79
    Po naprostém rozebrání prostějovské defenzívy se do střelecké pozice dostal Buchvaldek, ale jeho tečovaná rána nakonec zamířila mimo bránu. Olomouc se dostane k rohovému kopu.
     
    78
    Sladký se při souboji se Šteiglem počínal bez respektu a prostějovský hráč tak končí v bolestech na zemi. Sudí však nechává hru běžet.
     
    77
    Falta neudržel pod tlakem Chwaszcze míč na hřišti, hosté budou vhazovat.
     
    76
    Falta se pokusil o podobný signál, jako při druhé dnešní brance, leč tentokrát to nevyšlo. Prostějov odkopává míč přes půlící čáru.
     
    75
    Yunis je vepředu hodně aktivní, ale zatím se nedokáže dostat do střelecké pozice. Vybojoval ale por Olomouc alespoň roh.
     
    73
    Yunis se při rohu dostal do další velké šance, ale svou střelu mířil jen těsně vedle. Prostějov nebyl daleko od další inkasované brance.
     
    Dnešní utkání sleduje 2597 diváků.
     
    72
    Brankář Kofroň je ošetřován po střetu s Yunisem, hra je na malý okamžik přerušena.

    Johan Čáp

    Branky: 8. Rus (vla.), 24. Petr, 29. Plšek (pen.), 41. Plšek, 44. Plšek, 69. Plšek, 85. Plšek

    Karty:   53. Zahradníček (OLO) – 50. Machynek (PRO)


    SK Sigma Olomouc: M. Buchta (C) – Sladký, Radaković, Šindelář, Vepřek – Zahradníček (61. Buchvaldek), Houska (70. Habusta), Petr, Plšek, Falta – Chorý (61. Yunis).
    Náhradníci: Reichl – Habusta, Štěpán, Buchvaldek, Yunis, Štěrba, Škerle.

    1. SK Prostějov: Kofroň – Hirsch (C), Rus, Schuster, Pančochář – Šteigl (81. M. Machálek), Petržela, Zapletal (46. Fládr), Machynek – Píchal, Nekuda (46. Chwaszcz).
    Náhradníci: Neoral – Štrombach, M. Machálek, Chwaszcz, Fládr, Langer.

    Rozhodčí: Houdek – Kožár, Šimáček

    Diváci: 2597
    bahis siteleri