Olomouc – Prostějov 7:0 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
7:0 (5:0)
1. SK Prostějov
Pátek 18.11.2016, 18:00 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dneska vidíme asi velký moment druhé české ligy! JAKUB PLŠEK se totiž po krátké kombinaci a přesném pasu Yunise prosazuje už popáté. Kofroň byl znovu bez minimální šance na úspěšný zákrok.
     
    81
    Na řadu přichází poslední střídání, Jana Šteigla totiž vystřídal na trávníku Milan Machálek.
     
    79
    Po naprostém rozebrání prostějovské defenzívy se do střelecké pozice dostal Buchvaldek, ale jeho tečovaná rána nakonec zamířila mimo bránu. Olomouc se dostane k rohovému kopu.
     
    73
    Yunis se při rohu dostal do další velké šance, ale svou střelu mířil jen těsně vedle. Prostějov nebyl daleko od další inkasované brance.
     
    70
    Sigma si vyčerpala poslední střídání právě v této chvíli, Davida Housku totiž už za pravděpodobně rozhodnutého nahradil Jakub Habusta.
     
    69
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme čtyřgólového střelce! Po rohu, na který si nejprve naskočil Radakovič, vypadal odbráněně, když si Kofroň připsal exkluzivní zákrok. Jenže u brány stál ještě JAKUB PLŠEK, který dnešní večer korunoval další brankou. Hosté už prohrávají o šest branek.
     
    61
    I trenér Jílek si připravil hned dvě střídání najednou, na pozici Tomáše Chorého zamířil Jakub Yunis. Tomáše Zahradníčka pak nahradil Lukáš Buchvaldek.
     
    53
    Tomáš Zahradníček si vysloužil žlutou kartu za stáhnutí sprintujícího Machynka.
     
    52
    Na střelbu si troufl i Falta, jeho pumelice se ale také nevlezla mezi tři tyče. Míč proletěl pár centimetrů nad břevnem.
     
    50
    Lubomír Machýnek dostal žlutou kartu za tvrdý zákrok na unikajícího Sladkého.
     
    46
    Kouč Jura se ještě pokusí něco ze zápasem udělat, místo Michala Zapltaal tak jde do hry Zdeněk Fládr a místo Petra Nekudy obsadil Šimon Chwaszcz.
     
    45
    Rozhodčí nastavuje jednu minutu nad standardní hrací čas!
     
    44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A vidíme tady čistý hattrick! JAKUB PLŠEK se totiž prosazuje při rohovém kopu přesnou hlavičkou a stanovuje poločasové skóre až na nevídaných 5:0. Prostějov je už notně rozhozen.
     
    41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak Prostějov dneska není v optimálním rozpoložení! Olomouc se totiž po rohu dostala už do čtyřbrankového vedení. Míč se nejprve dostal k JAKUBU PLŠKOVI, který byl ovšem povalen Šteiglem, za necelou sekundu však už znovu se štěstím mířil ke stejnému hráči, který balón napálil přímo do šibenice. Kofroň s tímto pokusem neměl šanci nic udělat.
     
    29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Prostějov je ve velkých problémech! JAKUB PLŠEK totiž využil nabídnuté možnosti pokutového kopu a i přes to, že Kofroň vystihl směr kopu, přesto se Sima může radovat už potřetí. Míč totiž letěl nechytatelně přímo k tyči.
     
    28
    Byla nařízena penalta po faulu na Housku ve vápně!
     
    24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A zase ten signál! Falta při rohovém kopu sehrál se spoluhráči stejný signál jako už minimálně letos třikrát u stejné brány nahrál od rohového praporku po zemi přímo na nabíhajícího JAKUBA PETRA, který se už do odkryté brány nemýlil.
     
    20
    Plšek se dostal do dalšího protiútoku a přesně nahrál i skluzujícímu Chorému, ten se ale trefil v pádu jen do míst, kde stál brankář Kofroň. Pro tuto chvíli se hosté ubránili.
     
    12
    A znovu gólovka! Míč se však po Chorého pumelici odrazil i lehkým přispěním brankáře Kofroňě a břevna mimo bránu. Hosté měli znovu velkou dávku štěstí.
     
    10
    Petr se dostal k další olomoucké šanci! Jeho rána zpoza šestnáctky ještě s lehkou falší však zamířila těsně vedle tyče prostějovské svatyně.
     
    8
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc se dostává do vedení! Po Faltově přesném centru při rohovém kopu si na míč naskočil Uroš Radakovič a namířil jej přesně do brány. Před Kofroňem však ještě změnil směr střely ALEŠ RUS, který je nakonec označen za autora branky.
     
    7
    A málem jsme viděli první branku! Vepřek se po ťukecu z první dostal do úniku a pokusil se necentrovat do vápna, zde se k míči postavil agilní Rus, jenomže jeho hlavička mířila do vlastní brány! Kofroň měl ale štěstí, když se balón odrazil od tyčky z brány ven.

    Johan Čáp

    Branky: 8. Rus (vla.), 24. Petr, 29. Plšek (pen.), 41. Plšek, 44. Plšek, 69. Plšek, 85. Plšek

    Karty:   53. Zahradníček (OLO) – 50. Machynek (PRO)


    SK Sigma Olomouc: M. Buchta (C) – Sladký, Radaković, Šindelář, Vepřek – Zahradníček (61. Buchvaldek), Houska (70. Habusta), Petr, Plšek, Falta – Chorý (61. Yunis).
    Náhradníci: Reichl – Habusta, Štěpán, Buchvaldek, Yunis, Štěrba, Škerle.

    1. SK Prostějov: Kofroň – Hirsch (C), Rus, Schuster, Pančochář – Šteigl (81. M. Machálek), Petržela, Zapletal (46. Fládr), Machynek – Píchal, Nekuda (46. Chwaszcz).
    Náhradníci: Neoral – Štrombach, M. Machálek, Chwaszcz, Fládr, Langer.

    Rozhodčí: Houdek – Kožár, Šimáček

    Diváci: 2597
    bahis siteleri