Lorient – Monaco 0:3 (kon.) | Lille – Lyon 0:1 (kon.)
konec
Lille OSC
0:1 (0:1)
Olympique Lyon
Pátek 18.11.2016, 20:45 • Stade Pierre-Mauroy • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 13. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Střela Ibrahima Amadoua
     
    89
    Lyon takřka celý zápas kontroloval své vedení, v závěru o něj ale mohl přijít! Ibrahim Amadou totiž napřáhl k úchvatné pumelici z více než třiceti metrů a div, že nerozpůlil břevno branky!
     
    87
    Rozhodnutí měl na kopačce Sergi Darder, ten se po souhře s Cornetem objevil zcela osamocen v pokutového území, pálil ale jen do středu branky!
     
    83
    Pořádný hněv na svoji osobu si vysloužil rozzhodčí Miguelgorry, ten nejdříve nepískl dva velmi kontroverzní zákroky na domácí fotbalisty, naopak krátce poté udělil za přistrčení soupeře žlutou kartu Soumaorovi.
     
    82
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Nicolas de Préville, přichází Martin Terrier.
     
    81
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Maciej Rybus, přichází Mathieu Valbuena.
     
    78
    Domácí byli zatím nejblíže ke vstřelené brance! Rony Lopes vypálil povedenou ránu k bližší tyči, jeho jmenovec Anthony Lopes ale tygřím skokem dokázal míč vytěsnit mimo své tyče!
     
    76
    Rony Lopes se šikovně prosmýkl po útočné polovině a u pokutového území vybojoval žlutý faul Diakhabyho a tím i zajímavou standardní situaci.
     
    74
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Jordan Ferri, přichází Sergi Darder.
     
    61
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Rio Mavuba, přichází Yves Bissouma.
     
    57
    Za pískotu fanoušků je ze hry stažen Amalfitano, nahradí jej Rony Lopes.
     
    55
    Domácí budou pokračovat v deseti! Younesse Sankharé nešetrně trefil Gonalonse, prohlíží si žlutou kartu a protože to už podruhé, bleskově po ni také červenou!
     
    46
    Hosté mohli gólově vtrhnout i do druhého poločasu, už po necelé minutě po přízemním centru Cornet šikovně propustil míč na zcela osamoceného Ferriho, ten však svoji slabší levačkou branku z dobré pozice netrefil!
     
    45
    Žluté karty se začínají množit, už třetí domácí vidí De Preville za vražení do Ferriho.
     
    35
    Hosté teď sehráli povedenou kombinaci napříč útočnou polovinou, v jejím závěru byla finální přihrávka Rybuse, kterou před Cornetem stačil tečovat jeden z bránících fotbalistů a Cornet už poté jen kolenem odrazil míč nad domácí branku.
     
    33
    Maxwel Cornet u postranní čáry zasáhl jednoho z protihráčů šlapákem a za svůj prohřešek je žlutě napomenut.
     
    26
    Sebastien Corchia teď zahrál nohou pořádně vysoko a protože patrně zasáhl Rybuse do obličeje, může být za žlutou kartu ještě velmi rád.
     
    24
    Domácí publikum poprvé jásalo, avšak zbytečně! To když Amadou šikovně prostrčil míč mezi hostujícími zadáky na osamoceného De Previlla, jenž pokořil Lopese, ovšem z naprosto těsného ofsajdu!
     
    21
    Sankharé zápasnickým chvatem složil k zemi Lacazetta, vidí žlutou kartu, ale zejména Lyon dostává další výbornou příležitost standardní situace poblíž pokutového území.
    3. Maxwel CORNET - 0:1
     
    3
    Lyon právě vstřelil branku!
    Domácí defenziva absolutně propadla, po povedené lyonské souhře uprchl zadákům Ferri, dokázal se vyhnout i brankáři Enyeamovi, místo zakončení z úhlu volil přihrávku jako na zlatém podnose MAXWELU CORNETOVI, jenž snadno doklepl míč do prázdné branky!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 3. Cornet (Ferri)

    Karty:   21. Sankharé (LIL), 26. Corchia (LIL), 45. de Préville (LIL), 83. Soumaoro (LIL) – 33. Cornet (LYO), 76. Diakhaby (LYO)   55. Sankharé (LIL)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:14.
    Lille OSC: Enyeama – Corchia, Baša, Soumaoro, Béria – Mavuba (C) (61. Bissouma), Amadou, Sankharé – de Préville (82. Terrier), Éder, Amalfitano (57. Lopes).
    Náhradníci: Maignan – Civelli, Bissouma, Lopes, J. Palmieri, Sunzu, Terrier.

    Olympique Lyon: A. Lopes – Rafael, Yanga-Mbiwa, Diakhaby, Morel – Gonalons (C) – Cornet, Ferri (74. Darder), Tolisso, Rybus (81. Valbuena) – A. Lacazette.
    Náhradníci: Gorgelin – Darder, Gaspar, G. Kalulu, N'Koulou, Tousart, Valbuena.

    Rozhodčí: Miguelgorry – Moreau, Jouannaud
    bahis siteleri