Washington – Detroit 1:0 (kon.) | Columbus – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
Carolina – Montreal 3:2 (kon.) | Calgary – Chicago 2:3 (kon.) | Philadelphia – Tampa 0:3 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 4:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
New York Rangers
Sobota 19.11.2016, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání

    Lukáš Sedlák (CBJ) 0+0, 1 střela, čas na ledě 7:16 (04:01:52)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Matt Calvert (CBJ) 1+0
    2. William Karlsson (CBJ) 1+1
    3. Sam Gagner (CBJ) 1+0
     
    Statistiky: Střely na bránu: 24-27; Zablokované střely: 12-14; Vhazování: 59%-41%; Hity: 20-7; Přesilové hry: 0/2-0/2; Trestné minuty: 4-4.
    Rekord potvrzen! Columbus doma vyhrál posedmé v řadě.

     
    Columbus v souboji dvou rivalů z metropolitní divize ukončil zásluhou vítězného gólu Matta Calverta z oslabení špatnou sérii proti Rangers, kterým podlehl sedmkrát v řadě, a vytvořil nový rekord v počtu domácích vítězství. Blue Jackets doma vyhráli posedmé v řadě a fantastickou bilanci ještě mohou vylepšit. Předchozí rekord činil šest domácích výher a Columbus této mety dosáhl dvakrát – v sezóně 2007-08 a 2014-15. Rangers sice dokázali smazat dvoubrankový náskok, nakonec jim to ale bylo k ničemu. Konečný výsledek. Columbus Blue Jackets 4 NY Rangers 2.
     
    Konec zápasu.
    59:59 Boone JENNER - 4:2
     
    59:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    BOONE JENNER v poslední sekundě utkání poslal puk po ledě do prázdné brány a Columbus vítězí nakonec 4:2! Asistence: Cam Atkinson.
     
    59:49
    Před bránou Sergeje Bobrovskiho vznikl velký závar, Rangers se ale nepodařilo puk dopravit do brány, protože brankář Columbusu ho měl ve své moci.
     
    59:43
    Columbus je 17 sekund od vytvoření nového rekordu v počtu domácích vítězství v řadě!
     
    59:43
    Blue Jackets vyhodili puk těsně vedle pravé tyče a je z toho tedy zakázané uvolnění.
     
    59:20
    Rangers se v levém kruhu pro vhazování dostali ke střele, Sergej Bobrovskij si s ní ale hravě poradil.
     
    58:57
    Henrik Lundqvist zamířil během hry na střídačku a po nepřesné střele Rangers z pravého křídla, která skončila v ochranné síti, si hosté vyžádali oddechový čas. Lundqvist zůstal na střídačce.
     
    58:20
    Ryan McDonagh pěknou žabičkou našel v blízkosti levé tyče Dereka Stepana, který ze vzduchu usměrnil puk pouze do výstroje Sergeje Bobrovskiho.
     
    57:08
    Alexander Wennberg se na pravém křídle ocitl v dobré šanci a střelou letící těsně nad ledem mířil ke vzdálenější levé tyči, Henrik Lundqvist ale vytáhl skvělý zákrok a pravým betonem jeho pokus vyrazil! Columbus stále vede 3:2.
     
    57:01
    Blíží se samotný závěr utkání dvou rivalů a vypadá to, že Rangers poosmé v řadě Columbus neporazí.
     
    56:09
    Derek Stepan na pravém křídle vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale byla přizvednuta do ochranné sítě.
     
    54:17
    Mika Zibanejad se dostal v blízkosti levé tyče k odraženému puku a mohl ho z úhlu poslat do prázdné brány, kotouč se mu ale svezl po čepeli hole a skončil mimo! To byla skvělá šance.
     
    53:21
    David Savard se krátce po návratu na led z trestné lavice zapojil do útoku Blue Jackets a tvrdě vypálil na levém křídle od mantinelu, jeho rána ale zamířila nad.
     
    52:36
    David Savard se vrátil zpět na led a může být naprosto spokojený, nejen, že jeho spoluhráči oslabení přečkali, navíc se jim ale během něj podařilo skórovat.
    51:35 Matt CALVERT - 3:2
     
    51:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    William Karlsson poslal do úniku MATTA CALVERTA, který mohl ještě přihrávat, přečíslení 2 na 1 se ale rozhodl v oslabení zakončit sám a krásnou střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování puk o vyrážečku Henrika Lundqvista poslal do vzdálenějšího levého horního rohu. Asistence: William Karlsson a Ryan Murray.
     
    51:13
    Mats Zuccarello z levého křídla střelou zápěstím mířil těsně nad ledem mezi betony Sergeje Bobrovskiho, brankář Columbusu je ale včas sevřel a puk vyrazil! Skvělý zákrok.
     
    50:43
    Blue Jackets vstoupili do oslabení dobře a ihned po vhazování se jim podařilo puk vyhodit až k bráně Rangers.
     
    50:35
    David Savard dostal menší trest za krosček a New York Rangers si zahraje po krátké reklamní přestávce přesilovou hru, během které bude moci otočit utkání na svou stranu.
     
    50:00
    Rangers dokázali smazat dvoubrankové manko a deset minut před koncem je stav vyrovnaný 2:2. O vyrovnávací branku se postaral Mika Zibanejad, který vstřelil svůj čtvrtý gól v letošní sezóně NHL.
    48:32 Mika ZIBANEJAD - 2:2
     
    48:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Brady Skjei se sice na levém křídle ocitl ze střeleckého úhlu, nádhernou zpětnou přihrávkou ale našel na vzdálenější pravé tyči MIKA ZIBANEJADA, který bez přípravy poslal puk do horní části odkryté brány a vyrovnal na 2:2! Asistence: Brady Skjei a Nick Holden.
     
    48:01
    Rangers úspěšně přečkali v dnešním utkání druhou hru v oslabení a Chris Kreider to vzápětí zkusil z levého kruhu pro vhazování, jeho pokus byl ale nepřesný a nad bránou zamířil do ochranné sítě.
     
    47:24
    Brandon Saad udělal u mantinelu na levém křídle pěkný oblouk, přestože se mu pod nohy zamotala hůl, a z úhlu vypálil, jeho pokus zápěstím byl ale sražen za bránu.
     
    46:43
    Sam Gagner číhal před bránou, nahození z pravého křídla a ostrého úhlu ale mezi tři tyče usměrnit nedokázal.
     
    46:10
    Rangers se podařilo vyhodit a Blue Jackets musí rozjíždět další akci až od vlastní brány.
     
    45:30
    Markus Nutivaara dobře clonil před bránou a Oscar Lindberg se ho pokusil odklidit krosčekem do zad, za což dostal dvouminutový trest a usedl na trestnou lavici.
     
    44:57
    Jackets si během posledních okamžiků utkání vytvořili dobrý tlak, zatím se jim ale skórovat nepodařilo.
     
    43:51
    Nick Foligno a vzápětí Matt Calvert vypálili z levého kruhu pro vhazování, Henrik Lundqvist ale v obou případech dobře zasáhl a ukryl puk ve své výstroji.
     
    43:24
    Zach Werenski na levém křídle vypálil z kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale skončila nad bránou a poté se odrazila do ochranné sítě.
     
    42:58
    Ve druhé třetině se ani jednou nevylučovalo, přesto jsme se dočkali dvou branek a věřme, že další nás ještě ve zbytku utkání čekají.
     
    41:01
    Zaměřeno na ...

    Sam Gagner v loňské sezóně nasbíral pět kanadských bodů, zatímco v té letošní už má na svém kontě o polovinu bodů více, tedy deset. Útočník Columbusu prožívá skvělý progres.
     
    40:04
    V Nationwide Areně právě začala závěrečná část utkání, do které Columbus Blue Jackets vstupuje stejně jako do té druhé s jednobrankovým vedením, tentokrát ovšem za stavu 2:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 17-16; Zablokované střely: 6-9; Vhazování: 65%-35%; Hity: 13-7; Přesilové hry: 0/1-0/1; Trestné min.: 2-2.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 2:53.
    Derek Stepan a jeho čísla proti Blue Jackets. Prosadí se?

     
    Prostřední část utkání dvou rivalů z metropolitní divize přinesla po hrubých chybách další dva góly bez asistence, když nejprve na domácí straně navýšil vedení Columbusu Sam Gagner a vzápětí na opačné straně vrátil Rangers zpět do hry po samostatném úniku Michael Grabner. Skóre po druhé třetině. Columbus Blue Jackets 2 New York Rangers 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:19
    Chris Kreider se ocitl v pravém kruhu pro vhazování ve slibné střelecké pozici a snažil se poslat puk do odkryté části brány, jenže Sergej Bobrovskij předvedl fantastický reflexivní zákrok a jeho pokus levým betonem vyrazil mimo!
     
    37:56
    Na opačné straně mohl udeřit J. T. Miller, jeho střela ale zamířila pouze do náruče připraveného Sergeje Bobrovskiho, který šel včas do kolenou.
     
    36:08
    Lukáš Sedlák, odchovanec českobudějovického hokeje, mohl vystřelit svůj první gól v zámořské NHL, když se v blízkosti levé tyče dostal po skvělém zákroku Henrika Lundqvista k dorážce, jeho střela ale zamířila z blízkosti nad!
     
    35:09
    Rick Nash nabral na levém křídle velkou rychlost a v kruhu pro vhazování rychle vypálil, jeho následná střela ale byla nepřesná a zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    34:44
    Brandon Saad se po zpětné přihrávce svého spoluhráče ocitl před bránou v další obrovské šanci, tentokrát ale z blízkosti trefil hruď připraveného brankáře Henrika Lundqvista!
     
    34:14
    Zach Werenski na levém křídle krásně vypálil a jeho pokus mířil přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Henrik Lundqvist ale vytáhl parádní semafor a puk ukryl v lapačce!
     
    32:51
    Všechny tři góly padly po chybách bez asistence a bodové hody se dnes zatím nekonají.
    31:04 Michael GRABNER - 2:1
     
    31:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    MICHAEL GRABNER na obranné modré čáře skvěle vystihl rozehrávku Ryana Murrayho a vyrazil středem ledové plochy do samostatného úniku, v jehož závěru si hodil puk z bekhendu na forhend a poté střelou zápěstím z blízkosti zamířil nad levým ramenem Sergeje Bobrovskiho do pravého horního rohu brány.
     
    30:48
    Rangers na pravé straně ledové plochy plochy vyhodili puk na zakázané uvolnění a hra se vrátí zpět před Henrika Lundqvista, který dnes inkasoval dva góly.
     
    29:28
    Útočník Rangers Kevin Hayes na pravém křídle vypálil v blízkosti modré čáry bez přípravy a jeho následná tvrdá rána s příklepem nepříjemně zasáhla do obličeje Matta Calverta!
     
    29:10
    Kevin Hayes na pravém křídle vypálil z téměř nulového úhlu a pokusil se zaskočit Sergeje Bobrovskiho, brankář Columbusu byl ale připraven a puk vyrazil hrudí mimo.
     
    28:12
    Blue Jackets už jsou střelecky aktivnější, když na bránu Henrika Lundqvista vyslali jedenáct střel, zatímco Rangers na Sergeje Bobrovskiho o jednu méně.
     
    27:45
    Rangers vypálili z levého křídla, zatímco Blue Jackets o přesně patnáct sekund později z pravého kruhu pro vhazování, Sergej Bobrovskij i Henrik Lundqvist si ale připsali dobrý zákrok a skóre se nezměnilo.
     
    27:17
    Brandon Saad se ocitl po zpětné přihrávce z pravého rohu útočného pásma před bránou v obrovské šanci a po ledě mířil k levé tyči, Henrik Lundqvist ale vytáhl fantastický reflexivní zákrok a pravým betonem puk vykopl!
     
    26:44
    Rangers sice vedou na střely 9:6, zatím jim to ale není vůbec nic platné, když dvakrát chybovali a inkasovali.
    25:37 Sam GAGNER - 2:0
     
    25:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    SAM GAGNER využil další obrovské chyby Rangers při rozehrávce a z mezikruží nádhernou střelou mířil do pravého horního rohu brány, kterou sice Henrik Lundqvist dokázal ztlumit lapačkou, jenže puk se od jeho výstroje odrazil do vzduchu a vzápětí od jeho zad do brány.
     
    24:36
    Brandon Dubinsky zkusil na levém křídle vypálit z kruhu pro vhazování, jeho střela ale byla příliš slabá na to, aby připraveného Henrika Lundqvista zaskočila.
     
    24:03
    Sergej Bobrovskij bez problému zastavil nahození Rangers a po přerušení hry se mohl občerstvit z lahve položené na horní síti.
     
    23:56
    Rangers nejprve na pravé straně od modré čáry zamířily tvrdou ránou do náruče Sergeje Bobrovskije a útok Blue Jackets o pár sekund později zastavilo na levém křídle postavení mimo hru.
     
    23:24
    V dnešním utkání měří síly dva nejofenzivnější a nejlépe střílející týmy letošní sezóny NHL, jeden gól na kostce nad ledem o tom ale zatím nevypovídá.
     
    22:19
    Rangers mají průměr vstřelené branky na zápas 4,24, dnes to ale na ofenzivní jízdu z jejich pohledu zatím nevypadá.
     
    21:36
    Oba týmy vstoupily do druhé třetiny pořádně zostra a v rychlém sledu se dostaly k jedné střele, Sergej Bobrovskij ale dobře zasáhl pravým betonem a na opačné straně si se střelou Blue Jackets vzápětí poradil Henrik Lundqvist.
     
    20:03
    V Nationwide Areně právě začala prostřední část zápasu dvou rivalů z metropolitní divize a Columbus Blue Jackets do ní vstupuje s jednobrankovým vedením.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 3-3; Zablokované střely: 5-6; Vhazování: 61%-39%; Hity: 9-4; Přesilové hry: 0/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:00.
    Columbus mohl po této trefě odcházet do kabin spokojenější.

     
    New York Rangers si vytvořil dvě slibné brankové příležitosti, jenže ani po jedné z nich domácí brankář Sergej Bobrovskij neinkasoval. Hodně blízko byl ke vstřelení úvodní branky zápasu Jesper Fast, jenže v blízkosti levé tyče se od něj puk odrazil těsně mimo. Dlouho to vypadalo, že oba týmy odejdou do kabin za bezbrankového stavu, tento fakt ale odmítl necelé čtyři minut před přestávkou William Karlsson, který zachytil na modré vyhození Rangers a propálil Henrika Lundqvista mezi betony. Skóre po první třetině. Columbus Blues Jackets 1 New York Rangers 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Brandon Saad se pokusil v pravém kruhu pro vhazování vypálit a jeho následná střela byla zablokována.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:46
    Scott Hartnell napřáhl na levém křídle ke tvrdé střele, razance ale byla na úkor přesnosti a jeho pokus zamířil do ochranné sítě.
    16:34 William KARLSSON - 1:0
     
    16:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    WILLIAM KARLSSON na útočné modré čáře zachytil vyhození Rangers a poté jedovatou střelou s příklepem po ledě zamířil mezi betony Henrika Lundqvista. Útočník Columbusu vstřelil svůj třetí gól v letošní sezóně a Blue Jackets vedou krátce před koncem první části 1:0!
     
    16:04
    Columbus sehrál přesilovou hru ještě hůře než New York Rangers a Rick Nash naskočil z trestné lavice zpět na led. Rangers vedou na střely 3:2 a zatím je to velká bída.
     
    15:51
    Hra je sice poměrně hodně plynulá, jenže utkání chybí brankové příležitosti a samozřejmě logicky také góly.
     
    15:05
    Rangers se osvobodili a vyhodili puk až za bránu Sergeje Bobrovskiho. Oba týmy odjely vzápětí střídat.
     
    14:03
    Rick Nash ve středním pásmu podrazil Boona Jennera a také Columbus si během první třetiny vyzkouší přesilovou hru.
     
    13:43
    Henrik Lundqvist u pravé tyče vyjel z brány, aby zastavil nahození Blue Jackets a poté rozehrál.
     
    12:01
    Vyloučený Jack Johnson je zpět na ledové ploše a New York Rangers toho během úvodní přesilové hry příliš mnoho nepředvedl. Columbus zvládl oslabení na jedničku.
     
    11:47
    Chris Kreider se dnes vrátil do sestavy Rangers po zranění a na levém křídle zkusil vypálit od mantinelu, jeho střela ale byla přizvednuta jedním z hráčů Columbusu do ochranné sítě.
     
    11:33
    Rangers se vydali znovu do útočného pásma, jenže jejich následnou akci zastavilo postavení mimo hru.
     
    10:52
    Sergej Bobrovskij skvěle zasáhl proti střele z pravého kruhu pro vhazování a vzápětí mu pomohl David Savard, který v oslabení vyhodil puk k bráně Rangers a odjel střídat.
     
    10:16
    Nejen, že se Rangers nepodařilo usadit v útočném pásmu, navíc ale přišla střela od modré čáry na straně Columbusu, kterou Henrik Lundqvist vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    09:50
    Jack Johnson měl hůl příliš vysoko a po odehrání puku přímo před zrakem rozhodčího v levém rohu obranného pásma zasáhl do obličeje Ricka Nashe. Rangers si zahrají první přesilovou hru.
     
    08:29
    Bohužel na druhou variantu v podobě spousty gólů to zatím nevypadá. Blue Jackets jsou sice během posledních okamžiků aktivnější, jenže jejich střely jsou nepřesné.
     
    07:48
    Jsou dvě možnosti, jak dnešní utkání může dopadnout. Buď se dočkáme hodně hubeného výsledku nebo pěkné gólové přestřelky. Samozřejmě doufáme ve druhou variantu.
     
    06:50
    Od zápasu se dal očekávat hokej ve vysokém tempu, jenže opak je pravdou. Oba dva týmy se během necelých sedmi minut dostaly pouze ke dvěma střelám na bránu a zatím jsme svědky opatrného utkání.
     
    06:17
    Na opačné straně ledové plochy to zkusili na levém křídle střelou od mantinelu hokejisté Blue Jackets, jejich střela se ale stala pochoutkou pro Henrika Lundqvista, který puk ukryl ve své lapačce. Následuje krátká reklamní přestávka.
     
    05:51
    Sergej Bobrovskij si v pohodě poradil se střelou z pravého křídla a ukryl puk po druhém dobrém zákroku v lapačce.
     
    04:49
    Kevin Hayes na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk před bránu, kde se ho snažil na přední tyči usměrnit do brány Jesper Fast, kotouč se ale od něj odrazil těsně mimo!
     
    03:21
    Zach Werenski na levém křídle po rychlém protiútoku Blue Jackets vypálil od mantinelu, Henrik Lundqvist ale zasahovat nemusel, protože střela domácího obránce zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    02:45
    Ryan McDonagh na pravém křídle vypálil od mantinelu, Sergej Bobrovskij byl ale u své levé tyče připraven a pokus kapitána New Yorku Rangers ukryl ve své lapačce.
     
    01:43
    Hráčům z New Yorku se opět nepodařilo rozehrát a tentokrát puk po levé straně ledové plochy zamířil na zakázané uvolnění.
     
    01:00
    Rangers se po rychlém protiútoku a střele Chrise Kreidera z levého křídla vedle vzdálenější pravé tyče nepodařilo rozehrát a jejich druhou útočnou snahu zastavilo zakázané uvolnění.
     
    00:15
    V Nationwide Areně právě začalo utkání mezi Columbusem a New Yorkem Rangers, od kterého lze očekávat hokej ve vysokém tempu a spoustu gólů.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hokejisté obou týmů už jsou připraveni na ledové ploše a čekají na úvodní vhazování zápasu.
    Dělo v Nationwide Areně je nabito. Kolikrát dnes vypálí?

     
    Úvodní sestavy:

    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij – Werenski, D. Savard, R. Murray, J. Johnson, Nutivaara, Harrington – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner. Hlavní trenér: John Tortorella.

    New York Rangers: Lundqvist – McDonagh (C), Girardi, M. Staal (A), Holden, Skjei, Klein – Kreider, Stepan (A), Rick Nash – J. T. Miller, Zibanejad, Zuccarello – Vesey, K. Hayes, Fast – Grabner, Pirri, Lindberg. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Kyle Rehman. Čároví: Mark Wheler, Scott Driscoll.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Česká stopa v utkání

    Lukáš Sedlák (CBJ) 0+4, +/- +4
     
    Vzájemné zápasy

    05.04.16 Columbus – New York Rangers 2:4
    01.03.16 New York Rangers – Columbus 2:1
    11.10.15 New York Rangers – Columbus 5:2
    10.10.15 Columbus – New York Rangers 2:4
     
    New York Rangers

    New York Rangers vyhrál 11 z posledních 13 zápasů a do střetnutí na ledě Columbusu Blue Jackets bude vstupovat se třemi výhrami v řadě. Rangers během jednoho utkání v průměru vstřelí 4,24 gólu a mohou se pochlubit nejlepším útokem ze všech týmů NHL. Druhou nejlepší ofenzivou disponují právě Blue Jackets, jejichž průměr gólu na zápas činí 3,36. New York Rangers vyhrál proti Columbusu sedm utkání v řadě a k osmé výhře by mu mohl pomoci Chris Kreider, který se zřejmě vrátí do sestavy a během jedenácti utkání v letošní sezóně zaznamenal jedenáct kanadských bodů za tři góly a osm asistencí.
     
    Columbus Blue Jackets

    Columbus bude proti New Yorku Rangers v sobotu usilovat o sedmé domácí vítězství v řadě a vytvoření nového rekordu organizace Blue Jackets. Columbus vyhrál před svými fanoušky v sezónách 2007-08 a 2014-15 šest zápasů v řadě, což je jeho současný rekord. I v letošní sezóně Blue Jackets vyhráli doma šest zápasů v řadě a během skvělé série třikrát vyhráli v prodloužení. Domácí hokejisté dokáží navíc střílet mnoho branek, o čemž se na vlastní kůži přesvědčil Montreal Canadiens (10:0) a St. Louis Blues (8:4).
     
    Sobotní program National Hockey League nabídne atraktivní souboj dvou týmů, které během posledních dnů hrají ve fantastické formě a navíc dokáží střílet mnoho branek. Columbus Blue Jackets po dvou výhrách v řadě bude pokračovat v sérii domácích zápasů a před svými fanoušky v sobotu v noci přivítá New York Rangers, který během venkovního tripu vyhrál během čtyř utkání poslední tři zápasy v řadě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. W. Karlsson, 26. Gagner, 52. Calvert (W. Karlsson, R. Murray), 60. Jenner (Atkinson) – 32. Grabner, 49. Zibanejad (Skjei, Holden)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij – Werenski, D. Savard, R. Murray, J. Johnson, Nutivaara, Harrington – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner. Hlavní trenér: John Tortorella.
    New York Rangers: Lundqvist – McDonagh (C), Girardi, M. Staal (A), Holden, Skjei, Klein – Kreider, Stepan (A), Rick Nash – J. T. Miller, Zibanejad, Zuccarello – Vesey, K. Hayes, Fast – Grabner, Pirri, Lindberg. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Kyle Rehman. Čároví: Mark Wheler, Scott Driscoll

    Diváci: 14 541
    bahis siteleri