Slavia – Prostějov 5:4 (po pr.) | Kladno – Motor ČB 1:4 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 4:0 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 2:3 (po pr.) | Most – Frýdek-M. 1:5 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 3:4 (po pr.)
Jihlava – Přerov 1:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 19.11.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak přece se domácím povedlo dostrkat kotouč do sítě. Před Horčičkovou brankou byla pořádná tlačenice, dva hráči hostí chtěli zalehnout kotouč. To se jim nepodařilo a Protasenja kotouč přistrčil Stoklasovi. Ten ještě Horčičku nepřekonal, DAVID BŘEZINA už s doražením puku do prázdné klece problém neměl. Asistence: Filip Stoklasa, Anatolij Protasenja.
     
    35:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tohle už budou mít domácí hodně těžké, při své současné krizi a současné střelecké potenci. Přerovští využívají druhou přesilovou hru, když Chmelíř přihrál na levou stranu pro MARKA SIKORU, který rychlou střelou zamířil do volné části branky kolem přesouvajícího se Svobody. Asistence: Lukáš Chmelíř, Tomáš Sýkora.
     
    32:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se dostávají do vedení, a to poměrně šťastně. Ale i dílem domácích, když si jihlavští hráči za brankou neporozuměli se Svobodou, jenž si vyjel pro nahozený puk. Proti střele Kovaříka se ještě stačil dostat do odkryté branky a vyrazit puk pravým betonem. Když se ale po zmatku před brankou dostal kotouč na JIŘÍHO GOIŠE a přerovský hráč vystřelil, jeden z domácích hráčů si jej srazil do sítě. Asistence: Lubomír Kovařík.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 48. Březina (Stoklasa, Protasenja) – 33. Goiš (Kovařík), 36. Sikora (Chmelíř, T. Sýkora)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda – Bilčík, Říha, Szathmáry, Kajínek, Dundáček, Kaláb, Dobrovolný (C) – Jergl, Skořepa, Důras – Diviš, F. Seman, Čachotský – Protasenja, Jícha, Danišovský – Stoklasa, Březina.
    HC ZUBR Přerov: Horčička – Šnajnar, Chmelíř, Ferenc, M. Novotný, Malina, Zbořil, L. Vágner, Pala – Ižacký, Sikora, T. Sýkora (C) – Kovařík, Tadeáš Král, Goiš – M. Kratochvíl, Dvořák, Plášek – Š. Kratochvíl, Václavek.

    Rozhodčí: Koziol, Trombík – Barteček, Rožánek

    Diváci: 1471
    bahis siteleri