Kopřivnice – SHK Hodonín 0:10 (kon.) | Opava – Poruba 2011 4:5 (0:1 po s.n.) | Val. Meziříčí – Technika Brno 4:1 (kon.)
Šumperk – Vsetín 4:5 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:4 (0:2 po s.n.) | Kolín – Písek 4:2 (kon.)
Bílina – Jablonec n/N 3:4 (po pr.) | Klatovy – Řisuty 4:3 (kon.) | David Servis – Nymburk 5:3 (kon.)
Tábor – Mor. Budějovice 6:0 (kon.) | Jindř. Hradec – Pelhřimov 1:11 (kon.) | Kobra – Trutnov 3:2 (1:0 po s.n.)
Vrchlabí – Klášterec nO 2:3 (kon.) | Děčín – Sokolov 4:0 (kon.)
po s.n. (0:2)
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 19.11.2016, 17:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Derby je u konce. Plameny si odvážejí domů dva body, když vyhrály 4:3 po samostatných nájezdech. Na ledě probíhá děkovačka obou dnešních soupeřů. Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. Na shledanou! (19:39:57)
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SKLH Žďár nad Sázavou.
    Je rozhodnuto, bonusový bod získali v Havlíčkově Brodě Plameny, a to díky úspěšnému střelci TOMÁŠI STŘECHOVI!
     
    3. série
    0:2
    David VÍtek to udělal mazácky a prostřelil gólmana Nováka!
     
    2. série
    0:1
    Voříšek neproměňuje.
     
    2. série
    0:1
    Tomáš Střecha se trefil přesně k tyči!
     
    1. série
    0:0
    Tomáš Ludvík to nemyslel špatně, ale skulinku mezi betony po zamíchání s pukem na holi nenašel.
     
    1. série
    0:0
    Pavel Staněk si sjel až před bránu, ale trefil jen Novákovy betony.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Jako první pojedou hosté.
     
    Zajímavý bude i gólmanský souboj, pokud nedojde k nečekané změně v jednom z brankovišť. Brodský Čeněk Novák a žďárský Milan Řehoř určitě patří k nejlepším maskovaným mužům na druholigové scéně.
     
    Těžko odhadovat, kdo nakonec pojede. Na brodské straně tipuji Luboše Voříška, Miroslava Třetinu, Lukáše Endála nebo Davida Michálka, který už jednou samostatné nájezdy rozhodl, a to v domácím derby s Pelhřimovem. Nedivil bych se, kdyby dostal důvěru i ve skvělé formě hrající Patrik Přidal. Uvidíme...
     
    A je to tak! V Kotlině nás čeká penaltová loterie, jež rozluští tajenku o jménu dnešního vítěze.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:54
    Hosté to ještě zkoušejí, ale puk je v rohu pásma Bruslařů a vypadá to na samostatné nájezdy.
     
    64:26
    Hosté získali puk a uháněli vpřed, jenže jejich střela z okraje kruhů postrádala větší přesnost a skončila vysoko nad bránou gólmana Nováka.
     
    64:17
    Havlíčkův Brod se drží na dostřel gólmana Řehoře.
     
    63:53
    Brankář Řehoř se teď vyznamenal... Petr Kuchta dostával dobrou nahrávku před bránu a i když ve velké rychlosti puk netrefil, nezaviněně skončil v bráně hostů, kde narazil do gólmana Řehoře. Pokud jsem dobře viděl, maskovaná opora Plamenů se dopustila faulu, když ležícího Kuchtu udeřila, ale sudí nebudou vylučovat.
     
    63:00
    Miroslav Třetina nebezpečně vypálil z prostoru v kruhu, ale jeho dělovka nezasáhla svůj cíl a minula bránu gólmana Řehoře jen o pár centimetrů.
     
    62:11
    Lukáš Endál se probíjel za obranu soupeře a vypadalo to, že byl evidentně faulován. Rozhodčí ale nevylučuje, v prodloužení hru hodně pouští.
     
    61:46
    Hraje se nahoru – dolů a hraje je hodně atraktivní. Patrik Přidal ze strany tvrdě vypálil, ale jen do betonů gólmana Řehoře.
     
    61:27
    Na druhé= straně zasahoval i brankář Novák, u nějž se bude vhazovat.
     
    61:12
    Na druhé straně přebral nahrávku v kruhu obránce Tomáš Semrád a jeho prudká rána zápěstím skončila v náruči gólmana Řehoře, jenž přerušil hru.
     
    60:49
    Plameny se dostaly k zakončení z kruhu, ale rána golfákem skončila hodně vedle brány gólmana Nováka, který ji jen kontroloval pohledem.
     
    60:26
    Lukáš Endál míchal s pukem za bránou soupeře a zkusil gólmana Řehoře překvapit z úhlu, ale nakonec mu to nevyšlo. Hrát mohou hosté.
     
    60:03
    Hosté vyhráli buly a rozehrávají ze svého pásma.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Bude se hrát 3 na 3.
     
    Jsem zvědavý, jak dnešní prestižní bitva o Vysočinu nakonec dopadne. Psychicky nahoře jsou teď určitě havlíčkobrodští hokejisté.
     
    Základní hrací doba je u konce a z nerozhodného stavu 3:3 mají určitě větší radost domácí Bruslaři, kteří nejtěsnější náskok soupeře smazali při power-play pouhých 50 sekund před třetí sirénou, když se trefil Patrik Přidal. Čeká nás prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:58
    David Michálek dobruslil kotouč a z rohu pásma hledal mezi kruhy najíždějícího Tomáše Ludvíka, ale ten těžkou nahrávku nedokázal v rychlosti zpracovat.
     
    59:39
    Vypadá to, žen nás v Kotlině čeká prodloužení. Buly je nařízeno po přerušení hry ve středním pásmu.
     
    59:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, hosté byli blízko skórování do odkryté brány a rozhodnutí zápasu, jenže pouhých 50 sekund před třetí sirénou inkasují a v Kotlině je k obrovské radosti na havlíčkobrodské straně vyrovnáno! Lukáš Endál před brankovištěm už mohl střílet, ale kotouč ještě dokázal přistrčit PATRIKU PŘIDALOVI, jenž ranou z bezprostřední blízkosti procedil kus černé gumy za Řehořova záda! Asistence: Lukáš Endál.
     
    58:53
    Bruslaři znovu získali puk a ženou se vpřed.
     
    58:41
    Broďáci jsou stále v šesti a bez brankáře.
     
    58:41
    Rozhodčí zřejmě po poradě odvolali svůj předchozí verdikt. Hra je přerušena po dalším zákroku gólmana Řehoře, jenž zalehl odražený puk u své brány.
     
    58:30
    Nakonec se ale hraje v normálním počtu, tak teď tomu nerozumím...
     
    58:15
    A troufám si říct, že je s nejvyšší pravděpodobností rozhodnuto. Sudí ukazuje ke vzteku havlíčkobrodské střídačky hru v příliš mnoho hráčích na ledě a na hrací plochu létá sprška různých předmětů.
     
    57:32
    Domácí dál zůstávají v útočném pásmu. A brankář Novák peláší na střídačku, domácí zkoušejí power-play! Slusší se dodat, že poměrně brzy...
     
    57:00
    Miroslav Třetina měl na holi vyrovnání! Před brankoviště obdržel velmi dobrý pas, ale zblízka vypálil nepřesně a netrefil bránu! Velká šance!
     
    56:43
    Na druhé straně musel likvidovat střeli z kruhu i brankář Novák, buly u jeho brány.
     
    56:13
    Kotouč několikrát nebezpečně poskakoval v předbrankovém prostoru Plamenů, ale Bruslaři toho nedokázali využít ve svůj prospěch.
     
    56:00
    Havlíčkův Brod vyhrál vhazování a hledá si prostor ke střele v útočném pásmu.
     
    55:52
    Soubor z Kotliny sice hodně střílí, ale většinou se nejedná o velké šance. Rány ze stran brankář Řehoř většinou dobře vidí a v klidu je likviduje.
     
    55:46
    Havlíčkův Brod zastavil ofsajd. Buly ve středním pásmu. Domácím už zbývá na vyrovnání opravdu málo času, ale stát se ještě může cokoliv.
     
    55:30
    Miroslav Duben založil z obranného pásma hezkou kombinaci, při níž se dostal k puku David Kozlík. V pravém kruhu útočného území se hezkou stahovačkou zbavil svého strážce, ale jeho následnou ránu chytil gólman Řehoř u bližší tyčky.
     
    55:07
    Po přerušení hry se bude vhazovat ve středním pásmu, a to blíže modré čáře Bruslařů.
     
    54:48
    Bruslaři te´d hodně otevírají svoji hru v honbě za vyrovnáním a vzadu jim pochopitelně vznikají okénka. Nyní se mohli Plameny dostat opět do nadějné šance, ale nahrávka byla nepřesná.
     
    54:16
    Na ledě teď zůstal pro změnu ležet jeden z domácích hokejistů, vypadá to na Patrika Přidala. I on však dojel na střídačku a věřme, že dnešní derby dohraje až do konce.
     
    53:48
    Havlíčkův Brod už má puk ve své moci a snaží se rozhýbat obranný blok soupeře u gólmana Řehoře, zatím však bez dobrého výsledku.
     
    53:21
    A s Bruslaři to mohlo být hodně zlé! Martin Červenka pláchl domácím do samostatného úniku, ale jeho blafák skvěle vyrazil betonem gólman Novák!
     
    53:06
    Tohle vypadalo pro havlíčkobrodské barvy hodně nadějně! Bruslaři doráželi z bezprostřední blízkosti, ale v pohodě chytající brankář Řehoř se opět vyznamenal.
     
    52:45
    Petr Kuchta skončil na ledě a domácí se dožadovali faulu, ale píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá. Broďáci dál kombinují v území soupeře.
     
    52:11
    Hra je přerušena, tentokrát kvůli vychýlení brodské brány z předepsaného postavení. Vhazovat se bude u gólmana Nováka.
     
    51:55
    A znovu končí puk ve výstroji gólmana Řehoře. Bruslařům se už čas na kýžené vyrovnání začíná krátit, soupeř hraje zezadu velmi zodpovědně.
    2. liga není jednoduchá soutěž...

     
    51:46
    Petr Kuchta nahodil puk dopředu. David Michálek ho sice nestihl dojet dříve než jeho soupeř, ale Bruslaři nakonec udrželi hru v útočném pásmu.
     
    51:07
    Brankář Řehoř znovu přerušil hru, vhazovat se bude u jeho svatyně.
     
    50:46
    Žďár nad Sázavou se vydal kupředu v hojném počtu, ale havlíčkobrodská obrana byla dobře zformovaná a ještě na své modré čáře postup soupeře vpřed zastavila.
     
    50:30
    Už se pokračuje ve hře. David Kozlík sice nezachytil prudkou nahrávku, ale Tomáš Semrád zabojoval a kus černé gumy nahodil za soupeřovu bránu.
     
    50:12
    Tomáš Střecha nabral velkou rychlost a z pravého kruhu netrefil bránu. Vzápětí ho tvrdě, ale v rámci pravidel narazil na hrazení David Vala a útočník Plamenů zůstal ležet otřesený na ledě. Nakonec je ale v pořádku a po svých dojel na střídačku. Dobrá zpráva.
     
    49:56
    Žďár nad Sázavou poslal kotouč na zakázané uvolnění, vhazování v blízkosti gólmana Milana Řehoře se bude znovu opakovat.
     
    49:47
    Petr Kuchta protečoval kotouč na červené čáře dopředu a ještě k němu stihl dojet, ale gólman Řehoř to měl přeci jen blíže ze svého brankoviště a před bruslemi brodského útočníka kotouč zalehl.
     
    49:19
    Brankář Řehoř má teď hodně práce, ale daří se mu držet soupeřovy střelce na uzdě. Utkání sleduje 1218 fanoušků.
     
    48:33
    Puk mají na svých holích Broďáci a pod tlakem soupeře rozehrávají od své brány.
     
    48:12
    David Kozlík se snažil uvolnit na levém křídle, jenže kus černé gumy mu utekl daleko od hole. Toho využil gólman Řehoř a kotouč ukryl pod lapačkou.
     
    47:58
    Hra je přerušena, buly proběhne v obranném pásmu Plamenů po levé ruce gólmana Řehoře.
     
    47:43
    Hosté jsou v plném počtu, domácím se přesilovka vůbec nepovedla. Havlíčkův Brod však stále drží svého krajského rivala pod tlakem.
     
    47:03
    Havlíčkův Brod se už zabydlel na dostřel gólmana Řehoře, jenže zatím je z toho jen záplava přihrávek. Ke střele se soubor z Kotliny ne a ne dostat.
     
    46:46
    Hosté to trochu přehnali s útočnými choutkami a Bruslaři se mohli hnát do přečíslení 3 na 2, ale Patrik Přidal byl dobře dobruslený a nedokázal proti přesile udržet puk v útočném území.
     
    46:15
    Hosté získali puk a vyhodili ho pryč ze svého pásma.
     
    45:54
    Tomáš Semrád se snažil holí zachytit vyhozený puk u modré čáry soupeře, jenže nepovedlo se mu to a musí pro kus černé gumy uhánět až za brodskou bránu.
     
    45:41
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Vítek – 2 min., hákování).
     
    45:31
    Hosté vyrobili chybu v útočném území a následný protiútok zastavili jen za cenu faulu. Bruslaři mají ponechanou výhodu, Čeněk Novák spěchá na střídačku.
     
    44:55
    Havlíčkův Brod už operuje s kotoučem na dostřel gólmana Řehoře, zatím toho však k zakončení nevyužil.
     
    44:34
    Miroslav Třetina o kousek prohrál sprinterský souboj za nahozeným pukem se svým protihráčem a je z toho tak zakázané uvolnění Brodu.
     
    44:11
    Domácí mají puk a snaží se od své brány rozehrát. Žďár nad Sázavou se zatím skvěle brání a drží hru daleko od sv´ho gólmana Řehoře.
     
    43:54
    Tohle byla hodně slibná šance! Martin Gregar se ocitl sám mezi kruhy a jeho ránu vytáhl gólman Novák skvěle betony, puk proletěl těsně nad břevnem!
     
    43:47
    Bruslaři chybovali při kombinaci na útočné modré čáře a Plameny toho využili k zakončení, z dálky nahodil puk na bránu bekhendem Martin Červenka a brankář Novák raději přerušil hru.
     
    43:34
    Havlíčkobrodská družina si sice probila cestu do útočného území, ale ne v souladu s pravidly. Píská se postavení mimo hru, buly ve středním pásmu.
     
    43:18
    Elítní útok domácích už se hnal kupředu. Akci táhl po pravé straně Miroslav Třetina, ale pokus o hezkou obhazovačku protihráče mu v kruhu nevyšel. Hrát mohou hosté.
     
    43:04
    Havlíčkův Brod si nakonec neporozuměl při přechodu do útočného pásma a dopustil se jen zakázaného uvolnění. Buly proběhne po pravé ruce gólmana Nováka.
     
    42:39
    Domácí hokejisté dlouho bojovali o puk u své brány a nakonec se povedlo jim ho získat. Rozehrát může v klidu ze zákrytu brankáře Nováka David Vala.
     
    42:09
    Žďáru teď aktivní napadání pomohlo k zisku puku v útočném pásmu, brankář Novák se musí mít při kombinaci Plamenů na pozoru.
     
    41:41
    Bruslaři si několikrát vyměnili mezi sebou puk v neutrální zóně, jenže Žďár nad Sázavou tam velmi dobře zavírá prostory a nepouští soupeře do svého území.
     
    41:11
    Hosté se akcí po levém křídle protáhli až do zakončení, ale střela z levého kruhu byla hodně nepřesná a proletěla vysoko nad horní tyčkou gólmana Nováka.
     
    40:40
    Domácí mají teď častěji puk na svých holích, ale hosté velmi dobře bruslí. Aktivně napadají i rozehrávku a to činí Brodu potíže.
     
    40:15
    Bruslaři založili první útočnou akci a probili se do útočného území, jenže Plameny jim brzy zatarasily cestu a poslaly kotouč až za brankáře Nováka, odkud domácí rozehrávají.
     
    40:01
    Bruslaři vystřídali brankáře. Do brány šel místo Michaela Pance jeho kolega Čeněk Novák.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část je u konce a více se povedla Plamenům, kteří se ujali nejtěsnějšího vedení. Bruslařům sice vrátil ztracený náskok Patrik Přidal, jenže o rychlé vyrovnání se postaral Lukáš Bureš a Plamenům vrátil nejtěsnější náskok Martin Kuřítko. Třetí perioda začne zhruba v 18:41.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tohle je tvrdá rána pro Bruslaře, kteří pouhých 15 sekund před druhou sirénou inkasují nepříjemný gól do šatny! Sluší se podotknout, že domácí naprosto trestuhodně zaspali v defenzivní činnosti, když nechali snad čtyřikrát dorážet z bezprostřední blízkosti MARTINA KUŘÍTKA, jenž došťouchal kus černé gumy až za brankovou čáru!
     
    39:30
    Domácí sice dokázali dobře rozebrat soupeřovu obranu, ale zakončení z prostoru mezi kruhy bylo nepřesné a brankář Řehoř zasahovat nemusel.
     
    39:05
    Miroslav Třetina se snažil ze strany nahrát před brankoviště, ale jeho pas hosté zblokovali do rohu pásma.
     
    38:44
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas. Trenéři Aleš Totter a Ladislav Fixa cítí, že tohle by mohl být pro další vývoj zápasu důležitý moment a přesilovku chtějí využít.
     
    38:44
    Lukáš Endál v roli falešného obránce přebral přiťuknutí na modré čáry a golfákem z první vypálil do Řehořovy náruče. Teď se na sebe zlobí.
     
    38:10
    Tomáš Semrád tvrdě vypálil od modré čáry a brankář Řehoř toho přes skrumáž před bránou moc neviděl, ale kotouč minul jeho svatyni.
     
    37:46
    Patrik Přidal dostal nabito na stranu, ale z mírného úhlu na pravé straně nastřelil jen dobře postaveného gólmana Řehoře u tyčky.
     
    37:30
    Obrovská šance i pro Bruslaře, přesilovka 5 na 3 může trvat minutu a 54 sekund! Martin Kuřítko (ZNS) se dopustil vražení na hrazení.
     
    37:24
    Jednoznačný faul Plamenů a přesilovka se nabízí i Bruslařům. Pavel Staněk (ZNS) si v souboji pomohl hákováním.
     
    37:15
    A už se hraje 5 na 5. Žďárští fanoušci skandují hlasitý pokřik "Žďár, Žďár, pojďme všichni Žďár!".
     
    36:56
    Domácí opět vyhodili a vypadá to, že z nejhoršího by mohli být venku. Plamenům se dlouhá přesilovka 5 na 3 moc nepovedla, Bruslaři se bránili dobře.
     
    36:39
    Brankář Panec si znovu vysloužil ovace brodských fanoušků, když opět těžil z dobrého postavení a u tyčky zmařil střelu z kruhu.
     
    36:31
    Bruslaři jsou pod tlakem. Kryštof Kulhánek už naskočil z trestné lavice zpět do hry a peláší k brodské bráně vypomoci svým spoluhráčům.
     
    36:04
    Václav Půža a krátce po něm i Pavel Staněk vypálili z blízkosti modré čáry, ale v obou případech ztroskotali na připraveném brankáři Pancovi.
     
    35:38
    Žďár nad Sázavou už je zabydlen na dostřel gólmana Pance a postupnou kombinací se snaží rozebrat tříčlenný obranný blok soupeře.
     
    35:21
    Domácí se probili k opuku a vyhodili.
     
    34:49
    Totterova družina sice vyhodila, ale v obranném pásmu zastavila soupeřův brejk jen za cenu dalšího faulu a je z toho minutu a 20 sekund přesilovka 5 na 3 pro Plameny. Jakub Lacina (HBR) podrazil protihráče.
     
    34:28
    S vyloučeními se nám teď roztrhl pytel. Ke dvouminutovému trestu usedá na lavici hanby Kryštof Kulhánek (HBR) za držení protihráče.
     
    33:46
    Na tohle by si měli dávat Bruslaři pozor! Hosté založili rychlý kontr a dlouhou nahrávkou se skoro dostali za brodskou obranu a do úniku. Nakonec ale domácí získali puk mezi kruhy svého pásma.
     
    33:25
    Havlíčkův Brod už se nastěhoval do útočné zóny a nahrává si.
     
    33:10
    Žďár nad Sázavou se po souboji u hrazení dostal k puku a z vlastní modré čáry odpálil puk do bezpečí až za brodskou bránu.
     
    32:45
    Plameny už jsou ve čtyřech na ledě. Tomáš Semrád nahrál mezi kruhy Miroslavu Třetinovi, ale jeho teč byla sražena protihráčem do ochranné sítě.
     
    32:37
    Hosté sice vyhodili, ale Havlíčkův Brod už se zabydlel v přesilovkovém postavení a kombinuje na dostřel gólmana Řehoře.
     
    32:15
    Tohle je velká šance pro Bruslaře, kteří mají k dispozici 27 sekund dlouhou přesilovku 5 na 3. Vyloučen je Tomáš Smejkal (ZNS) za sekání.
     
    31:56
    Hraje se za brodskou bránou, domácí jsou už kompletní a začala jim zkrácená přesilovka.
     
    31:17
    Michal Semrád se vydal na útočný výlet, zatáhl puk po pravém křídle do útočného území a z kruhu vypálil nepřesně. Brankář Řehoř nemusel zasahovat.
     
    31:00
    Hokejisté z Bouchalek rychle získali kotouč do své moci a vyvezli ho až do útočného území. Brodská defenziva jim však vystavila stopku a přerušila jejich postup.
     
    30:42
    Bude se hrát 4 na 4, vhazování proběhne u gólmana Řehoře.
     
    30:42
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Kovářů – 2 min., vysoká hůl).
     
    30:35
    Děj hry se odvíjí v pásmu domácích. Oba týmy urputně bojují o puk v blízkosti hrazení.
     
    30:22
    Brankář Michael Panec je dál v permanenci, Plameny ho zasypávají vydatnou sprškou střel ze všech možných pozic. Nyní zasáhl proti ráně z levého kruhu.
     
    30:05
    Hosté zakončili hned po vhazování, ale brankář Panec měl na puk dobrý výhled a ukryl ho ve své náruči do přerušení hry.
     
    29:54
    Domácí si komplikují sami život vyloučeními, na lavici hanby usedl Jakub Lacina (HBR) za faul vysokou holí.
     
    29:45
    Sledujeme svižný a vyrovnaný hokej, oba soupeři se tlačí odpředu a brankáři se rozhodně nenudí. Derby i nadále provátí skvělá atmosféra.
     
    29:25
    Soubor z Kotliny opět odpálil kus černé gumy do útočného území a oslabení ustál bez úhony, David Vala už se vrátil do hry.
     
    28:57
    Luboš Voříšek zavezl i v oslabení puk do útočného pásma a z pravého křídla prověřil betony gólmana Řehoře. Puk se odrazil před bránu k Lukáši Endálovi, jehož dorážku bekhendem maskovaná opora Plamenů betony zlikvidovala.
     
    28:41
    A znovu domácí hokejisté vyhodili.
     
    28:15
    Havlíčkův Brod znovu vyhrál sérii důležitých soubojů ve svém pásmu a vysokým obloučkem odpálil kotouč do bezpečí.
     
    28:00
    Hosté už jsou zpět v Pancově blízkosti a vyměňují si puk v přesilovkovém postavení.
     
    27:42
    Lukáš Hort nahazoval od modré čáry puk na teč před bránu, ale puk se od skrumáže mezi kruhy odrazil k Bruslařům, kteří vyhodili.
     
    27:19
    David Vala (HBR) obdržel trest na 2 minuty za podražení, přesilovka pro Žďár nad Sázavou.
     
    27:02
    Miroslav Třetina operoval s pukem v útočném území, jenže byl proti přesile v rohu pásma a nakonec o hrací předmět přišel.
     
    26:38
    Bruslaři mají puk na holích a rozvíjí novou útočnou akci až od své brány. Plameny se snaží aktivně napadat soupeřovu rozehrávku.
     
    26:24
    Co vám budu povídat, atmosféra v Kotlině je naprosto úžasná a oba fanouškovské tábory zaslouží za své neúnavné povzbuzování absolutorium. Fandění máme z první ruky, při psaní onlajnů totiž sedíme přímo mezi oběma kotli.
     
    26:07
    Hra je znovu přerušena, a to po poměrně kuriózním momentu. Nahozený puk uvízl ve výstroji Pavla Staňka a vypadl z něj až po přerušení hry.
     
    26:00
    Hosté už byli v plném počtu, když přebral puk v blízkosti modré čáry Tomáš Ludvík a našel svým projektilem náruč gólmana Řehoře. Na dorážku číhal Petr Kuchta, jenž si po přerušení hry ještě něco s protihráčem vysvětloval.
     
    25:21
    Plameny využily toho, že jeden z Bruslařů při kombinaci v útočném pásmu upadl, a vyvezly puk daleko od své brány, čímž ušetřily cenné sekundy ze svého trestu.
     
    25:02
    Tomáš Semrád dostal ideální pas na modrou čáru a tvrdě vypálil golfákem z voleje, ale o kousek minul levou Řehořovu tyčku. Broďáci dál drží útočné území.
     
    24:38
    Elitní útok Bruslařů už kombinuje v útočném území, hosté jsou pod tlakem.
     
    24:13
    Havlíčkobrodská část fanoušků teď zklamaně vydechla! Kryštof Kulhánek přebral ideální pas mezi kruhy a vypálil zápěstím, ale gólman Řehoř skvělým zákrokem zřejmě vytáhl puk na břevno!
     
    23:57
    Havlíčkův Brod vyhrál vhazování v útočném pásmu a už kombinuje v přesilovkovém postavení.
     
    23:50
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Gregar – 2 min., podražení).
     
    23:15
    Havlíčkův Brod se snaží rychle odpovědět, už se usadil v útočném území a vyměňují si puk.
     
    22:44
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro rozjařené Bruslaře a jejich fanoušky, Plameny bleskově odpovídají a v Kotlině máme opět vyrovnáno! Hosté se důrazně natlačili před brankoviště, kde je domácí nedokázali pokrýt, a kotouč za ležícího gólmana Pance, který neměl šanci zasáhnout, došťouchal LUKÁŠ BUREŠ! Asistence doplníme později, v neskutečném rachotu, o který se starají oba fanouškovské tábory, vůbec není slyšet hlasatele.
     
    22:16
    Lukáš Endál z pravého kruhu posílal puk před brankoviště, kam si sjížděl Tomáš Ludvík, jenž jemně tečoval puk a ten skončil těsně vedle pravé tyče Milana Řehoře.
     
    21:42
    Domácí mužstvo je vstřelenou brankou povzbuzeno a znovu se usadilo v útočném pásmu, Plameny se teď osvobodily jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    20:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí vstoupili do utkání nejlepším možným způsobem, jakým mohli! Miroslav Třetina poslal po ose hřiště přihrávku, kterou poslal do úniku PATRIKA PŘIDALA! Ten si počínal jako zkušený mazák, položil si Milana Řehoře na led a bekhendovým blafákem po ledě zasunul puk do sítě! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    20:11
    První puk v prostřední části hry získali hosté, hned jejich první rozehrávku ale sebrali Bruslaři ve středním pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Do prvních větších šancí se dostali domácí, kteří se nakonec dočkali zaslouženého vedení. Ve výborné atmosféře se z mezikruží trefil Lukáš Endál. Šance jsme ovšem viděli na obou stranách a nakonec se hostům podařilo vyrovnat v přesilové hře, když Martin Kuřítko po parádní přihrávce Martina Gregara už neměl složitou pozici.

    Úvodní dějství naznačilo, že dnešní bitvu budou rozhodovat maličkosti. Kdo se více přiblíží k bodovému zisku budeme sledovat ve druhé periodě, která začne přibližně v 17:47
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:26
    Bruslaři rozjížděli útok z vlastního pásma, ve středu hřiště jim ale obranný blok Plamenů vystavil stopku.
     
    18:48
    Vzrušení na obou stranách. Nejprve z levé strany neprostřelil Milana Řehoře Tomáš Semrád, na druhou stranu pak ujížděl úplně sám Michal Kaňka, který se nepouštěl do žádných kliček a prostě jenom napálil kotouč, trefil ale Michaela Pance do pravého betonu!
     
    17:50
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté dlouho kombinovali v útočném pásmu a několikrát zkusili stejný útočný vzorec, který nakonec zvládli vybrousit k dokonalosti. Martin Gregar si vzal kotouč za bránou, kterou objel a od pravé tyče poslal přesný pas přes brankoviště na MARTINA KUŘÍTKA, jenž z úhlu uklízel puk do zcela odkryté klece! Asistence: Martin Gregar.
     
    17:05
    Přesilovou hru si zkusí také Žďár nad Sázavou, Tomáš Semrád (HBR) obdržel menší trest za hákování.
     
    16:23
    Po pravé straně se tlačil dopředu Ondřej Kovářů, bekhendem ale nasměřoval kotouč jenom do betonu Pance.
     
    16:03
    Tomáš Smejkal je na ledě, hosté se ubránili bez větších problémů.
     
    15:33
    Petr Kuchta zavážel puk do pásma po pravé straně, brzy o něj ale přišel a hosté se znovu osvobozují.
     
    15:15
    Plameny vyrazily na útočný výlet ve vlastním oslabení, jejich střelecký pokus z levého kruhu byl ale zablokovaný do ochranné sítě.
     
    15:07
    Bruslaři dlouho kombinovali v útočném pásmu, pak ale o puk přišli a musí začít znovu od vlastní brány.
     
    14:21
    Hosté byli na vhazování úspěšnější a okamžitě se osvobozují dlouhým vyhozením.
     
    14:03
    Tomáš Smejkal (ZNS) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    13:56
    Domácí hrají v signalizované výhodě, puk se jim ale nedaří procpat až na bránu.
     
    13:29
    Luboš Voříšek zavezl puk do útočného pásma po levé straně, pak vrátil puk na modrou čáru Miroslavu Dubnovi, který lišácky nahazoval puk o zadní hrazení před brankoviště, tam ale puk sebrala obrana hostů.
     
    12:34
    Na pravém křídle byl úplně volný Martin Červenka, jenže na něj mířil příliš prudký pas na to, aby ho dokázal zpracovat. Volného prostoru přes sebou tak nemohl využít.
     
    11:56
    Na druhé straně otočil hru Tomáš Střecha, z pravé strany se natlačil až před brankoviště, zblízka ovšem vyprášil jen připravené betony Michaela Pance.
     
    11:37
    Lukáš Endál postupoval po pravé straně, pak trošku zpomalil a našel na ose hřiště z druhé vlny najíždějícího Tomáše Ludvíka, jehož bekhendové zakončení těsně minulo horní tyč.
     
    10:47
    Plameny se nastěhovaly do útočného pásma, puk si ale posílají jenom kolem hrazení, odkud se jim nedaří dostat do lepší pozice.
     
    09:55
    Luboš Kunstmüller spěchal za nahozeným kotoučem do rohu pásma Bruslařů, Michael Panec ale vyjel z brány a před hostujícím útočníkem puk rozehrál.
     
    09:27
    Miroslav Třetina vyvezl kotouč dopředu po pravé straně, u hrazení byl ale zastaven. Po něm ještě pokračoval Kryštof Kulhánek, puk se ale dostal za modrou čáru, takže si píská ofsajd.
     
    08:57
    Plameny znovu vyhrály vhazování v pásmu Bruslařů a postupnou kombinací se chtěli dostat až do zakončení, Lukáš Endál jim ale kotouč sebral. Pak jej vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    08:36
    Hosté byli na buly v pásmu Havlíčkova Brodu úspěšnější, od modré čáry schovával střelu za Lukáše Endála Tomáš Smejkal, Michael Panec si ale kotouč našel a schoval jej do lapačky.
     
    08:16
    Michal Kaňka postupoval za kotoučem po levé straně, před ním ale zakročil Jakub Lacina a do šance útočníka Plamenů nepustil.
     
    07:25
    Vyrovnat teď mohl Martin Gregar, který dostal přihrávku na levý kruh, bekhendem ale poslal puk příliš vysoko.
     
    06:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už se ale fanoušci v Kotlině radují po právu, Bruslaři se dostávají do vedení! Jakub Lacina uvolnil Lukáše Endála, který si sjel mezi kruhy a přesnou ranou zápěstím rozvlnil síť žďárské svatyně! Asistence: Jakub Lacina.
     
    05:12
    Další obrovská šance domácích, diváci už viděli puk v síti po akci Miroslava Třetiny, Milan Řehoř ale udržel kotouč před brankovou čarou!
     
    04:57
    Filip Beneš byl v obrovské šanci, když mohl bekhendem uklízet puk do poloprázdné klece, jenže na něj dotírali hostující obránce a útočník Havlíčkova Brodu trefil jenom tyč!
     
    04:42
    David Kozlík poslal dopředu na pravé straně rozjetého Kryštofa Kulhánka, ten vnikl do útočného pásma a z úhlu nahodil puk na bránu.
     
    04:22
    Hra se vyrovnala. Oba celky se střídají v útočných pokusech, většina z nich ale skončí už ve středním pásmu. Gólmani jsou bez práce.
     
    03:30
    První útok Bruslařů sevřel hosty v jejich pásmu, Lukáš Endál se tlačil do zakončení z levé strany. Žďár se vymanil z tlaku jenom za cenu zakázaného uvolnění.
     
    02:49
    Plameny se nastěhovaly do pásma Havlíčkova Brodu a po střelách od modré čáry dvakrát tečoval puk Tomáš Střecha, pokaždé trefil Pancovy betony.
     
    01:52
    David Vala hledal na ose hřiště rozjetého Davida Kozlíka, ten ale složitou přihrávku nezpracoval. Domácí však vybojovali puk v útočném pásmu a mohou pokračovat v akci.
     
    01:29
    Teď už se domácí do útočného pásma dostali, po nahození z pravé strany zasahoval Milan Řehoř, který raději schoval puk pod lapačku a přerušil hru.
     
    01:05
    Hra je podruhé přerušena pro zakázané uvolnění Havlíčkova Brodu, vhazovat se bude po pravici Pance.
     
    00:57
    Ani Bruslaři si nepočínali při zakládání útoku příliš přesvědčivě, píská se zakázané uvolnění.
     
    00:43
    Plamenům se nepodařilo založit útočnou akci. Nepřesnou přihrávku sebrala domácí obrana a hosté odešli střídat.
     
    00:07
    Za mohutného povzbuzování obou táborů fanoušků se vhodilo úvodní buly, po kterém hosté nahodili puk na Michaela Pance.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Jako první se na ledové ploše objevili sudí dnešního utkání následováni hostujícími Plameny. Domácí si dávali trošku na čas, ale už jsou připraveni i oni, můžeme začít.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Panec (Novák) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacina, Kulhánek, Vala, Bušek – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Voříšek, Michálek – Navrátil, Kozlík, F. Beneš – Ludvík, Chlubna, Křížek.

    SKLH Žďár nad Sázavou: Řehoř (Sláma) – Pleva "C", P. Beneš, Staněk "A", M. Vítek, Kolda, Smejkal, Půža, Hort – T. Střecha, Krupka, Kovářů, Červenka, Kuřítko, Gregar, Kunstmüller "A", D. Vítek, Bureš, Kaňka, Jurák, Paták.

    Rozhodčí: Tomáš Veselý – David Potůček, David Urubčík.
     
    Derby Vysočiny je tady!

    Dnes večer se společně střetnou v Kotlině Bruslaři, kteří po svátečním čtvrtku vedou tabulku, a jejich krajský rival ze Žďáru nad Sázavou, který se postupně přibližuje čelu tabulky. Dnešní zápas bude mít určitě parádní diváckou kulisu a vynikající náboj na ledové ploše. Sledujte ho s námi na onlajnech!
     
    Obě mužstva byla v posledních kolech velice úspěšná. Bruslaři porazili Nymburk na jeho ledě vysokým rozdílem. Výsledek 6:1 však neodpovídal průběhu zápasu ze strany domácího mužstva. To mělo velkou smůlu v tom, že parádním způsobem chytal Čeněk Novák, a že svůj standard dodržela první lajna, která se postarala o čtyři z šesti tref.

    Plameny v minulém kole hostily na svém ledě Kohouty z Tábora. S nimi sehráli Žďárští vyrovnanou první třetinu, ale ve 24. minutě už vedli 3:0. Poté však hosté zabrali a ještě do konce prostřední periody snížili na rozdíl jediného zásahu. Pět minut před koncem pak Jihočeši dokonce srovnali. Zápas do nájezdů, které rozhodl Beneš.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Ladislav Vácha

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 7. Endál (Lacina), 21. Přidal (Třetina), 60. Přidal (Endál) – 18. Kuřítko (Gregar), 23. Bureš, 40. Kuřítko, rozh. náj. Střecha

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Staněk (ZNS)
    0:0   Ludvík (HBR)
    2. série:
    0:1   T. Střecha (ZNS)
    0:1   Voříšek (HBR)
    3. série:
    0:2   Vítek (ZNS)


    BK Havlíčkův Brod: Panec (41. Novák) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacina, Kulhánek, Vala, Bušek – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Voříšek, Michálek – Navrátil, Kozlík, F. Beneš – Ludvík, Chlubna, Křížek.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Řehoř (Sláma) – Pleva "C", P. Beneš, Staněk "A", M. Vítek, Kolda, Smejkal, Půža, Hort – T. Střecha, Krupka, Kovářů, Červenka, Kuřítko, Gregar, Kunstmüller "A", D. Vítek, Bureš, Kaňka, Jurák, Paták.

    Rozhodčí: Tomáš Veselý – David Potůček, David Urubčík

    Diváci: 1218
    bahis siteleri