Rostov – Bayern 3:2 (kon.) | Besiktas – Benfica 3:3 (kon.) | Arsenal – PSG 2:2 (kon.)
Ludogorec – Basilej 0:0 (kon.) | Neapol – Dynamo Kyjev 0:0 (kon.) | Celtic – Barcelona 0:2 (kon.)
Mönchengladbach – Manchester City 1:1 (kon.) | Atlético – Eindhoven 2:0 (kon.)
konec
Besiktas Istanbul
3:3 (0:3)
Benfica Lisabon
Středa 23.11.2016, 18:45 • Besiktas Arena, Istanbul (TUR) • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
    89. Vincent ABOUBAKAR - 3:3
     
    89
    Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
    VINCENT ABOUBAKAR se po krásném centru Ricarda Quaresmy z levé strany šestnáctky tzv. Rabonou dostal před bránou k odraženému míči a z blízkosti zamířil k levé tyči. V Istanbulu byl dovršen úžasný comeback, a to ještě není konec! Asistence: Ricardo Quaresma.
    83. Ricardo QUARESMA - 2:3
     
    83
    Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
    RICARDO QUARESMA se rozeběhl a ze značky pokutového kopu krásnou střelou o pravou tyč poslal míč do brány. Besiktas snižuje na 2:3!
    58. Cenk TOSUN - 1:3
     
    58
    Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
    Andreas Beck poslal do šestnáctky z pravé strany nádherný centr, do kterého se na levé straně šestnáctky krásně položil střídající CENK TOSUN a bočními nůžkami zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Asistence: Andreas Beck.
    31. Ljubomir FEJSA - 0:3
     
    31
    Benfica právě vstřelila branku!
    Benfica na pravé straně rozehrála standardní situaci a Konstantinos Mitroglu na bližší pravé tyči dvakrát orazítkoval hlavou břevno. Na vzdálenější levé tyči poté mohl míč poslat do odkryté brány Eduardo Salvio, ani on ale neuspěl a hlavou zamířil do tyče. Nakonec se ale prosadil LJUBOMIR FEJSA, který levačkou poslal míč konečně do brány a zvýšil na 3:0!
    25. Nélson SEMEDO - 0:2
     
    25
    Benfica právě vstřelila branku!
    Eduard Salvao na pravé straně hřiště přiťukl míč NÉLSONOVI SEMEDOVI, který vstřelil svůj první gól v UEFA Champions League a ne jen tak ledajaký! Nélson Semedo si srovnal míč na levačku a poté nádhernou technickou střelou o břevno vymetl vzdálenější levý horní roh brány. Asistence: Eduardo Salvio.
    10. Gonçalo GUEDES - 0:1
     
    10
    Benfica právě vstřelila branku!
    GONÇALO GUEDES se krásně prodral do šestnáctky, kde udělal kličku vybíhajícímu Fabrimu a na levé straně pokutového území z ostrého úhlu poslal míč přízemní střelou do prázdné brány. Asistence: Eduardo Salvio.

    Tomáš Reiner

    Branky: 58. Tosun (Beck), 83. Quaresma (pen.), 89. Aboubakar (Quaresma) – 10. Guedes (Salvio), 25. Semedo (Salvio), 31. Fejsa

    Karty:   29. Arslan (BES), 90. Aboubakar (BES) – 34. Pizzi (BNF), 76. Luisão (BNF)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 3:10. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 9:2. Fauly: 11:13.
    Besiktas Istanbul: Fabri – Gönül (46. Tosun), Marcelo, D. Tošić (60. Nukan), Beck – Quaresma, Arslan (46. Inler), Özyakup (C), Hutchinson, Adriano – Aboubakar.
    Náhradníci: Zengin – Şahan, Uysal, Frei, Tosun, Nukan, Inler.

    Benfica Lisabon: Ederson – Semedo, Luisão (C), Lindelöf, Eliseu – Salvio, Pizzi, Guedes (75. Samaris), Fejsa, Cervi (64. R. Silva) – Mitroglu (86. Jiménez).
    Náhradníci: César – Lisandro López, Samaris, Jiménez, Carrillo, R. Silva, A. Almeida.

    Rozhodčí: Damir Skomina. Asistenti: Jure Praprotnik, Robert Vukan. Čtvrtý rozhodčí: Bojan Ul. Brankoví rozhodčí: Matej Jug, Slavko Vinčić (všichni SVN)
    bahis siteleri