Barys – Vladivostok 1:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 1:2 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 5:4 (kon.)
Čeljabinsk – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Ufa – Dynamo Moskva 2:1 (kon.) | Čerepovec – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Dynamo Moskva
Pátek 25.11.2016, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Dinamo to zkouší bez brankáře a s šesti bruslaři v poli.
     
    55:09
    Nepříjemný úder do obličeje vysokou holí inkasoval Michail Kotljarevskij, a tak si Ufa zahraje přesilovku. Viníkem je Semjon Kokujov.
    52:58 Maxim MAJOROV - 2:1
     
    52:58
    Ufa právě vstřelila branku!
    Branka nakonec opravdu platí, jak se dalo očekávat, takže se bude vracet čas. Autorem gólu je MAXIM MAJOROV, který překonal Jerjomenka střelou z blízka do růžku branky. Asistence: Teemu Hartikainen, Dmitrij Makarov.
     
    52:58
    Už to vypadalo, že padl gól, Majorov se už dokonce radoval, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře. Z opakovaných záběrů je ale vidět, že kotouč byl opravdu zřejmě v bráně, tak asi videorozhodčí gól posvětí.
     
    49:35
    Obrovskou šanci měli domácí. Alexandr Něstěrov se ocitl po přihrávce Bodrova sám před prázdnou brankou, ale nedokázal do ní usměrnit kotouč.
     
    39:45
    Ilja NIkulin se drží za obličej, za faul vysokou holí půjde na trestnou lavici Maxim Majorov.
     
    38:32
    Ilja Nikulin si sjel z pozice beka až před Gavrilova, ten se ale proti němu dokázal přesunout a vychytat jej.
    36:49 Sami LEPISTÖ - 1:1
     
    36:49
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa nakonec přeci jen vyrovnává, Jerjomenkovo kouzlo je odčarováno. Ujala se střela SAMIHO LEPISTEHO od modré čáry, která byla ještě zřejmě těsně před Jerjomenkem tečovaná. Asistence: Teemu Hartikainen.
     
    35:28
    Další velká šance domácího týmu, který v závěru druhé třetiny předvádí zatím svůj nejlepší hokej. Dinamo může děkovat Jerjomenkovi, že zatím drží náskok svého týmu.
     
    34:40
    Dmitrij Makarov byl v dobré pozici, ale ještě hledal přihrávkou Majorova, ten však tváří v tvář Jerjomenkovi neuspěl. Ten si připsal další výborný zákrok.
     
    31:50
    Kirill Kaprizov dostal kotouč do velmi dobré pozice mezi kruhy, ale Jerjomenko byl znovu tam kde měl být a dál drží čisté konto.
     
    30:05
    Maxim Karpov se dostal k puku na pravém kruhu a protože Gavrilov byl zcela mimo bránu, střílel do prázdnou bránu, tu ale netrefil.
     
    25:12
    Velkou šanci měl Omark, který dostal puk od Hartikainena mezi kruhy a střílel z první. Jerjomenko předvedl výborný zákrok betonem.
     
    22:30
    Ale přesilovka Dinama netrvala dlouho, protože fauloval Hietenan a za nedovolené bránění musí i on na trestnou lavici.
     
    22:15
    Michail Kotljarevskij je druhým vyloučeným hráčem Ufy v zápase, na trestnou lavici míří z ahákování.
     
    21:34
    Maxim Karpov dostal dobrou přihrávku před Gavrilovova, ten musel vytáhnou dobrý zákrok, aby udržel ztrátu svého týmu jen jednogólovou.
    18:31 Martinš KARSUMS - 0:1
     
    18:31
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    V závěru první třetiny vidíme první branku zápasu. Postaral se o ni MARTINŠ KARSMUS, který dostal dobrou přihrávku zpoza brány na osu hřiště od Cvetkova a dokázal prostřelit Gavrilova. Asistence: Alexej Cvetkov, Mat Robinson.
     
    10:23
    Uvidíme druhou přesilovku zápasu, tentokrát si ji zahrají domácí tým. Dmitrij Malvec se jen ztěžka zvedá z ledu. Za úder do oblasti hlavy a krku pro dnešek dohrál Jakov Rylov, který dostává trest na pět minut plus do konce utkání.
     
    09:58
    Dobrá šance Dinama. Semjon Kokujov dostal puk na mezikruží, odkud bez přípravy vypálil a donutil Gavrilova předvést velmi dobrý zákrok.
     
    05:18
    Další zákrok vytáhl Andrej Gavrilov i trochu se štěstím proti střele Vladimira Brjukvina, který dostal dobrou přihrávku zpoza brány od Gorovikova.
     
    01:10
    Zachar Arzamascev je první vyloučeným hráčem zápasu, na trestnou lavici odchází na hákování.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 37. Lepistö (Hartikainen), 53. M. Majorov (Hartikainen, D. Makarov) – 19. Karsums (Cvetkov, Robinson)


    Salavat Julajev Ufa: Gavrilov (Litvinov) – Lepistö (A), Loginov, S. Garejev, Arzamascev, D. Vorobjov, Petriščev, Kuljaš (C), Gončarov – Hartikainen, D. Makarov, M. Majorov – Kaprizov, M. Vorobjov, Omark – Něstěrov, Korotkov, Malcev – Chripunov, J. Bodrov, Kotljarevskij.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Kutějkin, Robinson, Rylov (A), I. Nikulin (A), Makljukov, Hietanen – Karsums, Cvetkov, A. Galimov – Tarasov, Dugin, Karpov – Kokarev, Gorovikov (C), Brjukvin – Sopin, Rybakov, Kokujov – Čebykin, Igumnov.

    Rozhodčí: Viktor Gašilov, Antonín Jeřábek – Anton Ponamarenko, Dmitrij Šišlo
    bahis siteleri