Třinec – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | Olomouc – Zlín 3:1 (kon.) | Plzeň – K. Vary 3:1 (kon.)
Chomutov – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Pardubice – Vítkovice 3:0 (kon.)
Sparta – Litvínov 3:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 25.11.2016, 18:30Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetího dějství!
     
    56:18
    Uher si bere puk za svojí svatyní, vyvést se mu to ale nepodařilo. Litvínovští mu vypíchli puk z hole a jeden z hostů chtěl prostřelit Pöpperleho na vzdálenější tyčku! Puk šel ale už dnes tradičně mimo.
     
    52:38
    Přesilovka domácích neměla dlouhé trvání. Na trestnou lavici putuje zatím střelec posledního gólu tohoto zápasu Michal Čajkovský, když podrazil unikajícího hráče.
     
    52:31
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jiří Gula – 2 min., podražení).
     
    52:20
    Hosté jsou hodně zaskočeni a domácí působí úplně jiným dojmem! Další tvrdou ránu sparťanů musel Janus řešit pohotovým zákrokem vyrážečkou.
    51:32 Michal ČAJKOVSKÝ - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    51:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí nemají dost a přidávají další trefu! Hlinka najel do pásma, výborně našel z pravé strany v mezikruží MICHALA ČAJKOVSKÉHO, který se z této pozice nemýlil – 3:0! Asistence: Jaroslav Hlinka a Richard Nedomlel.
    50:28 Petr KUMSTÁT - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné!!! O2 arena se otřásá v základech! Už dobrou šanci měl z levého kruhu Lukáš Cingel, který ještě Januse nepřekonal. Následně se před brankou ocitl Dominik Uher, letní posila Pražanů nasměrovala svůj pokus jen do betonů litvínovského brankáře. Až PETR KUMSTÁT odčaroval kouzlo Januse a zvyšuje vedení svého týmu na 2:0! Asistence: Dominik Uher.
     
    47:26
    Další příležitost Litvínova! Po zavázání Jaroslava Hlinky ve středním pásmu se chopil puku Viktor Hübl, který vyslal tvrdou střelu příklepem z pravého kruhu! Pöpperle vytáhl svoji lapačku a díky němu nadále domácí drží těsné vedení!
     
    46:29
    Sörvik nabil Hořavovi, který ihned z první vypálil zpoza levého kruhu! Pöpperle se skvěle přesunul a tuto ránu zneškodnil svým betonem!
     
    45:04
    V tom samém čase se domácí dopustili špatného střídaní, trest odpyká Ostap Safin.
     
    44:38
    Vrána obdržel skvostnou nahrávku od Čajkovského, do kombinace sparťanů se vložil jeden z hostů a střelu prvního jmenovaného zbrzdil, tak Janus měl usnadněnou práci.
     
    43:01
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jiří Gula – 2 min., hákování).
     
    42:38
    Hra se ovšem rychle přesunula zpět před Pöpperleho, ten se za pukem jen ohlédl!
    39:51 Jaroslav HLINKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Neskutečné, co nyní urobil jeden z hostujících beků! Litvínovský obránce namazal přímo na hůl JAROSLAVA HLINKY, který úplně sám na levém kruhu zakončil přesně mezi betony Jaroslava Januse – 1:0! Bez asistence!
     
    38:30
    Nejprve zakončoval Petr Kumstát v samostatném úniku jen do betonů Januse, hosté se poté vřítili do rychlého kontru do situace dva na jednoho, střela jednoho z Litvínovských se odrazila od jedné z holí přímo do lapačky Tomáše Pöpperleho.
     
    36:09
    Utkání začíná nabírat na emocích, Nyní putuje na trestnou lavici Kubát, který nesmyslně podrazil v rohu kluziště Petra Kumstáta.
     
    31:13
    Kumstát vyslal střílenou přihrávku na Lukáše Pecha, který clonil Janusovi. První jmenovaný ale puk nasměroval mimo tři tyče.
     
    30:05
    Hosté měli další obrovskou šanci na skórování! Po velkém zmatku před sparťanským gólmanem uklidil puk do bezpečí Petr Vrána.
     
    28:13
    Nyní už to bylo lepší! Sparťané si několikrát vyměnili kotouč, střela jednoho z domácích z bezprostřední blízkosti trefila jen zadní mantinel!
     
    26:52
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Martin Kokeš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:16
    Reichel v mezikruží přišel k puku jako slepý k houslím, Pöpperle vyráží!
     
    22:26
    Kumstát se skvěle obtočil kolem litvínovské svatyně, jeho střela ale jen orazítkovala zadní mantinel, a tak Janus nemusel vůbec zasahovat.
     
    19:36
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Lukáš Válek – 2 min., vysoká hůl).
     
    18:32
    Nyní zase vystrčili růžky hosté! Pöpperle však celou situaci kontroluje.
     
    16:59
    Po velkém závaru před hostující klecí se puk snažil dorazit Dominik Uher, neúspěšně.
     
    13:00
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Jiří Černoch – 2 min., vysoká hůl).
     
    11:10
    Vhazování ovládli hosté, ihned se přesunuli dopředu před Tomáše Pöpperleho, kterého mohl překonat František Lukeš, litvínovský forward ale puk promáchl!
     
    07:09
    Chemici se už mohli radovat ze vstřelené branky! TO by ale musel Viktor Hübl pořádně trefit puk, který se mu svezl po čepeli, jinak by tento útočník zakončoval téměř do odkryté klece.
     
    06:30
    A domácí strážce svatyně musel být na pozoru! Hned několik litvínovských hráčů doráželo na sparťanském brankovišti, Pöpperle všechny pokusy zneškodnil.
     
    05:47
    Safin úplně zbytečně najel do Januse, a tak putuje na trestnou lavici za dvě minuty za sekání.
     
    03:34
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Filip Pavlík – 2 min., hákováníl).
     
    01:16
    První obrovská šance zápasu! Trávníček obdržel přesný pas na pravý kruh, odkud vyslal tvrdou ránu. Pöpperle vytasil svoje rameno!
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 40. J. Hlinka, 51. Kumstát (Uher), 52. Čajkovský (J. Hlinka, Nedomlel)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (F. Novotný) – Mikuš, Piskáček, Kalina, Švrček, Nedomlel, Čajkovský, Barinka, Gernát – J. Hlinka, P. Vrána, Klimek – Kudrna, Cingel, Uher – Kumstát, Pech, Forman – Martin Procházka, Černoch, Safin.
    HC VERVA Litvínov: Janus (J. Hübl) – Kubát, Gula, Sörvik, T. Pavelka, Z. Sklenička, F. Pavlík, Kokeš – Lukeš, V. Hübl, Stříbrný – J. Černý, R. Hanzl, M. Hanzl – Trávníček, Reichel, M. Hořava – Gerhát, Válek, Jurčík.

    Rozhodčí: Hribik, Pražák – Komárek, J. Ondráček
    bahis siteleri