Třinec – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | Olomouc – Zlín 3:1 (kon.) | Plzeň – K. Vary 3:1 (kon.)
Chomutov – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Pardubice – Vítkovice 3:0 (kon.)
Sparta – Litvínov 3:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Berani Zlín
Pátek 25.11.2016, 17:20 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Ondráček nebyl daleko od snížení! Jeho bekhendový pokus z pravé strany ale jen těsně minul pravou tyčku Konrádovy branky.
     
    48:40
    Hosté mohli bleskurychle snížit! Do velké rychlosti se dostal Roman Vlach, Konráda už měl položeného, Houdek mu ale zabránil dorazit kotouč do sítě. Následně se sám Houdek postaral o odklizení puku na bezpečné místo pro svůj tým.
    47:57 Jakub HERMAN - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí využívají druhou ze svých tří přesilovek v dnešním utkání. Po neproměněném trestném střílení a dobré šanci zkraje třetí části se gólu dočkal JAKUB HERMAN. Ten si počkal na chvíli, kdy Kašík nic neuvidí, a poté vypálil. Přesně trefil pravý horní růžek, Mora tak znovu vede o dvě branky. Asistence: Marek Laš, Martin Vyrůbalík.
     
    46:10
    Zlínští byli na ledě v šesti hráčích. Čárovým arbitrům to sice uniklo, jednomu z hlavních však ne. Trest za hráčskou lavici odpyká Antonín Honejsek (ZLN).
     
    43:34
    S trochou štěstí mohlo být vyrovnáno. Před Konrádem byl několik vteřin pořádný závar, hlavní sudí ale kotouč pořád viděl, proto hru nepřerušoval. Následně však domácí gólman puk přikryl pod svou rukavici.
     
    41:53
    Jakub Herman mohl napravit své zaváhání ze začátku druhého dějství, kdy neproměnil trestné střílené. Znovu se přes obranu Zlína procpal až ke Kašíkovi, ani tentokrát ale nebyl se svým zakončením úspěšný.
    40:22 Roberts BUKARTS - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    To je přesně to, co Zlínští potřebovali, rychlý snižující gól. Od Ondřeje Veselého se dostal puk k ROBERTSI BUKARTSOVI, který puk procedil skrze Konrádovy betony až do sítě. Asistence: Ondřej Veselý.
     
    37:09
    Je tu další šance pro Olomouc, na trestnou lavici za držení protihráče usedá obránce Martin Matějíček (ZLN).
    36:46 Marek LAŠ - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    36:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouci stačila jen chvilka, aby využila svou první přesilovku v utkání a dostala se do dvoubrankového vedení. Znovu ale gól padl po velké chybě hostujícího celku. Pavel Kubiš chtěl vyhodit puk bekhendovou stranou své čepele, puk ale nezvedl, jen jej posunul MARKU LAŠOVI, který nedal Kašíkovi šanci. Bez asistence.
     
    36:23
    První vyloučení zlínského týmu v dnešním utkání. Roman Vlach (ZLN) podrazil Juraje Mikúše a jde si odpykat dvouminutový trest.
     
    32:32
    Konrád znovu v permanenci. Tentokrát musel reflexivně zareagovat na podivný odraz od vlastního spoluhráče, už se zdálo, že puk projde jeho betony za čáru, ale nestalo se tak. Konrád je dnes velkou oporou Kohoutů.
     
    30:24
    Podruhé v zápase se bude vylučovat. Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici domácí útočník Marek Laš (OLO).
     
    29:05
    Po trestném střílení mohl domácí vedení navýšit Martin Vyrůbalík, nebo Tomáš Fořt, se kterým ujížděl do přečíslení dva na jednoho. Domácí kapitán vzal situaci na sebe, ale trefil jen dobře postaveného Kašíka.
     
    22:40
    Herman nedal! Útočník Olomouce se proti svému bývalému parťákovi rozjel velice rychle, následně vypálil do prostoru, kde má Kašík lapačku. Zlínský brankář měl ale rukavici ve správný čas na správném místě.
     
    22:40
    Herman měl po průnikové přihrávce od Buriana před sebou už jen Kašíka. Herman byl faulován, rozhodčí pískají trestné střílení!
     
    18:42
    Zlínští mohli srovnat, a to dvakrát za sebou. Konrád se ale v obou případech zaskvěl, útočníci hostujícího celku ale byli v opravdu dobré střelecké příležitosti.
     
    17:50
    Velice slibná příležitost Ševců na vyrovnání. Přečíslení dva na jednoho ale dokázal Konrád zlikvidovat levým ramenem, střílel obránce Matějíček.
     
    16:20
    Další závar před hostující klecí, který vytvořil svým nahozením Tomáš Mikúš, který je, zdá se, v pořádku. Kašík společně se svými spoluhráče ale nyní obstál.
     
    14:54
    Na druhé straně naopak mohli navýšit domácí své vedení. Skladaného bekhendovou pobídku ale nikdo z jeho spoluhráčů nevyužil.
     
    14:18
    Až nyní se ve velice slibné pozici ocitl hostující kapitán Ondřej Veselý! Ten dostal nabito mezi kruhy, Konrád byl ale pozorný a jeho pokus kryl. Stejně tak i dorážku.
     
    12:10
    Nebezpečná situace před domácí brankou! Filipu Chytilovi se málem podařilo nachytat Konráda na švestkách, ten ale nakonec dokázal beton přidržet u své pravé tyče tak pevně, že kotouč do sítě neproklouzl.
     
    08:55
    Je tu první vyloučení zápasu. Podražením v útočném pásmu se provinil olomoucký útočník Jakub Herman (OLO).
    07:54 David OSTŘÍŽEK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    07:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Druhá akce Kohoutů v krátkém časovém sledu už ale brankou končí. Kašík po kolizi s vlastním spoluhráčem a jedním z protihráčů zůstal mimo své brankoviště. Puk se následně odrazil k DAVIDU OSTŘÍŽKOVI, který na chvíli opuštěnou klec Zlína dokázal trefit, a posílá tak domácí do vedení 1:0. Bez asistence.
     
    05:52
    V zatím největší šanci utkání se objevil olomoucký David Ostřížek, který se do sestavy Hanáků vrátil po několikazápasové pauze. Má chuť a to teď prokázal. Jeho rána z bezprostřední blízkosti ale letěla těsně mimo pravou tyč Kašíkovy klece.
    Marken.cz

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 8. Ostřížek, 37. Laš, 48. Herman (Laš, Vyrůbalík) – 41. Bukarts (O. Veselý)


    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek, Jaroměřský, Rašner, Houdek, J. Galvas – Laš, J. Knotek, Skladaný – Holec, J. Mikúš, T. Mikúš – Strapáč, Ostřížek, Eberle – Burian, Herman, Fořt.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Marušák, Kotvan, Matějíček, Žižka, Holomek, Horák, Bořuta – Bukarts, P. Holík, O. Veselý (C) – Kubiš, Chytil, Říčka – Honejsek, R. Vlach, Šťastný – Gago, Podešva, J. Ondráček – Maruna.

    Rozhodčí: Hodek, Mrkva – Gebauer, Lederer

    Diváci: 4553
    bahis siteleri