Mountfield HK – Slavia 7:3 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Chomutov 2:4 (kon.)
Třinec – Jihlava 8:0 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:1 (kon.) | Pardubice – Kladno 6:3 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 6:5 (1:0 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
4:1 (1:0, 3:0, 0:1)
HC Litvínov
Sobota 26.11.2016, 16:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hosté zvládli v poslední periodě snížit, na víc jak kosmetickou úpravu skóre se ale nezmohli. V utkání tak vítězí favorizovaná Sparta. Děkujeme za pozornost a přejeme hezký zbytek sobotního dne. (17:59:32)
     
    Konec zápasu.
     
    54:00
    Omlouváme se za technické problémy, které jsou způsobeny výpadkem internetu na zimním stadionu. Do konce třetí třetiny zbývá šest minut a stav je stále 4:1. Děkujeme za pochopení.
     
    48:33
    Dubský ztratil puk v prostoru středního pásma, odkud s ním ujel Schmidmayer, pálil z pravého kruhu. Wolf střelu vyrazil špičkou hokejky.
     
    45:34
    Zakázané uvolnění Litvínova.
     
    44:57
    Další ostrý zákrok jednoho z litvínovských hráčů, tentokrát na Tomáše Janduse. Vylučovat se ale nebude.
     
    43:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen dočkali! Wolf se už už napřahoval se svoji lapačkou, puk mu ale proletěl kolem ruky přímo do sítě. První branka Litvínova v tomto utkání se připisuje na účet JANU BEČVÁŘOVI. Jestli se ale Chemici chtějí zvednout, budou muset pořádně zabrat. Asistence: Tomáš Fencl.
     
    42:10
    Bárdoš se pokusil projet nikým nepozorován sparťanskou třetinou, skončil ale zahnán k mantinelu a sražen domácími beky.
     
    40:22
    Wolf se teď předvedl pohotovým zákrokem, pro puk se vleže natáhl dozadu za brankoviště a naděje Litvínova tak opět pohasla.
     
    40:00
    Střídání v týmu HC Litvínov: ze hřiště odchází Martin Chour, přichází Šimon Havlík.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:43
    Hra se odehrává zejména ve třetině Litvínova, Sparta má teď velmi dobrý tlak.
     
    37:49
    Wojnar přihrál dozadu na Vandase, ale z jejich souhry příliš nebylo. První jmenovaný se pak jal prověřit Chourovy reakce ještě jednou, puk skončil vyražený v síti.
     
    35:43
    Chvilka očistce pro litvínovské borce! Chour měl díky chumlu hráčů před jeho klecí velmi omezené vidění a sparťané byli dost možná blízko pátému zářezu.
     
    34:48
    Kern se po ostrém nárazu u mantinelu poroučí k ledu. Sudí hru přerušuje, nic vážného se ale nepřihodilo. Sparťan odjíždí na střídačku bez asistence spoluhráčů.
     
    33:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    V rozmezí několika vteřin MARTIN SVOBODA navyšuje svou bleskurychlou akcí z prostoru kruhů na vhazování. Tohle bude možná zlomový bod utkání. Asistence: Jan Kern, Radek Jeřábek.
     
    33:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jandus nahrál dopředu na připraveného VOJTĚCHA KULDU, kterému stačilo puk jen popostrčit do odkrytého růžku mezi levým betonem brankáře a boční tyčí. Asistence: Tomáš Jandus, Jaroslav Chlouba.
    Marken.cz

    Petra Pilbauerová

    Branky a nahrávky: 11. Jeřábek (Janda, Kern), 26. M. (Svoboda), 34. Kulda (T., Chlouba), 34. Svoboda (Kern, Jeřábek) – 44. Bečvář (Fencl)


    HC Sparta Praha: Wolf (Hofmann) – Jandus M. (A), Janda, Eliáš, Mrkvička, Jeřábek, Vandas, Sedliský, Kafka, Kern, Jandus T. (C), Svoboda, Seniov, Kulda (A), Pejchal, Chlouba, Krátký, Dubský, Wojnar. Trenér: Pavel Geffert
    HC Litvínov: Chour (Havlík Š.) – Macháč, Franc (A), Havlík D., Březák (C), Brzek, Dvořák, Kučera, Schmidmayer, Drašar, Bečvář, Vébr, Bárdoš, Fencl, Pecka, Horák, Jícha. Trenér: Robert Reichel

    Rozhodčí: Bejček – Komárek, Klouček
    thejrc.org